Sut u zadnjih 5: 9 9 8 7 8
Danas sut 1/2 u prvom poluvremenu i to je to
Njegova zamjena zabije 4/4 u drugom pol a lik u cijelom prvenstvu ima 5 golova sve ukupno
kokolo50 wrote:To je polufinale Francuskog kupa? Na jednu tekmu? Uz Steinsa bi mogao i Diego Simonet u over,isto granica 2.5. Očekujem da će on i Villeminot,iako su obojica SV, igrati dosta skupa tako da Villeminot igra na LV. Moj par za danas sa te tekme...
Julien Boss (4.5) over 1.75 SS
Nije ga bilo u prvenstvenoj pobjedi kontra PSG-a (31-30). Na poziciji DV je igrao Alexis Berthier (šut 2/4). Hugo Descat je izgubljen za cijelu sezonu,a nema ni Lucas Pellasa zbog onog pada na majčinom rođendanu i lomom ključne kosti. Time je otvoreno mjesto izvođaća 7m kod Montpelliera. Tu ulogu je često znao preuzimati Killyan Villeminot, ali u zadnjem prvenstvenom dvoboju kontra Ivrya penale je pucao Jullien Bos uz šut 7/8. U zadnjih 5 tekmi ima iz penala 15/16,pa mi to daje za pretpostaviti da će on pucati i kontra PSG-a večeras. Na vratima PSG-a su Jannick Green i Andreas Palicka,pa izvođenje 7m i ne mora značiti neku prednost,ali ja ču probati odigrati Juliena danas over.
Aloc7 wrote:Ima netko link za statistiku igraca francuskog kupa?
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]
Terry Rozier vise 23,5 @1,86 / 2 unita ✅✅ Oceku[…]