Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#185731 Ja padnem lassena..nisam gledao utakmicu vjerujem da je neka ozlijeda nema sta drugo

Sut u zadnjih 5: 9 9 8 7 8
Danas sut 1/2 u prvom poluvremenu i to je to
Njegova zamjena zabije 4/4 u drugom pol a lik u cijelom prvenstvu ima 5 golova sve ukupno
By SergioRodriguez
#185919 Luc Steins 2.5 over 1.70 SS

Jako mala granica na brzog nizozemca koji igra jako bitnu ulogu u ovom psgu. Kad je bitno on je vecinom na razini, statistiku iz francuske lige je nepotrebno pisati jer psg 90% utakmica igra s pola snage. Proslu im je dao 4 komada iz 6 pokusaja a danas ocekujem nesto slicno

Na tiket ce ici i prandi over 4.5 ali glavni par je Steins
By kokolo50
#185920 To je polufinale Francuskog kupa? Na jednu tekmu? Uz Steinsa bi mogao i Diego Simonet u over,isto granica 2.5. Očekujem da će on i Villeminot,iako su obojica SV, igrati dosta skupa tako da Villeminot igra na LV. Moj par za danas sa te tekme...

Julien Bos (4.5) over 1.75 SS

Nije ga bilo u prvenstvenoj pobjedi kontra PSG-a (31-30). Na poziciji DV je igrao Alexis Berthier (šut 2/4). Hugo Descat je izgubljen za cijelu sezonu,a nema ni Lucas Pellasa zbog onog pada na majčinom rođendanu i lomom ključne kosti. Time je otvoreno mjesto izvođaća 7m kod Montpelliera. Tu ulogu je često znao preuzimati Killyan Villeminot, ali u zadnjem prvenstvenom dvoboju kontra Ivrya penale je pucao Jullien Bos uz šut 7/8. U zadnjih 5 tekmi ima iz penala 15/16,pa mi to daje za pretpostaviti da će on pucati i kontra PSG-a večeras. Na vratima PSG-a su Jannick Green i Andreas Palicka,pa izvođenje 7m i ne mora značiti neku prednost,ali ja ču probati odigrati Juliena danas over.
Last edited by kokolo50 on 04 Apr 2023, 15:28, edited 2 times in total.
By JuriKnorr
#185921 Aleix Gomez to score 5 or more @ 1.72 bet365

Danas nema kod Barcelone Blaz Janca pa tako Gomez ostaje jedini igrac na tu desnu krilnu poziciju.Mislim da je konacno vreme da podigne formu a svi znamo za kakav igrac se radi.Nema ni Wannea pa tako uz Melvina trebao bi koji gol sa 7m.Ranije kad je bio u top formi prije povrede margina mu bila 5.5 6.5 a sad po meni smesnih 4.5.Za full minutazu i protivnik koji dopusta gomilu lakih golova iz kontre trebalo bi lagano do 5 golova
By mrsincobain
kokolo50 wrote:To je polufinale Francuskog kupa? Na jednu tekmu? Uz Steinsa bi mogao i Diego Simonet u over,isto granica 2.5. Očekujem da će on i Villeminot,iako su obojica SV, igrati dosta skupa tako da Villeminot igra na LV. Moj par za danas sa te tekme...

Julien Boss (4.5) over 1.75 SS

Nije ga bilo u prvenstvenoj pobjedi kontra PSG-a (31-30). Na poziciji DV je igrao Alexis Berthier (šut 2/4). Hugo Descat je izgubljen za cijelu sezonu,a nema ni Lucas Pellasa zbog onog pada na majčinom rođendanu i lomom ključne kosti. Time je otvoreno mjesto izvođaća 7m kod Montpelliera. Tu ulogu je često znao preuzimati Killyan Villeminot, ali u zadnjem prvenstvenom dvoboju kontra Ivrya penale je pucao Jullien Bos uz šut 7/8. U zadnjih 5 tekmi ima iz penala 15/16,pa mi to daje za pretpostaviti da će on pucati i kontra PSG-a večeras. Na vratima PSG-a su Jannick Green i Andreas Palicka,pa izvođenje 7m i ne mora značiti neku prednost,ali ja ču probati odigrati Juliena danas over.

Julien sad over na 4.5 2.00, ne znam jel izasla koja nova informacija mozda
By kokolo50
#185925 Nemam pojma. Gledam ovog Prandia kojeg je Sergio predložio uz Steinsa,i vidim da PSK ima i Nenadića u ponudi. E sad,ako bude igrao hoče li mijenjati Prandija lijevo ili će mijenjati Steinsa na srednjem? Imaju ga 3.5 u ponudi.
By Rovinjez
#185926 Prandi, steins i Nenadić Ce se mijenjati na te dvije pozicije, kad bude prandi vani Nenadić Ce na njegovu poziciju, postoji opcija i sa dva ljevaka Mathe i kristopans ali to jos nisam vidio da su probali jer nisu dovoljno brzi ni jedan ni drugi da bi mogli na sredini imati dobar protok lopte. Nadao sam se da ce neko dati fernandeza ali nista od toga