Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By toshiba86
braa1234g wrote:Image

Da zavrsimo vecer a mozda i ne hahaha

Ima ih dosta koji su si pojeli riječi kad su te prcali heeh.Sretno majstore.Jeb ima padova i uspona ali to je igra. :mrgreen:
By manje under
#186164 Auf još da san ja stavija prolaz Šibenika 4,6 kvota, ali je već bilo počelo i zaboravija san. Rušenje trenera Dinama kojeg je postavila bivša uprava, svađe trenera sa igračima, ozljede bitnih igrača...
Mada je već i ovo što je @ braaa postavija i previše :shock:
By braa1234g
toshiba86 wrote:
braa1234g wrote:Image

Da zavrsimo vecer a mozda i ne hahaha

Ima ih dosta koji su si pojeli riječi kad su te prcali heeh.Sretno majstore.Jeb ima padova i uspona ali to je igra. :mrgreen:

Meni je sve to smesno boli me kurac. A rekao sam ti prije neki mjesac da ovo igram onako za zabave, a to pravo sta igram znas kako stoi stvari
By 2paNN
#186166 Jebem ti i srecu i sve vise!!! znaci u poslednjih 5 dana pratim sve i evo danas me jebu na poslu nisam usao ceo dan i sad vidim da je braa POLOMIO .. pu oca im jebem i ovaj poso i sto radim kad mogu da zivim od kladze haahaaha :D
By petko87
2paNN wrote:Jebem ti i srecu i sve vise!!! znaci u poslednjih 5 dana pratim sve i evo danas me jebu na poslu nisam usao ceo dan i sad vidim da je braa POLOMIO .. pu oca im jebem i ovaj poso i sto radim kad mogu da zivim od kladze haahaaha :D

Dobrodosao u moj i viljasboasov svet :cry:

Braaa1234 svaka cast jos jednom burazeru! Svidja mi se ovo ko hoce neka prati a ko nece sta te boli kita :D
By fiti
#186179 Gledam ovaj stoni tenis na admiral i lob vidim satnica za igru nocas posle 12 kao da se igra pa mi nije jasno koja je fora :D