Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#186307 Nemanja Ilic over 6,5 (1,83) bet365

Jos jedna odlicna sezona za njega, trenutno je drugi strijelac lige iza sanada i danas igraju bitnu utakmicu jer bi pobjedom dosli na samo bod zaostatka za mjestima koja vode u Europu, uz par penala i nesto iz igre trebao bi preko
By Jeffrey
#186311 Što se tiče njemačkog rukometa imate i aplikaciju HBL tko ne zna, pa nek si skine, dobra ja pogotovo za ove slabije klubove da vidite tko puca više tko manje, sedmerce itd .... Što se tiče tipova dobre prijedloge dajete neki su isti koje ja igram pa mi glupo ponavljat se, bravo dečki za rad.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Nemanja Ilic over 6,5 (1,83) bet365

Jos jedna odlicna sezona za njega, trenutno je drugi strijelac lige iza sanada i danas igraju bitnu utakmicu jer bi pobjedom dosli na samo bod zaostatka za mjestima koja vode u Europu, uz par penala i nesto iz igre trebao bi preko

Lagano
By kokolo50
#186404 Julien Bos (4.5) over 2.10 Bet365

Idem ponovno sa Julienom. U 1/2 finalu kupa protiv PSG-a 4/9 iz igre,te 1/1 iz penala. U prvoj tekmi igranoj u Montpellieru,Nantes je slavio 30-29 a Montpellier su predvodili Villaminot sa 11,te Hugo Descat sa 7 golova. Villeminot nije igrao kontra PSG-a,ne znam kakav mu je status trenutno,dok Descata nema do kraja sezone. Uz Descata nema ni Pellasa tako da je Julien postao 1.izvođać 7m kod Montpelliera. Kontra PSG-a je bio tek jedan penal,ali činjenica je i da je bio nesvakidašnji BO,pa je i tekma krenula drugačijim tokom. U Francuskoj nema doigravanja,Montpellier ima 30 bodova,PSG 28 a Nantes 27, tako da je bitna tekma za obje ekipe pa očekujem borbu do samoga kraja i barem 3-4 penala za Montpellier. Dalje sve ovisi o Julienovoj realizaciji.
By JuriKnorr
kokolo50 wrote:Julien Bos (4.5) over 2.10 Bet365

Idem ponovno sa Julienom. U 1/2 finalu kupa protiv PSG-a 4/9 iz igre,te 1/1 iz penala. U prvoj tekmi igranoj u Montpellieru,Nantes je slavio 30-29 a Montpellier su predvodili Villaminot sa 11,te Hugo Descat sa 7 golova. Villeminot nije igrao kontra PSG-a,ne znam kakav mu je status trenutno,dok Descata nema do kraja sezone. Uz Descata nema ni Pellasa tako da je Julien postao 1.izvođać 7m kod Montpelliera. Kontra PSG-a je bio tek jedan penal,ali činjenica je i da je bio nesvakidašnji BO,pa je i tekma krenula drugačijim tokom. U Francuskoj nema doigravanja,Montpellier ima 30 bodova,PSG 28 a Nantes 27, tako da je bitna tekma za obje ekipe pa očekujem borbu do samoga kraja i barem 3-4 penala za Montpellier. Dalje sve ovisi o Julienovoj realizaciji.

Officialno Wileminot i danas out.Ja sam uzeo Bosa over 3.5 po 1.72 . Sretno !!
By SergioRodriguez
#186433 Bravo rovinjez i kokolo za francuze, Bosa sam danas naplatio ali mi je Rivera pokidao zivce sa 5+...dosao 2 min prije kraja

Ss dao Damgarda u ponudu i to 2.5, istina kvota je 1.55 ali to bi trebalo uci bez jebemti. Jako puno suteva uzima, zadnje kolo cak 16 komada za 10 golova. Osim toga zabija 4,8 4,4 pa se nadam da je dobio povjerenje trenera i da ce sutra opet ispaliti svoju dozu suteva, a tada je ova granica smijurija
By kokolo50
#186435 Vidim da SS daje Gensheimera u ponudi (4.5). E sad, tko će pucati penale? Da li je previše za Knorra (6.5) bez penala? Vidjet ću hoću li naći Gislija sutra na (4.5) margini, to bi možda probao over.
By Jeffrey
kokolo50 wrote:Vidim da SS daje Gensheimera u ponudi (4.5). E sad, tko će pucati penale? Da li je previše za Knorra (6.5) bez penala? Vidjet ću hoću li naći Gislija sutra na (4.5) margini, to bi možda probao over.

Po meni Uwe puca prvi, onda njega + Knorra - u double