Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UcenikBGD
djare28 wrote:
UcenikBGD wrote:
To veče kad je došla Aurora došla je i Tihuana santos laguna žene 2-1(0-1).
Inače ne dolaze često ti prelazi kao ranije,ali ponekad se nađe nešto.
Hvatao sam ja krugove u Italiji Serija A, ubedljivo najnameštenija liga za prelaze za vreme korone bila. Hvatao sam tih godina i dana Sasuolo sa Lacio, roma i te okrete krugove, kontra prelazi po 50 60 kvote itd itd. Sad su zategli,nema više jbga

Jel te meksikane uvek ganjas kontra-prelaze ili nekad i ove obicne?
Sta ti cesce dolazi?

Kvota 50 !!! 2-5(2-1) !!! Ala de Durango-TAPATIO !!!

Ima zanimljiva i CHelaja u pet i pet, Ajmo Chelajooo dodji prelaz u pet i pet, sigurno cu doci ovaj put :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE JAKI, FAVBET, SREDNJI ULOG

SLAVEN BELUPO-HAJDUK OVER 5 KARTONA
REAL MADRID-CHELSEA 1

Utakmica sezone na Apašu, Zekic maksimalno nabrijao ekipu, to budite sigurni, hajduk ako izgubi gotova sezona, redovito lose prolaze u koprivnici, sudi patrik kolaric, lak na obaracu, ima tu dosta igraca nerjesenih racuna od zadnjeg puta, slaven ce se baciti na glavu to sam siguran i biti agresivni maksimalno
Real koji u ligi prvaka dominira godinama igra protiv ekipe koja doslovno ne zna di udara, Vinicius i Benzema u top formi, garancija golova, nema ih ko cuvati adekvatno, lampard smjesan trener, cijela ekipa gostiju je lose selektirana, nemaju apsolutno nikakav plan igre, nemaju napadaca, previse problema, nemaju u Madridu sta traziti

WIN, uzela se fina kesa
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:Šibenik-Gorica crveni karton DA koef 3.6 ss 2/10
- ovu utakmicu sam si zacrtao kartone još prije par tjedana, a sad još više došla na važnosti, Gorica na -4 od Šibenika, znači sa pobjedom su na -1 i u igri su. Bit će svega, to sam 100% siguran, ne vole se još od 2 lige, kad je Marina iz Šibenika došao u Goricu, ne zna se tko sudi ali to me ne zanima opće. Kad Favbet izbaci kartone idem i na to over a do tada guram crveni jer očekujem pad koef.

Strukan sudi, ja isto kartone tucem ali bas maksimalno, nema vise popravnog za goricu
By Jeffrey
Lučki_radnik wrote:
Jeffrey wrote:Šibenik-Gorica crveni karton DA koef 3.6 ss 2/10
- ovu utakmicu sam si zacrtao kartone još prije par tjedana, a sad još više došla na važnosti, Gorica na -4 od Šibenika, znači sa pobjedom su na -1 i u igri su. Bit će svega, to sam 100% siguran, ne vole se još od 2 lige, kad je Marina iz Šibenika došao u Goricu, ne zna se tko sudi ali to me ne zanima opće. Kad Favbet izbaci kartone idem i na to over a do tada guram crveni jer očekujem pad koef.

Strukan sudi, ja isto kartone tucem ali bas maksimalno, nema vise popravnog za goricu

Dok sam igrao nisu deligirali, odlično ako je Štrukan, top mi i za crveni sada, odličan je za crvendača, čekam Favbet da uzmem ukupni over očekujem marginu 5,5 i u ss i u favbetu ali ovi bolji jer računaju crvene
By Jeffrey
#186960 Lech-Fiorentina over 4 kartona Favbet koef 1.8 stake 7/10
- kao prvo sudi Peljto top za kartone, a i kad sude suci sa ovih prostora Europske utakmice vole biti u "centru pažnje" a Peljto i je overaš, ove sezone sudio 4 tekme u europi, prosjek 5.5ž 0.25c ,
E sad ekipe koje nisu iz jačih liga njima je ovo natjecanje sve, Lech će dati sve da idu što dalje i nije Fiorentina ne prolazna, Lech inače igra grublje prosjek kartona mu je preko 2 a Fiorentina isto tu top ekipa za kartone u Italiji su debelo preko 2 u prosjeku u Konferencijskoj su preko na 3.5 tako da ovo je meni top topoova margina jedan bet drži na 4.5 a ovdje je povrat keša na 4 tako da ovo udaram jače
By djare28
UcenikBGD wrote:

Ima zanimljiva i CHelaja u pet i pet, Ajmo Chelajooo dodji prelaz u pet i pet, sigurno cu doci ovaj put :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Image

Neiskusno
By UcenikBGD
djare28 wrote:
UcenikBGD wrote:

Image

Neiskusno

Kakav danak neiskustvu!!! jbga
Ja sam igrao i taj prelaz za 400din kvota 33 i kontra za 200din kvota 50!!!
Šteta što nije došla i Čelaja,imao sam i povezano, jbga
By Jeffrey
#186979 Šibenik-Gorica over 5.5 kartona 1.85 Favbet 10/10
- sve sam napisao u postovima prije, i idem ovo jače napasti , računa se i crveni tak da bi bilo idealno da bude 4-5ž i jedan crveni da prodje sve a vjerujem da bi se to moglo dogoditi. Ide nam u prilog kiša koja je najavljena u Šibeniku tako da će biti svega , sudac top ako ovo ne prodje onda ga j....
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:Šibenik-Gorica over 5.5 kartona 1.85 Favbet 10/10
- sve sam napisao u postovima prije, i idem ovo jače napasti , računa se i crveni tak da bi bilo idealno da bude 4-5ž i jedan crveni da prodje sve a vjerujem da bi se to moglo dogoditi. Ide nam u prilog kiša koja je najavljena u Šibeniku tako da će biti svega , sudac top ako ovo ne prodje onda ga j....

sve potpisujem i isti ulog, jednostavno nema popravnog za goricu više, zadnji voz, realno ako ostane -4 nemaju šanse po meni za ostanak, mora se ici u kost i travnjak ce biti idealan za oštru igru na obje strane, idemo uzeti kesu
By Robo21
#186985 Dubl kartona Premier

Feyenoord - Roma 4.5kav 1.54
Lech - Fiorentina 4.5kav 1.77
2.73kv

Prva utakmica repriza prošlogodišnjeg finala Europske lige. Feyenoord ove godine fenomenalno igra na oba fronta, trenutno su vodeći u nacionalnoj ligi sa 8 bodova viška 6 kola prije kraja prvenstva dok Roma drži 3.mjesto u Italiji i nadaju se Ligi prvaka sljedeće sezone. Ove ekipe su se tri puta do sada susretale u europskim natjecanjima i svaki put je bilo minimalno 5 kartona. Feyenoord generalno u egal utakmicama protiv jakih ekipa igra dosta grubo, uzevši uzorak na zadnjih 5 utakmica(2x Ajax, 1x Shaktar, 1x AZ i 1xPSV). U ovih 5 utakmica skupili su 14 kartona, što bi bilo skoro 3 po utakmici, dok Romu ne treba pretjerano analizirati jer Mou je poznat po defanzivnoj i agresivnoj igri. Nerijedak je slučaj da se u Romi pukne i crveni karton, ovisno o tome kako se utakmica razvija. Sudac za danas je Jose Maria Sanchez, Španjolac koji voli mahati kartonima. EL je sudio 3x ove sezone i pokazao 7 žutih te 2 crvena, a posebno je raspoložen zadnjih dana gdje je u La Ligi prije par dana u meču Almerie i Valencie podijelio 5 kartona i prije toga u kvalifkacijama za Euro Armenia-Turska ČAK 9 žutih. Ovo je već knockout faza, ozbiljno i naoštreno će se ići pa samim tim očekujem i da se ova granica prebaci.

Drugi meč me vuče na pobjedu gosta, ali pošto se u ovoj konf ligi vrlo često dogodi da autsajderi pobjeđuju idem na kartone. Sudac Irfan Peljto, koji obožava nametati autoritet kartonima u europskim natjecanjima. Sudio je 4 utakmice EL ove sezone i pokazao 22 žuta i 1 crveni što daje bonus ovom tipu. Također je i u LP imao 2 nastupa i 9 žutih kartona. Fiorentina je u dvomeču sa Sivom skupila 7 žutih kartona, a Lech protiv Djurgardena 8. Dosta agresivno obe ekipe igraju, još je Peljto sudac tako da mislim da ovo ide preko.