Od kada su ovi bosanci wwin počeli uzimati proviziju kod uplata sa Skrilla.Haha moš si misliti da im uplatim.
Od kada su ovi bosanci wwin počeli uzimati proviziju kod uplata sa Skrilla.Haha moš si misliti da im uplatim.
Robo21 wrote:Čekao sam službene sastave da udarim ovo na solidan ulog
Dvije kombinacije, kome je što draže nek izabere, ja sam obe odigrao
Osimhen + Napoli 3,10 Premier
Napoli h1 3,35 Premier
Svi smo upoznati sa ovim ekipama pa ne treba pretjerano trošiti riječi. Jedina mi je dilema bila hoće li se Spalleti držati onoga što je izjavio prije tjedan dana, fizička sprema Osimhena. Tada je izjavio da će biti na 100% za uzvrat, a stavljanjem u prvi sastav to je i potvrdio. Svaka uspješna i velika ekipa mora imati pad forme jer je nemoguće održavati isti tempo kroz cijelu sezonu(to je polazilo samo onim ekipama koje bi bljesnule te godine, primjer Leicester i njihova šampionska sezona) pa im je ta mini kriza možda došla i u najboljem trenutku, kada su već praktički uzeli prvenstvo i igrali brutalno grupu LP. Vrijeme je da se kolo sreće okrene i da se Napolitanci vrate starim stazama, stazama pobjeda. Bez Osimhena imali su čak i više udaraca prema golu svojih protivnika ali izostajala je efikasnost pa stoga ovu utakmicu vidim tako da će se Napoli zaletiti od prve minute i gledati odma pogoditi u prvom poluvremenu kako bi se lakše išlo prema finišu utakmice. Kriza sa zabijanjem golova se mora prekinuti danas, a savršena osoba za to je Nigerijac koji je jedan od najboljih napadača svijeta trenutno. Očekujem da Kvaradona stavi pritisak na Calabriu i da forsiraju preko krila kako bi centaršutevima mogli upošljavati Victora koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru. Milan je ok ekipa, ali ništa više od toga, tako da danas očekujem da se prikaže pravi omjer snaga i da Napoli pobjedi sa minimalno dva razlike i bez produžetaka čekaju svog protivnika u daljnjoj fazi.
Lučki_radnik wrote:DABOGDA POKREPA POLJSKO ČELAVO SMECE OD SUCA, JER MOGUCE DA NEDA KARTONE, TOMORI IGRA RUKOM, TO SVAKI SUDAC DAJE KARTON OSIM, POTUKU SE NA KRAJU I NEMA KARTONA, PA KREPAJ MILU TI MATER
kvazi maradona skinuo gace, u obje utakmice igrao kriticno, ovoga nema nigdje, raspali milan među 4
2paNN wrote:Bayern - City GG3+ @1.75 soccer
ZNACI NEMA NISTA GORE NEGO KAD ISPISES ESEJ I ONDA SE NESTO DESI I MORAM OPET LOG IN I DA PISEM OPET SVE!!!!!!!!
Gledao sam prvi mec naravno, i svakako da je Bayern imao svoje sanse za gol, ali nije ih htelo. Danas igraju kuci na Alians areni i nemaju sta da izgube, realno su vec ispali, tako da ocekujem od njih da krenu otvoreno i da pokusaju da malo zainteresuju publiku. Tako otvoren Bayern svakako se nudi brzom Citiju na kontre, a kako je izgledala odbrana Bayerna u prvoj ne znam sta treba da se desi da ne daju gol. Jeste Bayern u losijoj formi i sve to stoji, ali kako moj matori kaze Nemce nikad ne treba otpisivati, to je on naucio kroz istoriju na tezi nacin.
Kome je mala kvota moze da proba prvo GG @ 3.50, a ja cu licno probati i GG oba @9.0.
SRECNO!!!!!!!!!
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]