SergioRodriguez wrote:Odmah da odigramo za sutra da ne padnu kvote
Braca Costa 4+ 1.72 bet365
Nekoliko puta u zadnjih mjesec dva sam pisao bracu i bas nijednom nisu iznevjerili. Ljudi su doslovno pola ekipe Sportinga i imaju bas sve ovlasti kada je broj suteva u pitanju. Zabijaju kao na traci, Francisco puca i penale i na 4+ cu ih uvijek uzeti. U prvom susretu su dali obojica po 7 komada, znaci skoro duplo preko ove granice. Nadam se da ih Monpelje nece tek tako nakantati ali bez obzira na sve braca bi morala zabiti po 4.
Robledo i Jacobsen 4+ 1.50 bet365
Robleda sam igrao i u prvom susretu, najbolji igrac Granolersa i izvodac penala. Zabio je u prvoj 6 komada od toga 3 sa 7m.Zadnjih 9 susreta u europi ima prolaz na ovu granicu i ocekujem da i u njemackoj povuce i proba dovesti Granollers do iznenadenja.
O Jacobsenu sve znamo, prvi u kontri, prvi na penalu, cesto ga igraju na krilo. U prvom susretu dao 8 komada i to sve iz igre. Igra u odlicnoj formi, doduse podbacio je u polufinalu kupa protiv Lowena ali nije ni dobio dovoljan broj lopti od suigraca. Sigurno ce Flensburg dati gasa danas i Emil ovo moze proci u 15 minuta doslovno
Svi produ glatko a onda francisco koji je dao 2 gola u prvih 6 minuta, promasi 7m i ozlijedi se vjerujem...posto ga nema na parketu u 2 pol i nije suta uzeo...povraca mi se od ovakvih padova
Alkar wrote:Izgleda da je dobio crveni karton, F.Costa
Jos gore, bolje da nisam znao
Edit: u 14 minuti crveni, 2 gola i promasen sedmerac...e zivote kakvu mi lovu skine nevjerujem
SergioRodriguez wrote:Alkar wrote:Izgleda da je dobio crveni karton, F.Costa
Jos gore, bolje da nisam znaovjerojatno sedmerac u glavu, joj e
Edit: u 14 minuti crveni, 2 gola i promasen sedmerac...e zivote kakvu mi lovu skine nevjerujem
Jeste 7m pogodio u glavi golmana
Over 60.5 @ 1.75 bet365
Dve run and gun ekipe koji igraju na gol
vise.Rapid igra ultraofanizvan rukomet sa mnogo trcanja pa ocekujem jedan mec sa mnogo golova i mislm da ja granica bar za 2 gola manja
Dvoboj dvije zadnje ekipe na tabeli medutim dok je Hamm zabetoniran za dno minden bi se pobjedom izjednačio s wetzlarom na tom zadnjem mjestu koje donosi spas a isto tako minden bi tad jos imao i utakmicu manje. Dakle ne treba ni govoriti koliko je ovo bitna tekma za njih pa sam shodno tome uzeo njihovo krilo kortea koji sutira penale i danas bi morao igrati cijelu utakmicu ako ne bude neki BO ili slicno i prebaciti ovo
Mortensen i Schiller 5+ 1.83
Dva najbolja strijelca, dva lijeva krila, dva izvodaca penala u svojim ekipama. Ocekujem susret na dosta golova, ono sto je bitno obojica pucaju penale i ako promase. Igrao jos jutros na 4+ ali je klasika pala kvota dok ja ovdje postavim tako da idemo na ovu varijantu