Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Robo21
#187497 Čekao sam službene sastave da udarim ovo na solidan ulog

Dvije kombinacije, kome je što draže nek izabere, ja sam obe odigrao

Osimhen + Napoli 3,10 Premier
Napoli h1 3,35 Premier

Svi smo upoznati sa ovim ekipama pa ne treba pretjerano trošiti riječi. Jedina mi je dilema bila hoće li se Spalleti držati onoga što je izjavio prije tjedan dana, fizička sprema Osimhena. Tada je izjavio da će biti na 100% za uzvrat, a stavljanjem u prvi sastav to je i potvrdio. Svaka uspješna i velika ekipa mora imati pad forme jer je nemoguće održavati isti tempo kroz cijelu sezonu(to je polazilo samo onim ekipama koje bi bljesnule te godine, primjer Leicester i njihova šampionska sezona) pa im je ta mini kriza možda došla i u najboljem trenutku, kada su već praktički uzeli prvenstvo i igrali brutalno grupu LP. Vrijeme je da se kolo sreće okrene i da se Napolitanci vrate starim stazama, stazama pobjeda. Bez Osimhena imali su čak i više udaraca prema golu svojih protivnika ali izostajala je efikasnost pa stoga ovu utakmicu vidim tako da će se Napoli zaletiti od prve minute i gledati odma pogoditi u prvom poluvremenu kako bi se lakše išlo prema finišu utakmice. Kriza sa zabijanjem golova se mora prekinuti danas, a savršena osoba za to je Nigerijac koji je jedan od najboljih napadača svijeta trenutno. Očekujem da Kvaradona stavi pritisak na Calabriu i da forsiraju preko krila kako bi centaršutevima mogli upošljavati Victora koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru. Milan je ok ekipa, ali ništa više od toga, tako da danas očekujem da se prikaže pravi omjer snaga i da Napoli pobjedi sa minimalno dva razlike i bez produžetaka čekaju svog protivnika u daljnjoj fazi.
By Robo21
Robo21 wrote:Čekao sam službene sastave da udarim ovo na solidan ulog

Dvije kombinacije, kome je što draže nek izabere, ja sam obe odigrao

Osimhen + Napoli 3,10 Premier
Napoli h1 3,35 Premier

Svi smo upoznati sa ovim ekipama pa ne treba pretjerano trošiti riječi. Jedina mi je dilema bila hoće li se Spalleti držati onoga što je izjavio prije tjedan dana, fizička sprema Osimhena. Tada je izjavio da će biti na 100% za uzvrat, a stavljanjem u prvi sastav to je i potvrdio. Svaka uspješna i velika ekipa mora imati pad forme jer je nemoguće održavati isti tempo kroz cijelu sezonu(to je polazilo samo onim ekipama koje bi bljesnule te godine, primjer Leicester i njihova šampionska sezona) pa im je ta mini kriza možda došla i u najboljem trenutku, kada su već praktički uzeli prvenstvo i igrali brutalno grupu LP. Vrijeme je da se kolo sreće okrene i da se Napolitanci vrate starim stazama, stazama pobjeda. Bez Osimhena imali su čak i više udaraca prema golu svojih protivnika ali izostajala je efikasnost pa stoga ovu utakmicu vidim tako da će se Napoli zaletiti od prve minute i gledati odma pogoditi u prvom poluvremenu kako bi se lakše išlo prema finišu utakmice. Kriza sa zabijanjem golova se mora prekinuti danas, a savršena osoba za to je Nigerijac koji je jedan od najboljih napadača svijeta trenutno. Očekujem da Kvaradona stavi pritisak na Calabriu i da forsiraju preko krila kako bi centaršutevima mogli upošljavati Victora koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru. Milan je ok ekipa, ali ništa više od toga, tako da danas očekujem da se prikaže pravi omjer snaga i da Napoli pobjedi sa minimalno dva razlike i bez produžetaka čekaju svog protivnika u daljnjoj fazi.

L oba, zvijer nigerijska je zabila Al nazalost Napoli zavrsava svoj put u LP. Nisu nista posebno pokazali ali za mene je Marciniak promijenio tok utakmice kada je ostao slijep na start prema Lozanu pred kraj prvog pol. Za mene cisti penal
By Lučki_radnik
#187516 DABOGDA POKREPA POLJSKO ČELAVO SMECE OD SUCA, JER MOGUCE DA NEDA KARTONE, TOMORI IGRA RUKOM, TO SVAKI SUDAC DAJE KARTON OSIM, POTUKU SE NA KRAJU I NEMA KARTONA, PA KREPAJ MILU TI MATER

kvazi maradona skinuo gace, u obje utakmice igrao kriticno, ovoga nema nigdje, raspali milan među 4
By Jeffrey
Lučki_radnik wrote:DABOGDA POKREPA POLJSKO ČELAVO SMECE OD SUCA, JER MOGUCE DA NEDA KARTONE, TOMORI IGRA RUKOM, TO SVAKI SUDAC DAJE KARTON OSIM, POTUKU SE NA KRAJU I NEMA KARTONA, PA KREPAJ MILU TI MATER

kvazi maradona skinuo gace, u obje utakmice igrao kriticno, ovoga nema nigdje, raspali milan među 4

I mene je lik opasno iživcirao, dugo nisam ovako bio ljut. Ima elemenata za kartone a Neda. Sad sam pojačao Inter Benfica vratit će mi s kamatama
By 2paNN
#187570 Bayern - City GG3+ @1.75 soccer

ZNACI NEMA NISTA GORE NEGO KAD ISPISES ESEJ I ONDA SE NESTO DESI I MORAM OPET LOG IN I DA PISEM OPET SVE!!!!!!!!

Gledao sam prvi mec naravno, i svakako da je Bayern imao svoje sanse za gol, ali nije ih htelo. Danas igraju kuci na Alians areni i nemaju sta da izgube, realno su vec ispali, tako da ocekujem od njih da krenu otvoreno i da pokusaju da malo zainteresuju publiku. Tako otvoren Bayern svakako se nudi brzom Citiju na kontre, a kako je izgledala odbrana Bayerna u prvoj ne znam sta treba da se desi da ne daju gol. Jeste Bayern u losijoj formi i sve to stoji, ali kako moj matori kaze Nemce nikad ne treba otpisivati, to je on naucio kroz istoriju na tezi nacin :D .
Kome je mala kvota moze da proba prvo GG @ 3.50, a ja cu licno probati i GG oba @9.0.

SRECNO!!!!!!!!!
By Jeffrey
2paNN wrote:Bayern - City GG3+ @1.75 soccer

ZNACI NEMA NISTA GORE NEGO KAD ISPISES ESEJ I ONDA SE NESTO DESI I MORAM OPET LOG IN I DA PISEM OPET SVE!!!!!!!!

Gledao sam prvi mec naravno, i svakako da je Bayern imao svoje sanse za gol, ali nije ih htelo. Danas igraju kuci na Alians areni i nemaju sta da izgube, realno su vec ispali, tako da ocekujem od njih da krenu otvoreno i da pokusaju da malo zainteresuju publiku. Tako otvoren Bayern svakako se nudi brzom Citiju na kontre, a kako je izgledala odbrana Bayerna u prvoj ne znam sta treba da se desi da ne daju gol. Jeste Bayern u losijoj formi i sve to stoji, ali kako moj matori kaze Nemce nikad ne treba otpisivati, to je on naucio kroz istoriju na tezi nacin :D .
Kome je mala kvota moze da proba prvo GG @ 3.50, a ja cu licno probati i GG oba @9.0.

SRECNO!!!!!!!!!

Sa svim se slažem i ja to igram , pa sretno nam
By enemies
#187574 Bayern - City manje od 3,5 zutih kartona @1.85
SuperSport

Sudi Turpin, teski underas, tezak posao za Bayern koji mora nadoknaditi 3 gola, City ako povede prica je gotova, pa ne ocekujem neku grubu igru. Dvije ekipe koje igraju lijep i ne pretjarano grub nogomet, pa me sve to navodi na manje kartona u ovoj utakmici.
By Lučki_radnik
#187575 DOUBLE SUPERSPORT SUBOTA ( 2,75 ) ULOG VISOKI

RUDEŠ-BSK 1
VUKOVAR-HRVATSKI DRAGOVOLJAC F2

Ovo se odigralo odma dok kvote ne poruše.
Rudeš ide po ovjeru titule, dokazivanje im je za prvu ligu, puno igraca visi, ocekujem najjacu postavu i laganu pobjedu sa hendikepom, gosti su ekipa koja obično kad prođe tablu bijelo brdo skinu gace, a rudeš nema boga da i njima pusti utakmicu
Vukovar svako kolo isto ali ovo je poklon godine za mene, hendikep dali 1,90, ja bi stavio 1,50, za mene je rijec o najboljoj i najgoroj ekipe lige, domacin ultra skup roster, imaju vrhunske pojedince, odlicnog trenera dok gosti opet ne dobivaju place redovne, samo matematicki jos nisu ispali, losa selekcija ekipe, širine nikakve nemaju, sve osim 3 komada u mreži gostiju bi bilo veliko iznenađenje

IDEMO JAKO I UZETI KESU