Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#187823 Hajduk - Milan kartoni winn, nadam se da će u finalu u ponedjeljak Hajduk-Az biti isto 4.5 pa da se napadne , jer će i tada biti jako nema da nema
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Augsburg-Stuttgart over 4.5 zuta 1.80 bet365

Augsburg meni najdraza ekipa za kartone u njemackoj. Gotovo uvijek me ispostuju a danas je jako bitna utakmica za obje ekipe. Ljuta borba za ostanak u elitnom drustvu i nema se vise sto cekati. I jedni i drugi moraju na glavu, sudi Dingert koji je dobar za zute u Bundesligi i ovo moram odigrati, lako moguc i crveni naravno.

Espanyol-Cadiz over 5.5 zuta 1.70 favbet

Ista prica kao i gore sa svabama. Borba za ostanak, sudi Munuera koji je ok za zute i ovdje sve upucuje na lagan prolaz. Zadnja medusobna 8 zutih a ova danas je puno vaznija. Obje ekipe dosta zutih skupljaju pa bi trebali i veceras u direktnom okrsaju za ostanak u ligi.

Bas lagano oboje :D
By Jeffrey
#187863 Double iz Favbeta 2/10
Herta - Werder over 3.5
Lens-Monaco over 4
- Herta nema šta čekati mora dobiti ovakve tekme ako želi ostati u ligi, pobjeda bi ih vratila u život, inače radi se o grubim ekipama debelo preko 2 u prosijeku oba kluba, međusobno pršti od kartona a sudac top, Schroder u vrhu po kartonima, broj 1 po crvenom morao bi 4 izvaditi i ovo je value
Lens Monaco izravna borba dva kluba za 3 mjesto koje nosi kvale LP, iako ne volim francuze uzimati za kartonw moram ovo probati. Sudi Letexier jedan od boljih u Fra za kartone, u formi što se tiče kartona vadi ih često u zadnje vrijeme i vjerujem da ide na 4 što je povrat love
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE SUPERSPORT SUBOTA ( 2,75 ) ULOG VISOKI

RUDEŠ-BSK 1
VUKOVAR-HRVATSKI DRAGOVOLJAC F2

Ovo se odigralo odma dok kvote ne poruše.
Rudeš ide po ovjeru titule, dokazivanje im je za prvu ligu, puno igraca visi, ocekujem najjacu postavu i laganu pobjedu sa hendikepom, gosti su ekipa koja obično kad prođe tablu bijelo brdo skinu gace, a rudeš nema boga da i njima pusti utakmicu
Vukovar svako kolo isto ali ovo je poklon godine za mene, hendikep dali 1,90, ja bi stavio 1,50, za mene je rijec o najboljoj i najgoroj ekipe lige, domacin ultra skup roster, imaju vrhunske pojedince, odlicnog trenera dok gosti opet ne dobivaju place redovne, samo matematicki jos nisu ispali, losa selekcija ekipe, širine nikakve nemaju, sve osim 3 komada u mreži gostiju bi bilo veliko iznenađenje

IDEMO JAKO I UZETI KESU

WIN, NEMILA KESA!!!
By Jeffrey
#187995 Psv-Ajax over 5 kartona Favbet stake 5/10 koef 2.05
- mislio sam da će se zajebati pa staviti za karton nižu granicu ali nisu, ali moram ovo ispratiti, izravna borba za 2 mjesto koje nosi LP tak da ovo je najbitnija tekma za oba kluba. Trebalo bi biti oštro. Sudac niti smrdi niti miriši, sudi Gozubujuk 3-4 vrti, ali sudio derbi ove godine Fey-Ajax 4-4 u žutima pa se držim tim pravcem.
By Robo21
#188275 Dubl
Zrinjski - Sarajevo 1
Tuzla City - Posušje 1
uk kv 2,24 PSK
*Srednje prema jačem ulogu

Malo sam gledao koje kladionice sve imaju povoljne kvote i ovo se ne čini loše, dok je u SS nemoguće odigrati 2 kluba iz Premijer lige preporučujem PSK. Preporučujem odigrati danas jer očekujem da kvota na Tuzlu dodatno padne pa čak i do 1.45, 1.50

Zrinjski pobjedom može potvrditi titulu prvaka i onda opušteno gledati razvoj prvenstva i krenuti u pohodu na kup koji jako dugo nisu osvojili. Trenutno su 3 stepenice iznad cijele lige, jedini koji im možda parira u ovom trenutku po formi je susjedni Velež, a ovo ostalo je smiješna konkurencija. Kiš, Bilbija, Ćuže, Jukić, Sučić sve su to igrači koji se sutra mogu poigrati sa Sarajevom. Prošle godine Zrinjski je titulu potvrdio slavljem protiv Sarajeva, ove godine očekujem da isto to naprave. Jedini minus je što se ne igra u Mostaru, već u Čitluku zbog stadiona koji Zrinjski radi, ali već su jedno vrijeme tamo i ne smeta im igrati ni na tom terenu. Zadnju utakmicu izgubili su 14.9.2022. :lol: :lol: tako da ovdje ne vidim nikakvu prepreku. Imaju 11 pobjeda zaredom u ligi, Rendulić od dolaska ima sve pobjede i remi u prijateljskoj protiv Šibenika tako da očekujem da Zrinja sutra ovjeri titulu. *edit, Sarajevo ukratko loša forma, nema dobre igre, navijači su protiv trenera i generalno nisu dobri odnosi u klubu tako da je to dodatan plus Zrinji iako su svakako mnogo jači i dobit će ovo i bez te informacije

Tuzla City, jaki proračun, dosta uloženo, a rezultati izostaju. Nitko nije očekivao da će ova ekipa biti u borbi za opstanak, a kao šlag na tortu je sramotno ispadanje iz kupa gdje ih je Zrinjski posramio i u dvije tekme slavio ukupno 7:0. Prošlo su kolo izgubili u Sarajevu i bilo je malo dvojbeno suđenje, ali zato očekujem da im se vrati to sutra. Gosti sa Mokrog Doca dolaze u dobrom raspoloženju nakon pobjede kontra Leotara 1:0 na domaćem terenu u izravnoj borbi za opstanak, ali mislim da sutra putuju nazad za Posušje pognute glave i razočarani suđenjem. Deligiran im je opet Gigović, jedan od najkontroverznijih sudaca što je Balkan vidio. Sudio je Posušju prije dva kola kada su izgubili od Sloge u gostima 2:0 i iako nije direktno utjecao na rezultat, bilo je tu perfidnog navlačenja ali su i igrači Posušja generalno igrali užasno i došli spuštenih gaća na utakmicu. Ulazi se u finiš prvenstva, radi se na tome da se izbace Sloboda i Posušje iz lige, neće im to poći za rukom, ali sam uvjeren da Posušje gubi sutra. Tuzla i Sloboda su ako netko nije upoznat, dva kluba iz istog grada, Sloboda je legendarni klub, dok je Tuzla klub privatnika i moćnika tako da je prilično jasno da se neće dopustiti da Tuzla leti iz lige. Posušje ima možda jedan od težih rasporeda za opstanak od svih ekipa jer im sad nakon ove preostaju svi iz gornjeg dijela tablice za odigrati, ali navijači se nadaju da će Zrinjski sljedeći vikend iz dobrosusjedskih odnosa pokloniti 1, ako ne i 3 boda na Mokrom Docu. Sutra očekujem pobjedu Tuzle jer ako i ne bude išlo, očekujem makljažu Gigovića tako da ako netko želi može probati penal ili crveni karton na utakmici. Cirkus liga se nastavlja, ostaje onaj tko ima najviše novca i kontakata sa vrhom saveza, tako da treba očekivati svašta, ali sutra zasigurno pobjedu Tuzlaka. Sretno tko prati.
By JohnnyNoCash
#188280 Robo, ok analiza ali samo mala digresija na par konstatacija. Velež trenutno jedini parira Zrinjskom? Ni blizu. Sarajevo će biti bez Ziljkica, Vrancica i Avramvskog (suspenzija zbog žutih kartona). Istina da horde bojkotuju Varešanovića jer je već jednom sjedio na klupi i izjavljivao neke nebuloze, ali sad da vlada loša atmosfera u klubu (ne vjerujem zaista). Jedini kiks su imali protiv Sloge gdje im je poništen čist gol, ali od početka sezone kako su katastrofalno krenuli, mogu i biti zadovoljno jer im izlazak u Europu nije daleko. Do kraja imaju težak raspored, i vjerujem da su već predali sutrašnji meč jer znaju i oni da nemaju šta tražiti protiv Zrinjskog.

Za drugu analizu sve stoji što si napisao, samo se meni lično čini da bi Sloboda mogla u segundu, jer ubjedljivo najteži raspored do kraja imaju, a moguće da i izmjene statut kluba pa dođe do fuzije sa TC, Azmir da uleti sa parama, i da budu jedan klub što bi na neki način bio jedini izlazak iz krize, jer već unazad koliko godina grcaju u dugovima i provlače se iz sezone u sezonu
By Lučki_radnik
#188281 FAVBET DOUBLE SREDNJI ULOG ( 2,21)

GORICA-HAJDUK 1X
IGMAN KONJIC-SLOGA DOBOJ 1X

Nakon šta je Šibenik odradio belupa kuci, gorica opet zadnja. E sad Gorica je u top formi, ljudi igraju dosta dobro, bore se, Sopic izvlaci maksimum iz ekipe. Ima ona teorije gdje bi vecina navijaca hajduka potpisala da se sutra izgubi ili odigra x, razlog je samo jedan da šibenik ispadne iz lige. Ima u tome dosta toga ali ajmo ovako, hajduk nema boga da dvije zaredom zavrsi prazne mreze, ferro-awaziem ili slucajno borevkovic su tragicni stoperi, desnog beka hajduk ima problema, lijevo melnjak dobar ali van forme u zadnje vrijeme. Ocekujem napaljenog domacina da ostavi muda na terenu i barem ne izgube jer imaju kvalitetu.
Drugi par se igra u cetvrtak. Pratim taj Igman cijelo proljece i ljudi se bas digli, imaju solidnu ekipu za bih ligu, protiv slobode pred 2 kolo padam jer su pogodili 5 okvira gola, gosti jednom centra prosli i dali gol, bukvalno. Ova sloga je za mene tragicna ekipa, sve igraju kuci na viku i suce, malterne se dodat ne znaju, uz slobodu najgora ekipa lige, ocekujem da nakon brutalne krađe jucer u banja luci ovo domacin dobije, imaju kvalitet, sudi Bandić Antoni iz Gruda, pomocni iz Mostara i Sarajeva, znaci nikakve bukvalno veze sa rs nemaju i ocekujem da poguraju domacina, trebaju 3 boda domacinu.
By Robo21
JohnnyNoCash wrote:Robo, ok analiza ali samo mala digresija na par konstatacija. Velež trenutno jedini parira Zrinjskom? Ni blizu. Sarajevo će biti bez Ziljkica, Vrancica i Avramvskog (suspenzija zbog žutih kartona). Istina da horde bojkotuju Varešanovića jer je već jednom sjedio na klupi i izjavljivao neke nebuloze, ali sad da vlada loša atmosfera u klubu (ne vjerujem zaista). Jedini kiks su imali protiv Sloge gdje im je poništen čist gol, ali od početka sezone kako su katastrofalno krenuli, mogu i biti zadovoljno jer im izlazak u Europu nije daleko. Do kraja imaju težak raspored, i vjerujem da su već predali sutrašnji meč jer znaju i oni da nemaju šta tražiti protiv Zrinjskog.

Za drugu analizu sve stoji što si napisao, samo se meni lično čini da bi Sloboda mogla u segundu, jer ubjedljivo najteži raspored do kraja imaju, a moguće da i izmjene statut kluba pa dođe do fuzije sa TC, Azmir da uleti sa parama, i da budu jedan klub što bi na neki način bio jedini izlazak iz krize, jer već unazad koliko godina grcaju u dugovima i provlače se iz sezone u sezonu

A gle ako ćemo realno Zrinja nema konkurenciju u ovoj ligi, nego opet moram nešto pisati da ne ispadne da favoriziram nekoga ili nešto hahah, a i da malo ovu ligu pokušamo prikazat u nekom ljepšem, konkurentnijem svjetlu jer je malo sramotno da jedan klub skoro 10 kola prije kraja osigurava naslov i da nema nikakve napetosti cijelo prvenstvo. Velež sam naveo isključivo što od dolaska Jusufbegovića igraju uistinu dosta dosta bolje i imali su onaj jedan dugi niz bez primljenog pogotka (da ne lupam sad napamet koliko tekmi jer ne baratam točnom informacijom) sve dok sad nisu malo zbog kupa krenuli popuštat defanzivno, ali ruku na srce, Zrinjski je next level za ovu ligu.

Što se tiče Slobode, i meni su glavni konkurenti za niži rang kao što sam i napisao, ali šteta je kluba sa takvim renomeom gledati na ovoj razini koja mu nimalo ne priliči, a što se tiče rasporeda ipak mislim da Po ima najteži jer Sloboda može uzeti nešto ovo kolo od Leotara i potuć se u gradskom derbiju sa Tuzlom jer gradski derbiji uvijek imaju poseban naboj i tu je sve moguće, dok Posušje ima utakmice sa svim ekipama iz "gornjeg doma", a između ostalog idu Želji u goste gdje ih u Sarajevu mislim da nikad nisu ni dobili, idu na Pecaru Širokom koji će igrati po meni (poučen prošlogodišnjim iskustvom i infromacijama) na krv i nož da ih izbace iz lige zbog proračuna županijskog/kantonskog kako god hoćeš + su tu Borac koji će svakako gledati ukanaliti sve ekipe koje nisu iz RSa i Velež kojeg Po nije pobijedilo ove dvije sezone od ulaska u PL. Sve u svemu, cijenim digresiju, a i bitno je da dijelimo slična razmišljanja pa se nadam da ovo i prolazi jer vidim da i ti ne lupaš u prazno već da barataš informacijama. :) ;) :D