Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#188278 Exum 12,5+ 1,90

Realova bekovska linija je u godinama vec I mislim da ce im biti problem da zaustave Dantea koji je veoma brz.Igrao je I za barsu sto mu moze biti dodatni motiv.Ocekujem I vecu minutazu za njega veceras.Dva puta prebacio lagano ovu granicu tako da je meni on za over veceras
By kokodril
SergioRodriguez wrote:H.Hale 22.5 over 1.85 sve kladionice

Granica je visoka ali Hale ima monstruozne brojke. Covjek zabija redom: 25,28,30,22,30,31,31,24,29....
Tu su bilini Buducnost,Zvezda,Partizan koji sigurni znaju bolje stisnuti obranu od Domzala pa nisu uspjeli. Ovo je utakmica sezone za Borac i ocekujem da Hale to sam rjesi sa 30+ danas

G.Deck 10.5 over 1.85 Supersport

Deck je zahvalan za igranje i rijetko razocara. U odlicnoj je formi i 11 poena nebi trebao biti problem za njega. Dao je partizanu u 2 medusobne ove sezone 17 i 15. Osim toga Deck zabija Juventutu 13 zadnje kolo a prije toga u Euroligi Macabiju 16. Dvoumio sam se izmedu njega i Yabuselea iako mislim da ce obojica zabiti preko ove granice

Svaka čast
Valjda će Deck ubaciti još jednom, nakon3 promašena bacanja
By Zadarr
Rudy5 wrote:Roanne - Nanterre 2 3.50 Formula

Ne da su to momčadi umalo ,nego čak Nanterre ima bolji roster a lošije su plasirani jer su imali više od pola sezone probleme s povredama kljucnih igrača a sada su svi tu osim McCalluma i vratili su se u formu .Nikakvu veliku prednost ne igra domaći teren u Franc ligi a za usporedbu kad su bili kompletni ove sez koef kući na njih je bio oko 1.35 protiv Roana,vidim tu velik value.
Sutra su mi dobre opcije oba keca na domaćine i Monaco i Real ... Maccabi cilu sez ima problem s tom tricom a pogotovo se to osjeti u PO vanka gdje se diže intenzitet u obrani.Jaka je ta petorka Monaca gdje mogu sve braniti kad izvade Mikea a u napadu je ovaj trio bekova ludnica a pitanje je kako ce u PO izgledati tandem Brown Baldwin koji igra briljantno dosad ,očekujem tu koncentriranog Jamesa koji često poludi u PO a Okobo bi im mogao biti čak i najvažniji igrač jer je odlican kako u napadu tako i u obrani . Real ko Real ,imaju nekih problema s povredama ali mislim da kući nose to ,eventualni problem Chus vs Obradović ali puno kvalitetniji roster imaju kraljevi i mislim da velika serija Žoca u dobijenim PO serijama staje protiv Reala

Nadam se da nisi ovo pratio ljudi izgubise u 45 sekundi 13 razlike prednosti reko prokocase ali svaka cast za pik ,doktorski :twisted:
By Gurovic15
#188327 Kada imas sut za 3p 50% u mecu,nemoguce je izgubiti
Partizan u svim kolonama slabiji od Reala,osim u izgubljenim loptama a dobio mec
Sledeci mec kec i onda sanse u areni za prolaz posle ovog jednog brejka