UcenikBGD wrote:Gurovic15 wrote:a fora sto taj isti panter vaskrsao i pronasao sebe na kosarkaskoj mapi u zvezdi
a ozbiljno se prica da mu se sprema i poziv za reprezentaciju,sto bi nam bio samar epskih razmera
Gde se to ozbiljno prica???
U saopstenjima i kuhinji zlog Chike iz predgradja?
Ajde pustite to spinovanje Coveka koji je privatizovao zvezdu i napravio svoj licni klub.
Pa taj isti Panter ima srpsko drzavljanstvo,ali znas odkada? Kada je igrao za tog Chiku u limenkama iz predgradja,pa su mu dali pasosh za jedan Kup u NIshu jer je ogranicen broj stranaca!!!
E sad isti ti koji su mu dali pasosh Srbie kukaju ove sezone kako moze da igra u kupu iako je stranac,a zapravo nije, i kako ce da igra za reprezentaciju i te spin fore iz kuhinje iz Zeleznika!!!
Batali te gluposti i uzivaj u kosarci,ako mozes.
Naravno Real ne bi izgubio veceras da je imao Kampazza na pleju,ali stize uskoro,sledece sezone ce Rumenige da vidi![]()
![]()
pa kup je dobila zvezda i pored pantera,sta panteru znaci taj kup nista u CV-iu
Messina ga hteo zadrzati u milanu posle fajnal fora gde je bio najbolji igrac ali partizan uleteo sa ludom ponudom i panter dodje ovde...licno messina govorio,takodje i ledey ali manje para
ma kampazo ti je danas potpisao i za Panatu,nisi obavesten izgleda
igra i ima ugovor sa zvezdom,potpisao vec za real neki dan a danas vec ima na stolu ponudu panate 2.5 miliona godisnje na 3 sezone...stigao Ataman tamo kao trener
fora sto je i partizan postao drzavno-privatan klub pa sad imas dva piba(ako znas sta to znaci) pa naprimer nekoliko igraca i sam zeljko obr. ti primaju platu od KK Ofy Basket,gde su prijavljeni na minimalac,ista adresa i sve a dva kluba
i sam obradodovic je rekao kada je dosao da on nema ugovor sa Partizanom sto se na kraju i ispostavilo tacnim
kod nas sve ide preko koverata,tasni sa parama i ostale fore
inace vlasnik kk ofy basket je kum dejana bodiroge
mi smo toliko umrseni u svakom smislu da je to strasno