Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:a fora sto taj isti panter vaskrsao i pronasao sebe na kosarkaskoj mapi u zvezdi
a ozbiljno se prica da mu se sprema i poziv za reprezentaciju,sto bi nam bio samar epskih razmera

Gde se to ozbiljno prica???
U saopstenjima i kuhinji zlog Chike iz predgradja?
Ajde pustite to spinovanje Coveka koji je privatizovao zvezdu i napravio svoj licni klub.
Pa taj isti Panter ima srpsko drzavljanstvo,ali znas odkada? Kada je igrao za tog Chiku u limenkama iz predgradja,pa su mu dali pasosh za jedan Kup u NIshu jer je ogranicen broj stranaca!!!
E sad isti ti koji su mu dali pasosh Srbie kukaju ove sezone kako moze da igra u kupu iako je stranac,a zapravo nije, i kako ce da igra za reprezentaciju i te spin fore iz kuhinje iz Zeleznika!!!
Batali te gluposti i uzivaj u kosarci,ako mozes.
Naravno Real ne bi izgubio veceras da je imao Kampazza na pleju,ali stize uskoro,sledece sezone ce Rumenige da vidi :oops: :oops: :oops:

pa kup je dobila zvezda i pored pantera,sta panteru znaci taj kup nista u CV-iu
Messina ga hteo zadrzati u milanu posle fajnal fora gde je bio najbolji igrac ali partizan uleteo sa ludom ponudom i panter dodje ovde...licno messina govorio,takodje i ledey ali manje para

ma kampazo ti je danas potpisao i za Panatu,nisi obavesten izgleda :D
igra i ima ugovor sa zvezdom,potpisao vec za real neki dan a danas vec ima na stolu ponudu panate 2.5 miliona godisnje na 3 sezone...stigao Ataman tamo kao trener

fora sto je i partizan postao drzavno-privatan klub pa sad imas dva piba(ako znas sta to znaci) pa naprimer nekoliko igraca i sam zeljko obr. ti primaju platu od KK Ofy Basket,gde su prijavljeni na minimalac,ista adresa i sve a dva kluba
i sam obradodovic je rekao kada je dosao da on nema ugovor sa Partizanom sto se na kraju i ispostavilo tacnim
kod nas sve ide preko koverata,tasni sa parama i ostale fore
inace vlasnik kk ofy basket je kum dejana bodiroge
mi smo toliko umrseni u svakom smislu da je to strasno
By UcenikBGD
#188397 Gurke, ne ulazim u to, niti me interesuje na kraju krajeva.
Znam samo da taj Panter kod tog Mesine ono finale plej ofa izgubio,nijednom u over nije otisao,Mesina mu davao minimalne neke minute, izgubio sam silne pare ocekujuci od njega + poena povecanu granicu 2,55 u pinnbetu i socceru, povecavao uloge i istreso para uskurac.
Jednostavno vi necete da priznate da je Zeljko najbolji evropski trener svih vremena i spinujete neke price o budzetima i slicno. Kad pominjes pare,za koliko LesorT igra ? Nigde nije mogao da se zadrzi u evroligaskom timu,zasto? Jer nije imao kvalitet,a sad kod Zeljka odjednom drugi najkorisniji igrac evrolige,kako? Igra za 50 hiljada mesecno, placena i kurta i murta vishe od njega!!! Svi igraci koji su igrali kod Zeljka vidi sta pricaju o kosarkaskom umecu, pusti price lokalnim tipova iz kladionice koji su prosli pored kosarkaskog terena jednom u zivotu,a znaju o osarci bolje od Obradovica.
Vama Nebojsa Covic prica o kosarci i vi to ponavljate kao mantru. Na utakmicama u evroligi kad pogledas partizanove legende i prijatelje kluba oko terena i Zvezdine ( dovukli Moku Slavnica jedino,i postavili ga samog na stolicu da glumi legende i prijatelje kluba,a on onako namushen i pogubljen i ne prati utakmicu,razmislja sta mu sin radi u zadruzi i da l ce mu Zeljko mitrovic pljunuti neku kintu ).
By Darko1987
#188424 Hahahahahahah, koje ludilo na forumu, pa zagužvali ste i na EU temi?! :lol: :lol: :roll:
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:Gurke, ne ulazim u to, niti me interesuje na kraju krajeva.
Znam samo da taj Panter kod tog Mesine ono finale plej ofa izgubio,nijednom u over nije otisao,Mesina mu davao minimalne neke minute, izgubio sam silne pare ocekujuci od njega + poena povecanu granicu 2,55 u pinnbetu i socceru, povecavao uloge i istreso para uskurac.
Jednostavno vi necete da priznate da je Zeljko najbolji evropski trener svih vremena i spinujete neke price o budzetima i slicno. Kad pominjes pare,za koliko LesorT igra ? Nigde nije mogao da se zadrzi u evroligaskom timu,zasto? Jer nije imao kvalitet,a sad kod Zeljka odjednom drugi najkorisniji igrac evrolige,kako? Igra za 50 hiljada mesecno, placena i kurta i murta vishe od njega!!! Svi igraci koji su igrali kod Zeljka vidi sta pricaju o kosarkaskom umecu, pusti price lokalnim tipova iz kladionice koji su prosli pored kosarkaskog terena jednom u zivotu,a znaju o osarci bolje od Obradovica.
Vama Nebojsa Covic prica o kosarci i vi to ponavljate kao mantru. Na utakmicama u evroligi kad pogledas partizanove legende i prijatelje kluba oko terena i Zvezdine ( dovukli Moku Slavnica jedino,i postavili ga samog na stolicu da glumi legende i prijatelje kluba,a on onako namushen i pogubljen i ne prati utakmicu,razmislja sta mu sin radi u zadruzi i da l ce mu Zeljko mitrovic pljunuti neku kintu ).

nije igrao finale play ofa vec ispao u polufinalu,e sad sto si ti pao na njega na kladzi to je neka druga prica...covek bio najbolji igrac tog armania i utom pleyofu
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti ... id=1911388
i to je bilo pre 4 godine gde je panter od tada sigurno napredovao
takodje isto lessor,pa on u zvezdi kad je igrao sa 22 godine ono bilo smesno gledati,sta mislis koliku je onda platu imao posto sada ima 600k evra u partizanu posle 5 godina igranja u evropi
covek i dalje glup ko kurac,stalno se pisalo i igralo na forumu protiv partizana centar ide preko i 80% mozda i vise tip bio prolazan
pa petrusev i nedovic imaju manju platu od lessora,da ne pricam o bentilu,matorom Holandu a u vezi bivseg kapitena Panate Papapetrua,koji evo verovatno ide nazad u Panatu kod Atamana

Panter,Lessor,BIly Beron,Lorenco Brown,Kvinsi Miler,Loyd itd itd svi su dolazili u zvedzu kada jos nisu bili poznati toliko i igrali evroligu

pa kampazo dosao u zvezdu da se pokrije jaz izmedju dva buzdeta kluba ove sezone i da partizan ne dobija zvezdu 20p razlike sto bi bila bruka

i posle eksperimenta na pocetku sezone sa trenerom jovanovicem-Covic se ne pita vise bas sve u klubu,zbog toga ga imas u emsijama cesto gde spominje stalno da ko zna bolje neka dodje

spanska Marca je izasla sa budzetima za ovu sezonu u evroligi...partizan je na 7 mestu,zvezda predposlednja(baskonia jedini klub ispod)
barselona i real ubedljivo prvi,sa preko 40mil,zatim efes treci sa nesto preko 30m itd itd
By Gurovic15
Slucajnox wrote:Darko gasi ovu temu, nekim ljudima “Rumenoglu” ce narusiti zdravstveni stanje. Kakve nebuloze pisu, cus ovaj pomaze kkp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boli, znam da boli, a jos vise i jace ce :o :o :o :o :o

kada na kraju sezone osvoji trofej..cestitacu vrlo lako i realno
do tada on je samo trener koji sa dobrim timom igra top 8
prosle prvi favorit evro kupa a ispao od tuti frutia i sta ce kum Dejan Kijanovic resi i ove sezone dovede Exuma,Papapetrua,Andjusica,Nanelia u opet se trofej ponavljam -JOS- uvek nije osvojio
By 2paNN
#188462 A znas sta mi je najjace, posto je Mozz sad sponzor Partizana i kad udjes na mozz sport uvek me odusevi neki clanak, a najvise pamtim.. Obradovic iskopao zlatnog decka Exuma hahahahha a on covek vec dokazan talenat i igrac.. :D :D Barsa htela da ga zadrzi ali ovde dobio isti kes a vece minute zagarantovane.. ali dobro, ja i dalje stojim da CZV osvaja Aba ligu i to poprilicno lako, ali uskoro cemo i saznati.
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:
UcenikBGD wrote:Gurke, ne ulazim u to, niti me interesuje na kraju krajeva.

nije igrao finale play ofa vec ispao u polufinalu,e sad sto si ti pao na njega na kladzi to je neka druga prica...covek bio najbolji igrac tog armania i utom pleyofu
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti ... id=1911388
i to je bilo pre 4 godine gde je panter od tada sigurno napredovao
takodje isto lessor,pa on u zvezdi kad je igrao sa 22 godine ono bilo smesno gledati,sta mislis koliku je onda platu imao posto sada ima 600k evra u partizanu posle 5 godina igranja u evropi
covek i dalje glup ko kurac,stalno se pisalo i igralo na forumu protiv partizana centar ide preko i 80% mozda i vise tip bio prolazan
pa petrusev i nedovic imaju manju platu od lessora,da ne pricam o bentilu,matorom Holandu a u vezi bivseg kapitena Panate Papapetrua,koji evo verovatno ide nazad u Panatu kod Atamana

Panter,Lessor,BIly Beron,Lorenco Brown,Kvinsi Miler,Loyd itd itd svi su dolazili u zvedzu kada jos nisu bili poznati toliko i igrali evroligu

pa kampazo dosao u zvezdu da se pokrije jaz izmedju dva buzdeta kluba ove sezone i da partizan ne dobija zvezdu 20p razlike sto bi bila bruka

i posle eksperimenta na pocetku sezone sa trenerom jovanovicem-Covic se ne pita vise bas sve u klubu,zbog toga ga imas u emsijama cesto gde spominje stalno da ko zna bolje neka dodje

spanska Marca je izasla sa budzetima za ovu sezonu u evroligi...partizan je na 7 mestu,zvezda predposlednja(baskonia jedini klub ispod)
barselona i real ubedljivo prvi,sa preko 40mil,zatim efes treci sa nesto preko 30m itd itd

Pa padao sam 3 4 puta vezano jer je imao slabu minutazu, u odbrani kurac bio, Mesina ga poštovao kao sad Željko Anđušića!!!
Ja ti pričam o tome da sad odjednom svi napreduju kod Željka,kako to???
Ha ha ha pusti te Čovićeve priče, To što ima najmanji budžet je priča za široke narodne mase, ipod žita plaćaju,krše finansijki fer plej, što su bili kažnjeni? Što pokušava iste fore koje mu prolaze u ABA ligi da prodaje i Evropi, pa jebiga Ćoki je namazan za ove prostore ( plus veliki vođa ga pustio da radi šta i kako voli,a kad treba pozove se na istog ) ali ima i jačih igrača od njega na globalnom nivou.
Jebe mi se na kraju krajeva za budžete, realno pogledaj ko igra najlepšu košarku u evroligi? Pogledaj juče kad se lomi meč u Madridu, na terenu Smajlagić i Madar,kojima su juče granice bile 5,5 i 4,5!!! Zadnji minut ti tučeš Real u Madridu sa Smajlijem i Madarom u petorci, nemoj me zajebavati sa budžetima saopštenjima sudijama itd. svi znaju da je bilo koji drugi trener u partizanu Panter bi bio isti taj indijanac kao i kod Mesine,LesorT i dalje glup ko kurac evrokup igrač ( EJJ ti od klasičnog evrokup igrača koji je izbačen iz Makabija Italije iz svih evroligaških klubova gde je bio, napraviš DRUGOG najkorisnijeg igrača Evrope!!! To je na nivou ALHEMIJE,isto kao kad je Dule Vujošević od Đure Ostojića napravio reprezentativca a od Vranješa igrača za Fajnal For Evrolige, ej ČISTA ALHEMIJA!!! od govneta pitu napraviti,gde to ima ), Exum isteran iz BArce jer nema šut spolja itd itd
By UcenikBGD
#188471 Nedovic ima manju platu od LesorTa !!!!!!!!!????????
Jel ti veruješ u ovu bajku stavrno ili šta???
PA jel znaš koliki je ugovor imao Nedović u Panati? Ozbiljan evroligaški i reprezentativni igrač,a ovaj crnja sa Martinika doveden u Evrokup Partizan jer nije imao ko drugi i bolji da dođe,a svuda bio izbačen gde god ga je menadžer odveo.
Petrušev pukao bio u Efesu,Ataman izjavio da je najveća greška što ga je doveo!!! Da je došao kod Željka u Partizan gde bi mu bio kraj!!!
Pa pogledaj JAo Mile podkast gde je gostovao Gurović Milan,pa šta kaže koja mu je najveća greška u Životu!!! Što je odbio da igra za najvećeg trenera svih vremena u Evropi,jer je bio ljut