Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
#188514 cini mi se da tebe taj covic opasno davi u zivotu,nema post u kojem si mi odgovorio da ga nisi spomenuo :)

jel znas ove sto si naveo Divac,Paspalj,komsija Boca ni jedan nisu ponikli u partizanu?

jel znas u cijem dresu je Bogdan igrao junirosku evroligu i izgubio u finalu???

ni manje ni vise nego -FMP Zeleznik -
By Gurovic15
Gurovic15 wrote:a fora sto taj isti panter vaskrsao i pronasao sebe na kosarkaskoj mapi u zvezdi
a ozbiljno se prica da mu se sprema i poziv za reprezentaciju,sto bi nam bio samar epskih razmera

prorok
a lepo reko sinoc da ide prica i evo spanci danas objave ovo
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... iju/449762
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:cini mi se da tebe taj covic opasno davi u zivotu,nema post u kojem si mi odgovorio da ga nisi spomenuo :)

jel znas ove sto si naveo Divac,Paspalj,komsija Boca ni jedan nisu ponikli u partizanu?

jel znas u cijem dresu je Bogdan igrao junirosku evroligu i izgubio u finalu???

ni manje ni vise nego -FMP Zeleznik -

Nigde ja ne pominjem Covica, samo zlog čiku iz predgrađa koji plače što evroliga nijednom nije kaznila partizan za vučiću pederu!!!
Nađi i taj snimak.
Za Bocu znam sve, još od žitko basketa, ne brini. ALi to gde je ko ponikao nema nikakve veze sa tvojom mantra pričom o budžetima kojim pokušavate da zamaskirate katastrofalne poteze uprave železnika i dovođenje npr. Raduljice, nećemo za ostale strance koji su se pokazali ovako ili onako.
Jedina istina je da je sportski direktor zvezde pozvao Raduljicu da dođe i uzme lovu kad već ima para, iz budžeta državnog vrvrtno??? i sada ti meni objasni koliko je minuta i poena ili bar skokova Raduljica napravio ove sezone u EL i Aba ligi?
Jel za to kriv Panter ili Žoc ?
By Gurovic15
#188522 pa tako se peru pare u srbiji,raduljica dosao verovatno prima tipa 10k mesecno,na papiru se napise 300k koje ti spominjes i njega boli patka
zamisli ne radis nista,treniras onako i plus za to dobijas lovu
svaki iole normalan covek bi to prihvatio

a zasto ti non stop spominjes da je zvezdi kriv obradovic ili panter?
koji to zvezdas govori u kom si ti ili grobari svetu?
samo govorimo da imate ozbiljne pare koje su ulozene u ovaj tim,i opet ti kaze jer je to cinjenica vise para ima partizan od zvezde pogotovo ove sezone
da su kaznili naprimer panatu pre kraja evro lige mozda-pisem-mozda bi i zvezda igrala top 8
sacekali su da se zavrsi takmicenje i onda kaznili sa 750k evra i oduzimanjem 2 pobede zbog krsenja fin. fer pleya u predhodne 2 sezone evrolige,jedan clan isto prekrsen kao sto je i zvezda zbog dugova igracima a doveden kampazo
fora zvezda kaznjena momentalno a panata kada se takmicenje zavrsilo
By Shale Brah
#188524 Kakva 2 faula u napadu svirase sinoc Dzenanu najvecem Srbinu to je za zatvoraa!! Sam je sebi sudija trebo da da 2 tehniceke i izadje napolje jebo mu pas mater al’ nema veze zato ce dva Srpska sina Dzena i Hezonja sledecu tekmu da ubace kombinovano 40+ !!!
Eto Ucenice uci na tudjim greskama kad na svojim vec nisi..
By Shale Brah
#188532 Hoces da kazes da su bili faulovi? 25 sekundi do kraja pri skok sutu lik svira faul u napadu?? Pa posalji mi video gde si ijedno to video u iole normalnoj kosarkaskoj utamici u bilo kom rangu i evo ja cu se sam dozivotno banovati. :roll:
By yoldza
#188534 Jesi i ti ganci matori...što te sikira takve neke stvari...ako si siguran da će ta dva mladića da budu u plusu idi digni kredit i uzmi 3x više na tom double :) a naš Grobare pusti da uživamo u trici pantera :)
By mrsincobain
Shale Brah wrote:Hoces da kazes da su bili faulovi? 25 sekundi do kraja pri skok sutu lik svira faul u napadu?? Pa posalji mi video gde si ijedno to video u iole normalnoj kosarkaskoj utamici u bilo kom rangu i evo ja cu se sam dozivotno banovati. :roll:

Mislin da nije problem u izjavi da su faulovi bili, nego u svemu ostalom nepotrebno šta je dodano
By UcenikBGD
Shale Brah wrote:Hoces da kazes da su bili faulovi? 25 sekundi do kraja pri skok sutu lik svira faul u napadu?? Pa posalji mi video gde si ijedno to video u iole normalnoj kosarkaskoj utamici u bilo kom rangu i evo ja cu se sam dozivotno banovati. :roll:

Prvi put je Musa prevario sudiju kad je Ledeju svirao faul, sudija je video gresku ali vec je svirao tri slobodna za Dzenana, drugi put je pokusao isto, vec vidjeno na mnogim utakmicama!!!
A mozda si i u pravu, lepo je rekao zli chika sa naocarima iz predgradja, sudije sad pokrale Reala, stalno kradu Partizanove protivnike kad god Partizan pobedi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: