UcenikBGD wrote:Shale Brah wrote:Hoces da kazes da su bili faulovi? 25 sekundi do kraja pri skok sutu lik svira faul u napadu?? Pa posalji mi video gde si ijedno to video u iole normalnoj kosarkaskoj utamici u bilo kom rangu i evo ja cu se sam dozivotno banovati.
Prvi put je Musa prevario sudiju kad je Ledeju svirao faul, sudija je video gresku ali vec je svirao tri slobodna za Dzenana, drugi put je pokusao isto, vec vidjeno na mnogim utakmicama!!!
A mozda si i u pravu, lepo je rekao zli chika sa naocarima iz predgradja, sudije sad pokrale Reala, stalno kradu Partizanove protivnike kad god Partizan pobedi.![]()
![]()
Sad će saopštenje da ne žele da ove sudije njima sude u top 8
yoldza wrote:Čist flop Muse to je u NBa Tehnička...što je po novom i u Evropi...
Pa naravno. Ali lik ocigledno ne gleda kosarku cim kaze da to nigde nije video!!!
On samo gleda utakmice gde LeBranko Lazic bije igracha koga chuva 26 minuta konstantno u aba ligi i zavrsi sa 0 faulova,a u evroligi sa 3 minuta 3 licne i klupa. Ali to valjda jer sudije u evroligi navijaju iskljucivo za PArtizan, a samim tim logicno i protiv crvene zvezde, tako bar kaze zli chika iz predgradja!!!
Zli Chika je hteo jos jedno saopstenje da napise,ali se slogirao u desnu stranu tela pa samim tim i u ruku desnu 0.4 sekunde pre kraja!!!
Do skoro se ovde pravdao kako ne voli Jokica jer ne igra za reprezentaciju,sad kad je igrao na zadnjem prvenstvu za reprezentaciju bio ubedljivo najbolji nas igrach taj izgovor zaboravio. Sad odjednom voli JAnisa Luku Embiida,samo da neko bude bolji od Jokica, juce se odusevljava sa Deckom ili nekim camugom Yabuselom,samo da PArtizan izgubi. Tako bi radio i da je Zvezda umesto partizana u top 8. Oni mrze sve sto je dobro,ne bitno da l je Djokovic u tenisu, Jokic u Kosarci ili neko treci, bolesnici ne znam kako drugo to nazvati
https://twitter.com/xrnhk/status/165097 ... 48736?s=20
UcenikBGD wrote:Ali pazi koji su to likovi, kompleksi, mrzitelji, bolesnici, igras egal sa mocnim Realom u MAdridu i oni sad traze razloge sto je Partizan pobedio, bilo koji razlog sudije,hala navijaci budzet kurac palac,sve sve,samo niko ne bi rekao PArtizan odigrao dobro, Zeljko tempirao formu kao i obicno svojim ekipama za kraj sezone itd itd . To isto ko onaj debilni RW u nba sekciji, sacekao prvi mec posle 80 i kusur Jokica u sezoni gde je imao slab procenat suta i jede govna za to. Nema veze sto je imao tripl dabl, 17 skokova 12 asistencija,sto su pobedili 4-1 sto je decko medju najboljima u ligi ikad, uvek nalaze nesto kao fali, boja patika ili carapa ce uskoro da im smeta kad odigra savrsen mech!!!
Do skoro se ovde pravdao kako ne voli Jokica jer ne igra za reprezentaciju,sad kad je igrao na zadnjem prvenstvu za reprezentaciju bio ubedljivo najbolji nas igrach taj izgovor zaboravio. Sad odjednom voli JAnisa Luku Embiida,samo da neko bude bolji od Jokica, juce se odusevljava sa Deckom ili nekim camugom Yabuselom,samo da PArtizan izgubi. Tako bi radio i da je Zvezda umesto partizana u top 8. Oni mrze sve sto je dobro,ne bitno da l je Djokovic u tenisu, Jokic u Kosarci ili neko treci, bolesnici ne znam kako drugo to nazvati
Moj savjet ti je da se ne vatas na sve provokacije..namjerno bacaju udice jer vide da se lako uhvatis, sta manje odgovaras manje ce i oni pisat ilitiga sta bi se po naški reklo ne diraj u govno jer smrdi
Gurovic15 wrote:evo neki ocigledno delija kaze panter-materaci![]()
![]()
https://twitter.com/xrnhk/status/165097 ... 48736?s=20
Hahahahahahah
o hezonji naprimer smesno i pricati,to isto ko nedovic u zvezdi i ostalim klubovima tu je a nista od njega
ja opet kao i juce govorim osim izgubljenih lopti sto je i los podatak,sve kolone bolje imao real..skokovi,assistencije,blokade,ukrdene lopte
e sad fora sut za tri realov 7/22 32%
partizanov 13/26 50%
tako smo mi izgubili od italije na evropskom zbog onos idiota spisua,ili sinoc Young sto je dobio boston...takvi mecevi se ne gube jer te ide taj ludacki sut