2paNN wrote:Man. City - Arsenal 1X&1+1+ @1.80 soccer
Ovako prvo obozavam ovu igru da igram, najvise je igram ubedljivo. Kvota vise nego dobra, City u fenomenalnoj formi (od 01.03. dali su 34 gola!!). Ovo mi je i 1&1+1+ ali sigurne je 1X. Arsenal u silaznoj formi, sto se i znalo da ce se desiti s obzirom na sirinu ekipe. U najgorem trenutku im dolazi ovaj derbi i ova serija teskih utakmica. Ne vidim uopste kako moze da se dogodi da danas City izgubi utakmicu. Arsenal je ranjiv sa svih strana pogotovo od kad nema Salibe, danas se on mozda vrati ali otom potom. City ovde dosta kvalitetniji i bolja ekipa, po meni dosta izgledan par!
Srecno!
Laganeze.
SergioRodriguez wrote:Prode getafe![]()
Sreca onaj crveni bio
NBA necu nista...ne mogu da budem blizu.
SergioRodriguez wrote:Prode getafe![]()
U supera ni arsenal ni getafe, iako je arsenal bilo prilike za peti zuti, da je bia drugi sudac vjerojatno bi bilo
mrsincobain wrote:SergioRodriguez wrote:Prode getafe![]()
U supera ni arsenal ni getafe, iako je arsenal bilo prilike za peti zuti, da je bia drugi sudac vjerojatno bi bilo
Obavezno favbet ili bet365 ako su granice i kvote alicne kao ss bas radi crvenog...puno znaci cesto
- tablica sve govori bitna tekma za domačina ekipe su dobre za kartone, sudi Munuera vrti se oko 5-6 vjerujem da zbog važnosti bude često se prima za džep
Veliki talijanski derbi je ispred nas, dva diva se sudaraju u jako bitnom susretu za Ligu prvaka i sigurno su u oba tabora maksimalno motivirani jer sezona bez Lige prvaka odnosi puno novaca, teze je dovesti neko pojacanje itd itd...
Velika je guzva u Italiji pa Roma i Milan imaju po 56 bodova na 4. I 5. Mjestu a iza leda im pusu Inter i Atalanta sa 54 odnosno 52 boda. Svaki bod je bitan i veceras ocekujem rat na Olimpicu.
Medusobni susreti ova dva kluba prste kartonima i grubostima. Zadnji susret je bio sa 11 zutih, prije toga sa 9 zutih i 2 crvena, a niz nastavljamo sa 11Ž i 1crv utakmicu prije.
Ova utakmica kao sto sam vec rekao ima jako veliki ulog, medusobne su im rat na terenu u posljednje vrijeme a sudi nama jako dragi Daniel Orsato.
Neznam kada me ovaj gospodin prodao kada sam ga igrao vise kartona pa sam uvjeren da ce i danas ispostovati ako ekipe budu zestoke.
Nebitan podatak za ovu utakmicu ali eto kad vec nabrajamo, sudio im je 2019. I podjelio cak 9 zutih.