Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By hardek
Matya said

Pojavio se jedan info da za domacina igraju igraci b momcadi, a posto je to kup utakmica i njezina je vaznost daleko manja od prvenstva ovo se svakako vrijedi ispratiti.

Anorthosis - Alki Larnaca 2 6,40 Lutrija

Favorit drzi koef na 6, supersport ima na 4,5 već

Inače to vam je Ciparski kup http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

e jesi me sjebo, sad neznam šta da radim. odigrao bih čisto al nekako mi smrdi na x :(
By Matya EllisMVP
hardek said

Matya said

Pojavio se jedan info da za domacina igraju igraci b momcadi, a posto je to kup utakmica i njezina je vaznost daleko manja od prvenstva ovo se svakako vrijedi ispratiti.

Anorthosis - Alki Larnaca 2 6,40 Lutrija

Favorit drzi koef na 6, supersport ima na 4,5 već

Inače to vam je Ciparski kup http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

e jesi me sjebo, sad neznam šta da radim. odigrao bih čisto al nekako mi smrdi na x http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif

x2 mozda najbolje. Koef pada strašno
By ronnie008
#1715 Španski kup
Real Madrid-Celta 3+

Engleski kapital kup
Chelsea-Swansea P2+ (prvo poluvrijeme 2 i više gola)

Australian Open kvalifikacije
Bamelmans-Pouille 1
Serra-Bolt 1

Sretno!
By rampagejackson
#1719 evo čisto jedna informacija za one koje nisu čuli pa da čuju na vrijeme, dok nije kasno i dok koef. ne padne na smiješnu cifru : u subotu igraju split-igokea, 6 igrača splita, redom iz 1. petorke se otrovalo hranom, tako da umjesto da treniraju oni su u krevetu, i zabavljaju se proljevima i povraćanjima. onaj ko je bar jednom imao neku crijevnu virozu zna koliko to teško iscrpi čovjeka i nema šanse da se oporave do subote, neki vjerojatno neće ni igrat, a i ovi što budu igrali neće bit ni na 50%. inače, uprava splita je poslala zahtjev za odgodom utakmice al ovi iz ABA lige su zahtjev odbili. dakle: split-igokea 2 @ 1.65 (supersport) ... još malo pa nestalo. pozz
By canca
rampagejackson said

evo čisto jedna informacija za one koje nisu čuli pa da čuju na vrijeme, dok nije kasno i dok koef. ne padne na smiješnu cifru : u subotu igraju split-igokea, 6 igrača splita, redom iz 1. petorke se otrovalo hranom, tako da umjesto da treniraju oni su u krevetu, i zabavljaju se proljevima i povraćanjima. onaj ko je bar jednom imao neku crijevnu virozu zna koliko to teško iscrpi čovjeka i nema šanse da se oporave do subote, neki vjerojatno neće ni igrat, a i ovi što budu igrali neće bit ni na 50%. inače, uprava splita je poslala zahtjev za odgodom utakmice al ovi iz ABA lige su zahtjev odbili. dakle: split-igokea 2 @ 1.65 (supersport) ... još malo pa nestalo. pozz

ja sam takodjer pronasao ovu informaciju
By Matya EllisMVP
canca said

rampagejackson said

evo čisto jedna informacija za one koje nisu čuli pa da čuju na vrijeme, dok nije kasno i dok koef. ne padne na smiješnu cifru : u subotu igraju split-igokea, 6 igrača splita, redom iz 1. petorke se otrovalo hranom, tako da umjesto da treniraju oni su u krevetu, i zabavljaju se proljevima i povraćanjima. onaj ko je bar jednom imao neku crijevnu virozu zna koliko to teško iscrpi čovjeka i nema šanse da se oporave do subote, neki vjerojatno neće ni igrat, a i ovi što budu igrali neće bit ni na 50%. inače, uprava splita je poslala zahtjev za odgodom utakmice al ovi iz ABA lige su zahtjev odbili. dakle: split-igokea 2 @ 1.65 (supersport) ... još malo pa nestalo. pozz

ja sam takodjer pronasao ovu informaciju

Palo je na 1,45 a ići ce jos dolje sigurno
By canca
#1751 Drago mi je da je netko sinoc ispratio tenis , danas cemo probati ponoviti. Ima danas dosta tenisa , ja imam vise neozbiljnih tiketa gdje sam svasta isprobavao. Evo jedan po meni najizgledniji : De Schepper + Brands + Mannarino + Berankis + Bemelmasns (sve kvale za AO)
By USASports
#1890 Slovački hokej.
Martin - Piestany - 2
Počinje u 17h

Martin je u financijskim problemima. Klub je napustilo 7 igrača.
2 su ozljeđena i jedan od najboljih igrača je upitan. Srezali su plaće. U lošoj su formi. Piestany u dobroj formi i imaju najbolju obranu lige.

Martin without : Mikušovič (38/5+11), Raček (9/0+0), Zukal (38/0+1), Horský (28/4+1), Murček (37/1+8), Hús (24/0+1), Vartovník (25/5+3) - doubtuful Markovič (38/23+21). Injures Slimak (1/0+0), Beran (25/7+14) - three best players).