Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Hale 23.5 over 1.85 sve kladionice

Hale je tata u Borcu a cijela sezona im stane u vecerasnju utakmicu. Bolji su od Heliosa a Halea nitko nemoze zadrzati. U prvoj 25 poena nakon sporijeg ulaska u utakmicu a u drugoj cak 39 u porazu. Danas ocekujem da rjesava sam, brdo suteva, dosta slobodnih i laganih 30+ za njega veceras

Hale 3 poena poluvrijeme a onda za 6 minuta saspe 21 poen..
24 ima nije gotova 3/4, kakav doktor
By Niliw
#189161 Sergio ocemoli tvog pulena igrati preko 3.5 granica(pinnbet)

A za Hale blejim na terasi, razmišljam nema trika da prebaci on to, vidim tvrda utakmica

Kako ste me obradovali sad
By LaVine
LaVine wrote:Meni je nekako logicno da Smailagic ovo lagano prebacuje.Prvo sto se vidjelo u prvoj utakmici da izvlaci Tavaresa napolje sa sutevima za 3, a i ookazao je da je brzi od njega. Trebalo bi da ima dosta lopti da mu ptoba nabizi koji faul ili mu nategnuti to koljeno :D takodje njega moze da isforsira danas jer ce potrncijalnoj cetvrtoj igrati manje.
Po mom misljenju drugi je Madar jer mislim da Exuma nece danas forsirati, a ni Nanelija jer isto mislim da cr probati da dobije veceras ali ne pod svaku cijenu. Ipak je poliginale bez Pantera bas bas teska misija.
Moj misljenje ide na pobjedu ali sa rezervnom kombinacijom, a glavne zamisli za pobjedu bez Pantera su u sledecoj utakmici.Tako da danas idu Madar i Smailagic dok se Naneli, Exum cuvaju za sledeci mec kada se vrati Lesor.
Opadno kod Smailagica je samo da ne udje u ptoblem sa faulovima.

Smailagic over
Madar over

1. Cetvrtina je dovoljna
Nikada lakse :D
By yoldza
manje under wrote:Ali partizani se tribaju zahvaliti Musi šta ih još uvik drži u igri. Kakvi Air ballovi u serijama za 3 poena :lol:

A kome da se zahvali real...jesi ti toliki retard da nikad ne daješ zasluge timu koji je u igri nego uvijek onom koji po tebi podbaci...?
By yoldza
Westbrick wrote:
manje under wrote:Ali partizani se tribaju zahvaliti Musi šta ih još uvik drži u igri. Kakvi Air ballovi u serijama za 3 poena :lol:

A da je dao svaku piso bi i ti polivaj Muso magijo, strasno sta pisu ljudi

Ipak glavni igrač reala na oba kraja terena Goss...nema šta dečku je danas dan...da je bacao frizider ,ubacio bi...