Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
Gurovic15 wrote:
2paNN wrote:Danasnji dan fujcina teska. Jad.

los ti onda bio odabir tipova jer bas dobro dolazilo veceras

musa i L.brown skinuli bas dobar narodnjak i to na smanjenje granice

Odličan dan iskreno

Mene L.Brown sjebo, ali pazite ovo moram da iskukam jebo me Sergio gde ga stavih i to 3 poena

Image
By Gurovic15
yoldza wrote:
Gurovic15 wrote:pa i danas je napisao gluopsot da partizan nema sta da trci sa realom i da se ocekuje manji broj poena
ko bre da trci u realu hanga,rendolf,ljulj,caco i ekipa

Vidiš zamisli Denver protiv Finixa bez Jokica a vidiš File bez Embiida lagano metla i protiv 2. tima NBA break...ko koga ovde zajebava... :arrow:

ma dobro to coveku nemozes objasnit nikako iako im covek bukvalno prica na terenu sta da rade i kako da se postavaljaju
https://twitter.com/LucasKaplan_/status ... 94624?s=20

veceras je proglasenje ovog takozvanog mvpa embida
By 2paNN
#189278 Juce sam ono napisao zbog mojih postova, jel sam imao katastrofa dan, jbg.
Sta cemo danas ljudi, Vezeni ide na 7+ skokova, to mi je onako prvo upalo u oci?
By Dejo
#189347 Tyrique Jones 13,5+ 1,95 admiral

Igrac koji mi se bas dopao u par meceva koje sam gledao.Pokretljiv I veoma agresivan ka obrucu.Ima u ekipi dosta igraca koji umeju da ga razigraju.Takodje,Gran Kanarija lose brani centre pa je za mene ovo prilicno siguran tip
By yoldza
RussellWestbrook wrote:Tejtum 3.5 as over
Smart 4.5 as over
Veseli 3.5 sk over
Alkaraz 1
Siti 1

Premier mix

I šta ja da radim kad si ti stavio ovde tip koji bih ja igrao a biće da biram neke lijeve ...čuj Tatum 3.5 Ast ccc :D
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Grant 15.5 over 1.85 sve kladare

Grant je u pravom trenutku digao formu i veceras ga ocekujem u pravom izdanju. U polufinalu je dao 19, cetvrtfinalu 20 a izmedu toga je dao u domacem prvenstvu Gaziantepu 16 i Feneru 18. Danas je finale i sigurno ce puno toga uzeti na sebe i vjerujem da ide oko 20 poena. Prije mjesec i pol im je utrpao 23 u porazu.

Ajde barem je Grant prosao
By Niliw
jr320i wrote:Koga danas iz Reala?

Tavares i Deck oba 12.5
S tim sto bih igrao i ovog Gosa 9.5 manje

Reealno za Tavaresa nemaju resenja plus covek igra ful minutazu, a Deck ulazi svez i nabrijan