Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ronnie008
ronnie008 said

Durant 27,4 over
Kobe 31,5 over
Irving 23,5 over
Parker 20,5 over
New York- Chicago P1

gledam svoj komentar i ne vjerujem da sam napisao Durant 27,4 hahahaha Laugh Laugh
By Longin
Baja said

tatarata1 said

može li mi ko reć kakva je marathon kladionica!? je li itko ima problema sa njon! hvala!

dobra jako dobro limit ti je na singl igraca 90 eura i nemozes kombinirat 2 igraca sa iste utakmice i utakmicu i igraca sa te utakmice ko i u vecini kladionica on line
I jos nesto bookmaker za nba im je katastrofa pa danas imaju 10 igraca koji ne igraju a zna se desit da imaju i odstupanja od prosjeka 2,3 poena evo boozer je 13,5 bio sad ga digli, M gasol 15,5 gordon je 15 za mene premalo melo 28 itd itd

nije on katastrofa nego je pametan i trpa pored toga

jel smijem ja iz HR otvorit tamo račun i uplatit preko kartice?
By Baja
Longin said

Baja said

tatarata1 said

može li mi ko reć kakva je marathon kladionica!? je li itko ima problema sa njon! hvala!

dobra jako dobro limit ti je na singl igraca 90 eura i nemozes kombinirat 2 igraca sa iste utakmice i utakmicu i igraca sa te utakmice ko i u vecini kladionica on line
I jos nesto bookmaker za nba im je katastrofa pa danas imaju 10 igraca koji ne igraju a zna se desit da imaju i odstupanja od prosjeka 2,3 poena evo boozer je 13,5 bio sad ga digli, M gasol 15,5 gordon je 15 za mene premalo melo 28 itd itd

nije on katastrofa nego je pametan i trpa pored toga

jel smijem ja iz HR otvorit tamo račun i uplatit preko kartice?

mozesCool
By tininho
#1889 jucer prosao Smith bez problema, danas igram 2 para u favorit kladionici, i vezem ih za veci ulog:

Duel kosakraka Harden- Durant Tip 2 Koef 1.85
Po meni cisti zicer danas. Harden igra protiv sve bolje obrane Bostona, i Doc Rivers zna kako zaustaviti ovakve igrace. Proslu im je dao 21 kos, i danas ga ocekujem negdje oko te granice. No razlog zasto sam odigrao ovaj par je naravno Kevin Durant. Durant protiv jakih, ili bolje receno razvikanih momcadi uzima stvari u svoje ruke. Protiv Lakersa ocekujem nekih 35 koseva od strane Duranta. Duranta je nemoguce cuvati, istina je da je Metta World Peace dobar obrambeni igrac, no to Durantu danas sigurno nece predstavljati nikakav problem i sigurno prelazi 30 koseva.

Westbrook over 23.5
Ovo jednostavno moram odigrati. Westbrooka ce danas cuvati Nash. Nasha obozavam, jedan je od najboljih playeva ikada, no sa druge strane je Westbrook. Kada ga cuvaju uvjetno receno stariji playevi kao recimo Nash, Kidd ili cak i Parker, on jednostavno gazi sve pred sobom jer zna da ga je nemoguce zaustaviti u obrani. U nekoj je srednjoj formi, no danas ocekujem od njega i Duranta kombinirano nekih 60 koseva. Lakersi su mu kao i Duratnu sigurno odlicna pozivnica da pokaze sto moze i da dokaze da je jedan od najboljih playeva danasnjice. Nash ga sigurno nece moci zaustaviti.
By mali10
#1893 LALa/Okla(103,5)-LALakers 1,85više (ocekujem puno koseva..prosle 2 protiv houstona i spursa se prelazila ta granica pa ne vidim razloga zasto se nebi i protiv oklahome)

NewOrlea(185,5)-Minnesota 1,85manje (ocekujem tvrdu tekmu..hornesti solidna obrambena ekipa..minesota bez lovea)
uk tecaj: 3,4225

...i jos bih probao na Duncana vise od 16,5....nije vec par utkamica u overu...danas ocekujem dosta minuta i mislim da bi moglo proc jedino ak nece imat losu sutersku vecer)
By bedblueboys
livadarka said

dobro ljudi daj vi meni recite kaje ovo normalno ?!?!?!?!?!

i tak vec mjesec dana !!!!
http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/livadarka/2013/01/untitled.JPG

ne boj se nisi sam.konkurent sam ti ja.
By celavi_stvor
livadarka said

http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/livadarka/2013/01/untitled.JPG

Pa naravno da je normalno... zasto ovo nisi podijelio na tri tiketa...!!! Cry
Igrajte ljudi pametno... sa takvom igrom nećeš nikad zaraditi...
Moje misljenje je da ne treba igrati vise od tri para po tiketu..
Pokušaj promjeniti svoj stil klađenja, ništa te ne košta...
By Goodness
livadarka said

pogledaj malo statistiku dobivenih listica na prvoj stranici za ova tri dana, malo koji je s koef. vecim od 5, uglavnom su ti to do 3 para najviše, dapace, vecina su singlovi....