Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By yoldza
viljasboas wrote:jbg grobari, ne mozete protiv zone bez pantera, bacanja 50%. svaka cast svakako, podrska za G5 u madridu.

Karma je čudo...po izjavi Bodiroge...vlada Srbije i Partizan htjelu su da se igra tako da. ..sve po pravdi velikog Bog -a
By viljasboas
#189493 ali po pravdi Boga vrhunsko ponasanje naroda posle onog incidenta u madridu kao domacina, vrhunsko ponasanje naroda posle ove tragedije u Beogradu. respekt ljudima, roditeljima i deci i stvarnim vrednostima.
By 2paNN
2paNN wrote:Ja cu danas sve isto necu da kacim analize radi malera ali igram sledece:

Baldwin 1,5+ trojke
James 1,5+ trojke
Lorenzo 24,5+ PRA
Tavares 17,5+ PR

Kao sto sam rekao odigrao sam tiket i Tavaresa na 20.5+. Doslo 3/4, James opet sjebo sa distance. Ali uzelo se nesto. :geek:
By UcenikBGD
yoldza wrote:
viljasboas wrote:jbg grobari, ne mozete protiv zone bez pantera, bacanja 50%. svaka cast svakako, podrska za G5 u madridu.

Karma je čudo...po izjavi Bodiroge...vlada Srbije i Partizan htjelu su da se igra tako da. ..sve po pravdi velikog Bog -a

Ne treba nikoga osudjivati!!!
Ne zaboravi da Partizan nije izborio evroligu ove sezone nego je dobio specijalnu pozivnicu. Kad udjes u kolo moras malo i da igras kako se svira. A bice i sledecih sezona,a uskoro aba liga nece imati prolaznost u evroligu, tako da bolje biti dobar sa velikima, bar bi mi to ovde trebalo jednom da naucimo