Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By 2paNN
#189900 Danas cekam ponudu negde da izadje i sa skokovima i asistima, za sad je nema u Srbiji..
Ali Nedovic redovno puni Zadar 12.5+ bi trebalo da dodje, Campazo kao i u prvoj 6,5+ asisti, ne ocekujem sad neku egal tekmu ali koliko toliko otpor Zadra i da imaju 25+ minuta pomenuta dvojica.
Proverio sam malo stats i video da je Bozic igrao poslednja dva meca protiv CZV 40 min :D za sad ga imam na 19.5 poene mislim da sa tom minutazom kuci mora preci, ali bi voleo da vidim ponudu za skokove npr 5,5+ ili asist 3,5+.. PRA sigurno necu imati nigde.
By corredore
2paNN wrote:Danas cekam ponudu negde da izadje i sa skokovima i asistima, za sad je nema u Srbiji..
Ali Nedovic redovno puni Zadar 12.5+ bi trebalo da dodje, Campazo kao i u prvoj 6,5+ asisti, ne ocekujem sad neku egal tekmu ali koliko toliko otpor Zadra i da imaju 25+ minuta pomenuta dvojica.
Proverio sam malo stats i video da je Bozic igrao poslednja dva meca protiv CZV 40 min :D za sad ga imam na 19.5 poene mislim da sa tom minutazom kuci mora preci, ali bi voleo da vidim ponudu za skokove npr 5,5+ ili asist 3,5+.. PRA sigurno necu imati nigde.

Imas u Admiralu Nedovic 13.5 Campazzo 7.5 Bozic asist 5.5 i 9,5 skokovi
By 2paNN
corredore wrote:
2paNN wrote:Danas cekam ponudu negde da izadje i sa skokovima i asistima, za sad je nema u Srbiji..

Imas u Admiralu Nedovic 13.5 Campazzo 7.5 Bozic asist 5.5 i 9,5 skokovi

Bogami dobre cifre su mu nagurali, opet je najbolja opcija poeni..
By 2paNN
#189924 Nesto se cudno desava, ne znam sta ali je namesteno.. da li iz 1-2 ili treca tekma ali zvezda sa 18-28 ima 5 izgubljenih za 3 mina i sad zadar vodi 33-31 :D :D :D da znam sta si namestili da cepim ali nisam pametan...