Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Shale Brah wrote:
UcenikBGD wrote:Uhvacen Dzos Nebo under 7,5!!! Uz fantastican sut iz igre 0/0 za 19 ipo minuta i 2/2 slobodna!!!
Uzeta lova uz pesmu, Dzos Nebo, crnac mu je majku .ebo !!!

Zaboravi da te pitam jesi bio u Madridu skoro? :)

Relativno skoro, 25tog i 27mog aprila!!!
A vi kako te ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Sve čestitke navijačima FMP na prolasku Reala dalje...ipak limenke navijaju za sve i jedan klub koji nije Partizan ...

Ha ha, pusti ih, Fabrika Maramica Papirnih, opet će biti reciklirani,uskoro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mora se biti realan, ne možeš na silu sa 5 6 igrača u rosteru na F4,kad bi mogli Smajlaga,Mladi Danilo, Trifun, Tristan, Kopriva , Madar da odu na F4 onda Barsa Fener Efes Real i slični bogati klubovi ne bi dovodili po 15 vrhunskih igrača za sezonu.
Sad su Partizan i Žoc najpametniji a ostali su vrane. npr Fener na centru Jekiri MOtli Buker, brdo mesa na centru,a ti dovedeš Koprivu i onog Slovaka što su ga vratili u Juventud i oćeš da pobediš Tavaresa,kad bi to tako moglo. Barsa dovela Mirotu i Satoranskog iz NBA,Laprovitolu iz Reala,Kalinića najboljeg iz Zvezde i aba prošle godine,Veselog iz Fenera,Kori Higinsa iz CSKA itd itd i mi očekujemo da mladi Danilo i Kopriva prorade protiv njih u polufinalu i pobede ih,naravno pre toga ćeš da pobediš Real u Madridu 3 puta. Pa Realovi povređeni igrači + Jabusele koji nisu igrali protiv Partizana mogu da pobede svakog u evroligi.
Pa Feneru dođe Dorsi kao šlag na tortu posle punog rostera. Da ga je doveo Partizan ili Kampazza na pleju imao bi neke šanse za F4.
Ovako ja prvi iskreno nisam verovao u top 8 da će se ući. Izgubio sam opkladu za top 8 sa drugarom,mada mi je bilo drago zbog te izgubljene opklade.
By UcenikBGD
petko87 wrote:
Teo wrote:Ima li razigravanje od 5 do 8 mjesta.Nisam bas najbolje upoznat sa ovim pravilima u Euroligi.

Okrecu se obavezama u domacem prvenstvu :D

To vas i plaši najviše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doduše domaće neće igrati Partizan, tu ste sigurni, za ABA admiral bet tačka kom držte gaće, LeBranko i Lazar da se pripreme da čuvaju Pantera i mladog Danila koji se čuvao protiv Reala za Studentski centar i Fabriku Maramica Papirnih
By Lučki_radnik
#190153 Malo li je partizanu 2-0 u seriji i 18 razlika u majstorici, TO TREBA ZNATI, OVO SE NIKAD U POVIJESTI EUROLIGE NIJE DOGODILO!!!

neki raspali čus mateo dobije obradovica 3 puta zaredom, pa goni ga sve

iduce sezone dajte 10 crnaca u roster i nek samo crnci igraju, ovo je smijurija
By 2paNN
#190154 Mladi Danilo i Kopriva su najjaci igraci za mahanje peskirom pored klupe, da je srece pa da stvarno igrate taj F8 i F4 sa nasim igracima pa i da se raduje cela nacija, a sta je ovo sa sve strancima bas nije zanimljivo.. Ali dobro lozite se jos, vidimo da vas to vozi jako, a sto se tice Abe kad budete porazeni, odmah ovde ocekujem komentare VUCKO PLATIO i to, nemojte da se zaboravite samo molim vas. :D :D

Edit: makar ste u fudbalu usli u top4 :lol:
By Gurovic15
yoldza wrote:Kad mi neko kaže CZV Košarka...meni asocijacija odmah šljaka i 15 titula na njoj ..ej Košarka na sljaci hahahahah....toliko ste jaki u tom sportu

u pravu si

sta su Ranko Zeravica,Radivoj Korac i Aca Nikolic po kome se zove bivsi -Pionir- u ovom sportu

prva titula Partizana 75/76 sezona-----tada Jugoslavija vec bila

Svetski prvak 1970
srebrni 63,67,74

evropski prvak 73,75
srebrni 61,65,69,71
bronzani 63

Olimpijske igre srebro 1968

stvarno bez partizana kosarka bila zivi ocaj u Jugi
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
petko87 wrote:
Teo wrote:Ima li razigravanje od 5 do 8 mjesta.Nisam bas najbolje upoznat sa ovim pravilima u Euroligi.

Okrecu se obavezama u domacem prvenstvu :D

To vas i plaši najviše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doduše domaće neće igrati Partizan, tu ste sigurni, za ABA admiral bet tačka kom držte gaće, LeBranko i Lazar da se pripreme da čuvaju Pantera i mladog Danila koji se čuvao protiv Reala za Studentski centar i Fabriku Maramica Papirnih

aba je sada nebitna jer ce i partizan i zvezda igrati evroligu sledece godine jer je Gran Canaria osvojila Evrokup pa ce igrati E-Ligu a otpada Valensija

domacu ligu Partizan nece igrati jer nema dovoljno domacih igraca da popuni roster a dogovorili se sa savezom da su navodno zakasnili sa licenciranjem igraca
By Bodibond
#190161 Jeste bas zbog toga Partizan ne igra KLS...nema domacih igraca da popuni roster. Kakvu pricu vi gurbeti umete da smislite, pa i vas predsednik (vlasnik) da vam pozavidi. On koji je majstor spinovanja.

Eto mozda Partizan ne zeli da igra KLS zato sto apsolutno ne postoji poenta igranja te lige, koja nista ne donosi...igra se rekreativno. A da zaboravio sam, liga u kojoj DVA KLUBA drzi isti covek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By Gurovic15
Bodibond wrote:Jeste bas zbog toga Partizan ne igra KLS...nema domacih igraca da popuni roster. Kakvu pricu vi gurbeti umete da smislite, pa i vas predsednik (vlasnik) da vam pozavidi. On koji je majstor spinovanja.

Eto mozda Partizan ne zeli da igra KLS zato sto apsolutno ne postoji poenta igranja te lige, koja nista ne donosi...igra se rekreativno. A da zaboravio sam, liga u kojoj DVA KLUBA drzi isti covek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ako biti prvak drzave ne znaci nista,sta znaci biti prvak admiral,mozzart,soccer aba lige koja apolutno nista ne znaci jer ce se svakako igrati evroliga(kao sto je i partizan ove godine vec igrao)
kada shvatis da nemate 12 igraca da igras takmicenje javi se ponovo