Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:pa ko je glasao za Abu? neznam de mi reci?
jel to ta aba gde su reflex i hemofarm osvojili titule pre partizana dok nije krenuo da luduje i otima sve

pa i u samom nazivu prvaka Aba lige pise----osvajac Partizan Igokea

al to se zaboravilo

nisam se preznijio jer znam da ce Olipm da osvoji ove godine

Olimp ce da osvoji, mozda!!! Ali Grcku ligu!!!
Na f4 ih ceka jedna momcina zvana DJejms, plus Dzordan u istom timu!!!
Pa ko moze da pobedi Djejmsa i Jordana u istom timu???
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:
UcenikBGD wrote:Gurke

Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd

ko zna dal je on pametan ili mi sto se borimo za svaki jebeni dinar

da nas je dule ugasio jeste,covek za 10godina silovanja srbije,hrvatske i slovenije izbacio 2 igraca....Krstic i Velickovic
naprimer 2002 indianapolis,svi se opijali ko budale na pripremama osvojili zlato...2005 zeljko to zabrani,neki se krisom opijali-kasnije ispao sukob izmedju igraca,zeljko odbije Stojakovica da dodje na kraju priprema(ukine 20+poena sigurnih ekipi zbog te odluke) zavrsi se prvenstvo i igraci mu budu krivi,jbg ne ide to tako

kamo srece da legalizuju marihuanu a zabrane naprimer alkohol i cigare ;)

Ha ha ha Dule napravio dva igraca???
Ajde idi pitaj mog komsiju Bocu,ko mu je dao sansu u prvom timu Partizana!!!
Verovatno ne pamtis da je Dule odveo PArtizan na F4 sa nepunih 29 godina!!! Ali kao trener,ej trener sa 29 godina!!!
Pa svi igraci koje je Dule trenirao ga hvale i kazu da daje sansu i veruje u mlade igrace, Ko je ubacio u prvi tim Tripkovica,Avdalovica,Tepica,Veselog, Bogdana, i armiju drugih igraca???
Budi realan ako mozes,ali ocigledno ne mozes,pa i jedan Gurke je dosao kod Duleta u PArtizan,pa nadji gde Gurke prica kod JAo Mileta o Duletu i tome kakav je trener!!!
Pusti to navijacko rekla kazala

a gde da igra 2010 godine ako ne u Partizanu pa jel toliko nisi u stanju da skontas neke stvari?

igra boca za FMP juniore i onda ode u partizan jer kao sta dule mu dao sansu ili sto je morao u partizan kao najaci klub u drzavi
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
jel to ta aba gde su reflex i hemofarm osvojili titule pre partizana dok nije krenuo da luduje i otima sve

al to se zaboravilo

Olimp ce da osvoji, mozda!!! Ali Grcku ligu!!!
Na f4 ih ceka jedna momcina zvana DJejms, plus Dzordan u istom timu!!!
Pa ko moze da pobedi Djejmsa i Jordana u istom timu???

eto videcemo,zapisano ovde
By UcenikBGD
#190208 Gurke nemoj da spinujes leba ti!!!
Andjusic je bio u PArtizanu tada u kog su se kleli mnogi. Vujosevic je sutnuo Andjusu a gurao Bogdana!!!
Pa ti sad vidi dal je bio u pravu!!!
A Boca je bio u Zitko basketu a igrao samo na zavrsnom turniru evrope za FMP da ih pojaca, nikad nije bio clan FMPa kao npr Teodosic.
Ja znam da je Gurovic bio u Partizanu jer je bio najjaci klub tada,ali pricam o tome sta Gurovic prica o Vujosevicu kao treneru,e to tebi i slicnima ne odgovara.
Nadji intervjue Westermana, Lovernja,Veselog,Bogdanovica i slicnih nba igraca o Duletu Vujosevicu, sta oni kazu!!!
Pusti me internet kosarkasih strucnjaka sta pricaju o nekom treneru ili igracu a nisu ih videli uzivo,niti usli u halu sa loptom i sutnuli na kos!!!
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:
UcenikBGD wrote:Gurke

Sve citiraj samo nemoj Dejana Koturovica, on je grobar samog sebe, lik je naduvan non stop, usao u neku sektu, uhapsili ga na granici sa Grckom u ukradenom autu,nema dinara u dzepu,sve potrosio na gudru i kojekakva hindu avetanja. Taj nije sav svoj,nadji na netu njegove intervjue gde prica o marihuani itd itd

ko zna dal je on pametan ili mi sto se borimo za svaki jebeni dinar

da nas je dule ugasio jeste,covek za 10godina silovanja srbije,hrvatske i slovenije izbacio 2 igraca....Krstic i Velickovic
naprimer 2002 indianapolis,svi se opijali ko budale na pripremama osvojili zlato...2005 zeljko to zabrani,neki se krisom opijali-kasnije ispao sukob izmedju igraca,zeljko odbije Stojakovica da dodje na kraju priprema(ukine 20+poena sigurnih ekipi zbog te odluke) zavrsi se prvenstvo i igraci mu budu krivi,jbg ne ide to tako

kamo srece da legalizuju marihuanu a zabrane naprimer alkohol i cigare ;)

A u Atlanti 96te Srebro na OI bez poraza do finala sa drim timom sa Olajdzuvonom,Admiralom Robinsonom,Sejkilom,Melounom itd itd?
A evropsko Spanija 97me zlato!!!
A svetsko 98me u Grckoj zlato!!!
Ko tad bio trener reprezentacije??? Zmago Sagadin?
Tad valjao Zeljko kao trener reprezentacije? Tad se nisu ili jesu opijali???

Ajde ne palamudite vise, u svakoj prici Dule Vujosevic i Zeljko Obradovic grobari kosarke, nemaju pojma itd. Pa ko ima pojma onda???
To isto ko Jokic nema pojma!!!
Kakve budalastine i spinovanje ostrascenih navijaca protivnickog tima.

I Novak Djokovic nema pojma o tenisu, Troicki i JAnko Tipsa su bolji od njega,kao sto je neki trener sa ovih prostora bolji od Zeljka Obradovica!!!

jel ti pratis sta ja pisem o Jokicu i Djokovicu ili palamudis ovako non stop u vezi prepiski o zvezdi i partizanu
By UcenikBGD
#190211 Ne kazem za tebe u vezi Jokica ili Djokovica ali to sto ti pises o Obradovicu je u rangu onoga sto RW i onaj drugi pisu za Jokica,ili neko treci za Novaka u tenisu,ili neko cetvrti za Modrica u fudbaalu itd.
NEMA Razlike!!!
To sto ti volis Jokica kao i ja i vecina ovde je ok,ali je realno jedan od najboljih ako ne i najbolji u Nba,a sad oni hejteri koji ga ne vole uvek nadju neku manu, isto i ti za ZOCa 2005te na EP je kriv,a nije 1996,1997,1998 kad je uzeo EP SP i srebro na OI iza Drim tima nepobedivog,bez poraza do finala!!!

Samo budala moze da kaze nesto protiv Zeljka Obradovica u trenerskom poslu u Kosarci, protiv Nikole Jokica u nba kosarci,protiv Novaka u tenisu,protiv MOdrica u fudbalu i slicno!!!
Moze Messi da kaze,ma kakav Modric ja sam bolji,ili Embiid za Jokica,ili Nadal za Djokovica, pa mozda neki Mesina ili slican trener za ZOCa, ali da obicni navijaci i pomatraci palamude kako nemaju pojma je idiJotluk,sa velikim J !!!
Ajd pozdrav, mozemo vako do sutra
By Gurovic15
UcenikBGD wrote:Gurke nemoj da spinujes leba ti!!!
Andjusic je bio u PArtizanu tada u kog su se kleli mnogi. Vujosevic je sutnuo Andjusu a gurao Bogdana!!!
Pa ti sad vidi dal je bio u pravu!!!
A Boca je bio u Zitko basketu a igrao samo na zavrsnom turniru evrope za FMP da ih pojaca, nikad nije bio clan FMPa kao npr Teodosic.
Ja znam da je Gurovic bio u Partizanu jer je bio najjaci klub tada,ali pricam o tome sta Gurovic prica o Vujosevicu kao treneru,e to tebi i slicnima ne odgovara.
Nadji intervjue Westermana, Lovernja,Veselog,Bogdanovica i slicnih nba igraca o Duletu Vujosevicu, sta oni kazu!!!
Pusti me internet kosarkasih strucnjaka sta pricaju o nekom treneru ili igracu a nisu ih videli uzivo,niti usli u halu sa loptom i sutnuli na kos!!!

nazalost nikad necemo saznati sta je mogao Andjusic,mnogo bolji suter od Bogdana za 3
westerman dodje kao najbolji igrac evropskog prvenstva za mlade i onda ga dule napravi igracem
lovernj dodje iz valensije
bertans pazi lika sa 4 prsta na suterskoj ruci ali po vama bio slab
jedino je Veseli igrac koji je zaista bio nepoznat ali ako se pogleda i taj Veseli kao i ovaj Nedovic tu su a ustvari nista od njih,osvojio jednu evroligu sa zeljkom sa vanserijkim timom i to je to
By yoldza

al to se zaboravilo

Znam samo da je Čovke bio glavni kao i za limit stranaca ..dok je Sivac bio protiv dok ga nisu ucjenili sa EL