celavi_stvor said
Evo nešto od mene:![]()
ovaj tenis ferer mi je sumnjiv...prvi meč jedva pobjedi, onda drugi meč igram hendikep isto ko i ti sad pa frajer rastura, sumnjivo mi je to
Ovo nema nikakve logike... Pa zašto ovolika kvota na Portland...???? Juče su poderali Miami, zašto nebi i Warriorse...
... Ovo se ubilo za sistem...
veceras jos bolja ponuda mislim da bi bryant mogao u over kao i westbrook ali ipak cu predloziti ova dva overa
Nikola Peković (Minnesota) over 17.5 DA @ 1.85
veceras ce minnesota gostovati kod new orleansa i zaista ne vidim igraca koji moze veceras zaustaviti pekovica,covjek je u odlicnoj formi i uzima veliki broj suteva razlog toga je ozljeda kevina lova koji i veceras nece igrati tako da ce pekovic uzeti opet dosta suteva,u zadnjoj je oklahomi zabio 17 za 27min i isao bi sigurno u over da je igrao jos ali bio je blow out tako da je na kraju vise na klupi bio,veceras toga ipak nece biti i pekovic ce sigurno odigrati svojih 30-35min i nece mu biti problem ubaciti 18 poena,to je pokazao i u zadnjoj utakmici protiv new orleansa ove sezone 14.12. kada je ubacio 31 poen sto je mu najvise ove godine imao je sut 14 od 18 i slobodna 3/4,veceras ce mu biti dosta recimo 9/18 i sigurno ce biti koje slobodno bacanje tako da je ova granica jako niska
Luol Deng (Chicago) over 17.5 DA @ 1.85
veceras se ocekuje odlicna utakmica izmedju new yorka i chicaga,vecina ih igra na boozera ja ipak mislim da ce deng danas biti glavni igrac covjek igra u prosjeku 40min i daje 17.4 poena ove sezone,zadnje dvije je zabio 19 i 18,ocekujem i veceras od njega najmanje 18,jer pokazao je da moze protiv new yorka preci ovu granicu ove sezone su igrali dva puta i imao je odlicne brojke u zadnjoj je u gostima new yorku dao 29 poena igrao 42min uz sut za dva 8/19 za tri 3/5 i slobodna 4/5 znaci u toj je imao 24 upucenih suteva prema kosu,a prije toga je zabio kod kuce 22 poena imao sut za dva 9/19 za tri 0/1 i slobodna 4/4 i u toj je igrao 47min,tako da je u ove dvije utakmice upucivao oko 20 suteva prema kosu i igrao preko 40min,ocekujem i veceras da odigra dobru utakmicu i nadam se da ce imati dobar procenat suta,u gostima im je vec zabio 29 poena veceras neka zabije 18
Real M. - Žalgiris kp1 (Real mora dokazati zašto ga većina smatra za prvog favorita ove godine.. Imaju dobru ekipu sa jakom klupom i pravim vođom kao što je Rudy... Igraju kući i očekujem da ovo dobiju..)
R.Fernandez (14.5) VIŠE (Obe utakmice top16 faze je išao ispod ove granice, ali imali su relativno 2 lagane utakmice koje su rutinski uzeli.. Večeras očekujem veći otpor Žalgirisa tako da će Rudy više forsirati i lagano otići preko ove granice)
MP.Siena-Khimki kp1 (Siena je pokazala u ove 2 utakmice top16 faze da se na njih mora ozbiljno računati.. Kod kuće su razbili Macabi dok su u gostima dobili Fener... Očekujem nastavak dobre serije siene i pobjedu jer po mom mišljenju i Fener i Macabi su jače ekipe od današnjeg protivnika)
B.Brown (17.5) VIŠE (Šta reći o ovom gigantu. Pravi vođa ove ekipe Siene.. Zabija kao igrači u NBA.. Cijelu sezonu igra konstantno dobro a posebno sada u top16 fazi većina lopti ide u njegove ruke.. Pa Feneru je zabio 41 poen..
costa said
celavi_stvor said
ovaj tenis ferer mi je sumnjiv...prvi meč jedva pobjedi, onda drugi meč igram hendikep isto ko i ti sad pa frajer rastura, sumnjivo mi je to
Istina je da Ferrer rastura i da sve živo stiže, pravi je zid od čovjeka, igra u vrhunskoj formi... I meni je malo sumnjivo mada je ovo finale i zašto ga ne uzeti... Ali siguran sam da Kohly neće odustati tako lako.. ima dobar servis i mislim da može uzeti 7 gemova...
Mozda se Ferrer neće toliko forsirati jer ipak počinje "Kengur Open"
celavi_stvor said
livadarka said
dobro ljudi daj vi meni recite kaje ovo normalno ?!?!?!?!?!
i tak vec mjesec dana !!!!
Pa naravno da je normalno... zasto ovo nisi podijelio na tri tiketa...!!!![]()
Igrajte ljudi pametno... sa takvom igrom nećeš nikad zaraditi...
Moje misljenje je da ne treba igrati vise od tri para po tiketu..
Pokušaj promjeniti svoj stil klađenja, ništa te ne košta...
frende podijelio bi ja da sam imo love za ulozit bez brige
Jennings B.(-18,5+)-Mil-De over
Anthony C(-31,5+)-NYK-Chi over
mislim da analiza nije potrebna,SRETNO SVIMA