Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#190567 A. Davis PRA 38.5+ @1.85 balkanbet

Davis ce imati prostora za sve. Igra dobro prve utakmice. Kada igra preko 30 min Davis ide preko 23 poena na 14/16 tekmi protiv Denvera. Isto vazi i za skokove. Plus mi je i 23.5 pts i 12.5 skok, ja sam izabrao ovo, deluje mi sigurnije.

Srecno.
By malsha9323
#190649 Derrick White PRA 12.5 over @ 1.85 merkur jaci stake ✅✅

Ukratko i ako su najave da Tajmlord ostaje u startnoj, ocekujem White-a dosta korisnijeg kontra razlicitih profila bekova Heat-a kroz celu seriju.
By 2paNN
#190654 J. Brown PRA 33.5+ @1.75

U svim mecevima protiv Phile je bio izmedju 29-35 PRA, solidno ali opet svi znamo da Brown moze to dosta bolje. Miami ce mu lezati vise siguran sam u to. Protiv Heata je na poslednje 4 sve 4 preko ove margine, a generalno je preko ove margine u poslednjih 12 na 9, sa prosekom od 37.5 PRA. Takodje valja spomenuti da je na njegovih 7 nastupa u finalina na 4/7 u overu. Ocekujem ga na 38+ minuta veceras, Miami ce gledati da ustopa Tatuma sto samo znaci vise prostora za njega. Value tip!

Srecno!
By UcenikBGD
#190655 Derrick White +1.5 trojka kvota 2,20 BalkanBet!!!
Ovo sam natrpao kao lud za veceras.
Rizik jedini je da dobije bas malu minutazu kao u zadnjem mecu protiv File,ali opet 7ma utakmica u seriji i izmenjena petorka kod 2-3 za Filu je jedno,a pocetak srije protiv Miamija je drugo.bar mi se cini.
Dokje igrao u prvoj postavi u seriji protiv Atlante imao je trojke
4/7
2/5
3/4
4/9
2/5
1/5
5 vezanih overa i jedan minus na 1.5 granicu,uzimao 6 trojki po mecu.

Protiv File
0/4
3/6
2/5
2/4
0/2
3/5
1/2
ukupno 4 puta over od 7 meceva. Zbog smanjene minutaze u zadnje dve utakmice i granica mu je spala na 7,5 i trojke na 1.5. Ranije su mu trojke bile 2,5 granica i bedna kvota na over.
Sad je odlicna kvota 2,20 na 1,5 granicu!!!
Protiv Majamija su mnogi trojkasi ubacivali kolko su hteli,pa veceras ocekujem Whitea iz potaje da bar ubaci 2 trojke jer bi Tatum i Brown mogli biti pritegnuti malo,pa da ostane malo vise prostorima ostalim igracima.
Inace u regularnom delu protiv MAjamija je White svaki put prelazio ovu granicu 1,5 trojki!!!

2/7
2/5
3/7
2/4
By 2paNN
#190742 A. Gordon trojke 0.5+ @1.75 balkanbet

Igrao sam ga i prvu tekmu, igram ga i sad. U prvoj 0/3 sa dve potpuno otvorene trojke, ne verujem da ce i danas imati takav skor, cak smatram da ce opaliti dva suta a da jedan udje. Ocekujem generalno od njega vise na danasnjoj tekmi. Svidja mi se jos svakako Davis skok, i Joker asist. Takodje D-lo na 1.5- trojke 2.20 kvota.

Srecno!
By 2paNN
2paNN wrote:A. Gordon trojke 0.5+ @1.75 balkanbet

Igrao sam ga i prvu tekmu, igram ga i sad. U prvoj 0/3 sa dve potpuno otvorene trojke, ne verujem da ce i danas imati takav skor, cak smatram da ce opaliti dva suta a da jedan udje. Ocekujem generalno od njega vise na danasnjoj tekmi. Svidja mi se jos svakako Davis skok, i Joker asist. Takodje D-lo na 1.5- trojke 2.20 kvota.

Srecno!

Nece Gordon pa nece... Ostalo doslo sve...