Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Jeffrey wrote:Punter 4 šuta u 30min na parketu, lol

Pa ja sam vam rekao danas sta ce da bude.
Al ja stavim Ledeja i Puntera minuse,al stavim MAdara +7.5 i pojedem govno.
Obradovic ga stavi na pocetku 3/4 i izbaci posle 16 sekundi. Igrao 4 minuta. Muurssss Rumenige u pizdu majcinu
By 2paNN
#190860 Nisam stigao ranije nesto da napisem za eu kosarku ali u balkanbet ima ukupno pogodaka za 1, 2, 3... Sjajna ponuda.. pa cu da vidim sta je najzanimljivije sa druge tekme, u prvoj odigran dubl vezenkov skokovi 6,5, i james 1.5+ trojke, vec dosao.
By UcenikBGD
Gurovic15 wrote:
UcenikBGD wrote:
Gurovic15 wrote:pa ko je glasao za Abu? neznam de mi reci?
jel to ta aba gde su reflex i hemofarm osvojili titule pre partizana dok nije krenuo da luduje i otima sve

pa i u samom nazivu prvaka Aba lige pise----osvajac Partizan Igokea

al to se zaboravilo

nisam se preznijio jer znam da ce Olipm da osvoji ove godine

Olimp ce da osvoji, mozda!!! Ali Grcku ligu!!!
Na f4 ih ceka jedna momcina zvana DJejms, plus Dzordan u istom timu!!!
Pa ko moze da pobedi Djejmsa i Jordana u istom timu???

eto videcemo,zapisano ovde

Poluvreme 29-41 MONAKO !!!
GOAT Jordan Lojdara 9!!!
Samoprozvani GOAT DJejms 13 poena!!!
By Skazi
#190864 Kolege da li se u evroligi racuna kao asistencija ako igrac doda igracu i taj koji primi pas bude fauliran i ubaci slobodno bacanje nakon toga? Odnosi se na momenat kada Sloukas dodaje Fall-u i ovaj biva fauliran i ubacuje 1 od 2 bacanja a asistencije nije zabelezena.
By UcenikBGD
Skazi wrote:Kolege da li se u evroligi racuna kao asistencija ako igrac doda igracu i taj koji primi pas bude fauliran i ubaci slobodno bacanje nakon toga? Odnosi se na momenat kada Sloukas dodaje Fall-u i ovaj biva fauliran i ubacuje 1 od 2 bacanja a asistencije nije zabelezena.

Nije ako Fall nije bio pri sutu. Tako se racuna.
Nije asistencija ako plej doda beku ili centru i ovoga u driblingu ili drzi loptu fauliraju,a u bonusu su. I on izvodi slobodna ali se asist ne pise