Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE, FAVBET, 6/10 (2,125)

GROBNIČAN-JADRAN POREČ 1
ZRINJSKI JURJEVAC-OPATIJA 1

Na Grobniku bitna utakmica za domacina, u odlicnoj su formi cijeli 2.dio prvenstva, doma uglavnom pobjeđuju, gosti dolaze na izlet, u cilju im je da domacin ostane u ligi a da tipa marsonija ispadne
U Cepinu domacin lovi titulu, gosti nemaju volje za umrijeti od kad su izgubili sve šanse za viši rang

LAGANO KESA, JOS SAM NA POL. DOBIO INFO DA TRPAM GROBNICAN ZA SVE STA IMAM DA JE RIJESENO, KO JE GLEDAO SVE JE VIDIO
By Lučki_radnik
#190912 DOUBLE FAVBET, 5/10, 2,48
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK POSUŠJE 1
FK BORAC - FK SLOBODA 1

Na Grbavici očekujem 80-20 kriterij suđenja, sudi arbitar iz Tuzle koji mora braniti svoje odnosno Slobodu i Tuzla City, sa razlogom je poslan da pogura Želju prema pobjedi maksimalno, domacin lovi europu i bodovi mu trebaju, gosti se nece ovdje dobro provesti siguran sam
Borac se bori za RS klubove kojima treba, gosti su tragedija od ekipe, pranjic koji nema za biber ih vodi, covik dužan bogu i vragu, sudi trojka iz Hercegovine kojoj je u interesu da sloboda ispadne, ko je ikad pratio ovu ligu zna se kako se sudi u Banja Luci, 80-10 i ovih 10 pojacas za domacina
By NeLePFC
Lučki_radnik wrote:
Lučki_radnik wrote:DOUBLE, FAVBET, 6/10 (2,125)

GROBNIČAN-JADRAN POREČ 1
ZRINJSKI JURJEVAC-OPATIJA 1

Na Grobniku bitna utakmica za domacina, u odlicnoj su formi cijeli 2.dio prvenstva, doma uglavnom pobjeđuju, gosti dolaze na izlet, u cilju im je da domacin ostane u ligi a da tipa marsonija ispadne
U Cepinu domacin lovi titulu, gosti nemaju volje za umrijeti od kad su izgubili sve šanse za viši rang

LAGANO KESA, JOS SAM NA POL. DOBIO INFO DA TRPAM GROBNICAN ZA SVE STA IMAM DA JE RIJESENO, KO JE GLEDAO SVE JE VIDIO

Podeli brate nekad i sa nama neki info. Vidim da si imao dosta dobrih informacija :)
By Lučki_radnik
#191051 DOUBLE FAVBET, 10/10 2,38

FARUL CONSTANTA-FCSB OVER 5,5 KARTONA
AUGSBURG-DORTMUND 2

Derbi za titulu u Rumunjskoj, nema popravnog, proslo kolo pokrali Farula u gostima, lakrdija je bila, cijela javnost se digla na noge jer guraju suci FCSB, domacin danas oslabljen zbog kartona, stadion rasprodan do cepa, povijesnu titulu lovi domacin 2 kola prije kraja, 1 je razlika, tko dobije prvak je, sve je jasno, nema popravnog, cak i bod domacinu nije nesto jer zadnje kolo je upitno hoce li im cluj pustiti. Sudi Petrescu, 5,2 prosjek, ovo je divlja liga, nema popravnog, samo kosti moraju letjeti terenom, ocekujem i crveni, domaci ce skakati na svaku odluku suca, gori sve danas

Dortmund SAD ILI NIKAD, KAD AKO NE SAD, ako ovo zajebu napisat cu ovdje kletvu kao nikad, ovo je nemoguce za propusititi, imaju sve na pladnju, los augsburg i prosjecan mainz, titula mora u Dortmund, žuti zid gori, danas ce vecina stadiona navijati za BVB, ajmo po titulu !!
By Jeffrey
#191053 Double 4/10 kartoni Favbet koef 2.72
Lecce-Spezia 5.5+
Farul- Fcsb 5.5+
- tablica i važnost tekme sve govori zašto kartone
Double 4/10 Favbet 3.06
Sevilla-Betis over 6.5
Sporting-Benfica over 6.5
- kartoni zbog velikog rivalstva
Double 3/10 Favbet 2.31
Genk-Royal over 5
City-Chelsa over 2 gola
- Genk Royal tekma za LP, očekujem kartone, a kad igraju ide se u kost
City Chelsea golovi, kako igraju obe ekipe očekujem bar 3-4 komada ovdje sam se max ogradio na 2 povrat love
By Jeffrey
KENZO_13 wrote:Legendo, koja je kladionica koja daje u ponudu u pre matchu kartone za Rumunija, Portugal itd?

Rumunje, Portugalce, dance, Belgijance, nizozemce daje Favbet i tu su no1 , računaju crveni kao dva itd...
Bet ima portugalce, brazilce i još poneke ove slabije lige .... .
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE FAVBET, 10/10 2,38

FARUL CONSTANTA-FCSB OVER 5,5 KARTONA
AUGSBURG-DORTMUND 2

Derbi za titulu u Rumunjskoj, nema popravnog, proslo kolo pokrali Farula u gostima, lakrdija je bila, cijela javnost se digla na noge jer guraju suci FCSB, domacin danas oslabljen zbog kartona, stadion rasprodan do cepa, povijesnu titulu lovi domacin 2 kola prije kraja, 1 je razlika, tko dobije prvak je, sve je jasno, nema popravnog, cak i bod domacinu nije nesto jer zadnje kolo je upitno hoce li im cluj pustiti. Sudi Petrescu, 5,2 prosjek, ovo je divlja liga, nema popravnog, samo kosti moraju letjeti terenom, ocekujem i crveni, domaci ce skakati na svaku odluku suca, gori sve danas

Dortmund SAD ILI NIKAD, KAD AKO NE SAD, ako ovo zajebu napisat cu ovdje kletvu kao nikad, ovo je nemoguce za propusititi, imaju sve na pladnju, los augsburg i prosjecan mainz, titula mora u Dortmund, žuti zid gori, danas ce vecina stadiona navijati za BVB, ajmo po titulu !!

WIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!! TITULAAAAAAAAAAAAA GORI SVE, DIGLO SE BOGA OCA, NEMA ME IDUCIH PAR DANA!!!!
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE FAVBET, 5/10, 2,48
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK POSUŠJE 1
FK BORAC - FK SLOBODA 1

Na Grbavici očekujem 80-20 kriterij suđenja, sudi arbitar iz Tuzle koji mora braniti svoje odnosno Slobodu i Tuzla City, sa razlogom je poslan da pogura Želju prema pobjedi maksimalno, domacin lovi europu i bodovi mu trebaju, gosti se nece ovdje dobro provesti siguran sam
Borac se bori za RS klubove kojima treba, gosti su tragedija od ekipe, pranjic koji nema za biber ih vodi, covik dužan bogu i vragu, sudi trojka iz Hercegovine kojoj je u interesu da sloboda ispadne, ko je ikad pratio ovu ligu zna se kako se sudi u Banja Luci, 80-10 i ovih 10 pojacas za domacina

ARBITRI ODRADILI SVOJE, NE ZNAŠ DI JE VEĆA KRAĐA BILA, NAJSIGURNIJA LIGA NA SVIJETU, JOS ZADNJE KOLO VEC SAD IMAM ALL IN INFORMACIJE!!!!