Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By enemies
Lučki_radnik wrote:
Lučki_radnik wrote:DOUBLE FAVBET, 10/10 2,38

FARUL CONSTANTA-FCSB OVER 5,5 KARTONA
AUGSBURG-DORTMUND 2

Derbi za titulu u Rumunjskoj, nema popravnog, proslo kolo pokrali Farula u gostima, lakrdija je bila, cijela javnost se digla na noge jer guraju suci FCSB, domacin danas oslabljen zbog kartona, stadion rasprodan do cepa, povijesnu titulu lovi domacin 2 kola prije kraja, 1 je razlika, tko dobije prvak je, sve je jasno, nema popravnog, cak i bod domacinu nije nesto jer zadnje kolo je upitno hoce li im cluj pustiti. Sudi Petrescu, 5,2 prosjek, ovo je divlja liga, nema popravnog, samo kosti moraju letjeti terenom, ocekujem i crveni, domaci ce skakati na svaku odluku suca, gori sve danas

Dortmund SAD ILI NIKAD, KAD AKO NE SAD, ako ovo zajebu napisat cu ovdje kletvu kao nikad, ovo je nemoguce za propusititi, imaju sve na pladnju, los augsburg i prosjecan mainz, titula mora u Dortmund, žuti zid gori, danas ce vecina stadiona navijati za BVB, ajmo po titulu !!

WIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!! TITULAAAAAAAAAAAAA GORI SVE, DIGLO SE BOGA OCA, NEMA ME IDUCIH PAR DANA!!!!

5 kartona je bilo
By Jeffrey
enemies wrote:
Lučki_radnik wrote:
Lučki_radnik wrote:DOUBLE FAVBET, 10/10 2,38

FARUL CONSTANTA-FCSB OVER 5,5 KARTONA
AUGSBURG-DORTMUND 2

Derbi za titulu u Rumunjskoj, nema popravnog, proslo kolo pokrali Farula u gostima, lakrdija je bila, cijela javnost se digla na noge jer guraju suci FCSB, domacin danas oslabljen zbog kartona, stadion rasprodan do cepa, povijesnu titulu lovi domacin 2 kola prije kraja, 1 je razlika, tko dobije prvak je, sve je jasno, nema popravnog, cak i bod domacinu nije nesto jer zadnje kolo je upitno hoce li im cluj pustiti. Sudi Petrescu, 5,2 prosjek, ovo je divlja liga, nema popravnog, samo kosti moraju letjeti terenom, ocekujem i crveni, domaci ce skakati na svaku odluku suca, gori sve danas

Dortmund SAD ILI NIKAD, KAD AKO NE SAD, ako ovo zajebu napisat cu ovdje kletvu kao nikad, ovo je nemoguce za propusititi, imaju sve na pladnju, los augsburg i prosjecan mainz, titula mora u Dortmund, žuti zid gori, danas ce vecina stadiona navijati za BVB, ajmo po titulu !!

WIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!! TITULAAAAAAAAAAAAA GORI SVE, DIGLO SE BOGA OCA, NEMA ME IDUCIH PAR DANA!!!!

5 kartona je bilo

Na žalost 5 je bilo da
By Lučki_radnik
Jeffrey wrote:https://lpf.ro/statistici/2575736
Evo 7 kartona, sad sam poslao smečarima iz Favbeta mail, proknjižilo gubitno lopovi. Sinoć rezultati pokazali 5ž, jutros 7 po službenoj

bas htio poslati taj link, ja gledao utakmicu, po meni je cak bilo 8 kartona ali dobro, ljudi gledajte utakmice dok vam ovisi za ozbiljnu kesu, top utakmica bila, favbet isplatio kesu prije 20-ak min
By enemies
#191238 Hajduk - Šibenik hendikep (0:1) 1 @ 2,10 SuperSport

Hajduk zavrsio na drugom mjestu u prvenstvu te svim silama zele uzeti bar neki trofej ove sezone. U zadnje vrijeme uhvatili vrlo dobru formu, cak sest utakmica zaredom nisu primili gol. Puni samopouzdanja dolaze u Rijeku obraniti proslogodisnji kup.
S druge strane Sibenik u uzasnoj formi, ispali iz lige, prokockali su +11 ispred Gorice. Lose igraju, samo su Belupo uspjeli pobjediti u posljednje vrijeme. Pise se o nekakvim svadjama unutar svlacionice, atmosfera nije bajna, jako lose igraju i mislim da u ovom finalu nemaju sta traziti.
Hajduk je veliki favorit u ovoj utakmici i puno bolja momcad trenutno od Sibenika. Ocekuje se napadacki nogomet od prve minute i ako uspiju povesti rano moglo bi to zavrsiti i vise od 2 razlike. Gostima jedinu sansu predvidam iz kontri ili da se nabiju iza i uspiju nekako izdrzati bez primljenog gola do produzetaka i penala sto se, nadam se, nece dogoditi.
By Jeffrey
#191247 Za jače double iz Favbet 1.87 stake 10/10
Brazil(u20)- Dominikanska republika tip Brazil daje over 4 gola ( ako da 4 koef 1)
Hajduk-Šibenik tip Hajduk osvaja
- za Hajduka sve se zna, jača ekipa, spasiti sezonu za peharom, publike ima putuju prema RI tak da po meni čista 1 ili f2 ali ja sam se max ogradio jer bit će publik bet
- Brazil poraz prvo kolo protiv jakih Talijana, sad idu na najslabiju ekipu, Dominikansku koja je popila od loše Nigerije 2 komada a mogli su ladno 4+ , vjerujem da će Brazil složiti bar 7-8 100% prilika tako da vjerujem u ovaj pik