Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By enemies
NeLePFC wrote:Ok je sto su izbacili iz ponude,skontali su gresku i normalno da ce reagovati. Ali u svakoj kladionici u pravilama pise da mogu da storniraju u slucaju greske tako da nema sumnje da ce iskoristiti tu priliku ako sve prodje. Najjace sto to ne rade odmah nego ako nesto padne nece stornirati,ali ako prodje 99% kvota 1

Nesmiju to raditi, listic ako je uplacen onda je to to, mogu ga eventualno stornirati prije meca ali nakon nesmiju i ja bi ih isto tuzio na vasem mjestu kome god je stornirano nakon pocetka meca
By NeLePFC
#191339 Ajde ako ima neko bolje upucen i pravno potkovan da nam objasni nasa prava ovde? Ja znam da su mi jednom tako u mozzartu stornirali tiket. Obrnuli kvote na neke Ekvadorce,vodili 1:0 bili favoriti pre meca a bila kvota 20. Ja uplatio i na kraju mi ponistili uz obrazlozenje da su pogresno postavljene kvote.
By enemies
NeLePFC wrote:Ajde ako ima neko bolje upucen i pravno potkovan da nam objasni nasa prava ovde? Ja znam da su mi jednom tako u mozzartu stornirali tiket. Obrnuli kvote na neke Ekvadorce,vodili 1:0 bili favoriti pre meca a bila kvota 20. Ja uplatio i na kraju mi ponistili uz obrazlozenje da su pogresno postavljene kvote.

Nesmiju to raditi, tebi ako nije neki veliki dobitak nece ti se dat zajebavati s tim tuzbama, ali recimo da je slucaj kao sa braa di mu je dobitak preko 4000e ako se ja dobro kuzim u dinare, onda itekako imas razloga se pozabaviti s tim
By NeLePFC
#191346 Ne znam sto onda jos ni jedan mec nisu obradili a do sad bi vec trebali. Kontam da im se isplati vise da storniraju pa ko hoce da se maje sa sudovima nek se maje. Daj Boze da gresim,ali nisam neki optimista,bukvalno mogu kako hoce...