Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By iDjoleQ
#191350 Radio sam u kao administrator kladionice u bih a i stari mi se bavi tim poslom dugo. U sustini kada sam radio u administraciji ako smo rentali softver od nekoga njih smo pitali za greske itd kako da zavrsimo. Oni daju svoje sta je do njih ali uvijek je na kraju odluka bila nasa tj direktora firme. Za sve te greske takvih kvota i to oni su radili storno i govorili da je greska sistema na koju oni nisu uticali pa se izvlacili preko nekih zakona. Mi kao priredjivaci smo isplacivali da se narodu ne bi zamjerili pa makar to bilo i par K eura. Sve kladionice na balkanu rade sa nekim stranim softverom, da li bio betradar za kvote i neke druge kompanije. Oni se isto savjetuju sa njima i sve ostalo kako sta... U sustini zavisi od kladionice do kladionice i toga da li ces potegnuti tuzbu... Kad prijetis tuzbom nekad se povuku nekad imaju nekog iza sebe pa izganjaju da ti ne isplate. U BL je bila situacija gdje su 3 kola isla isti brojevi na bingu i momci skontali uzeli maksimalan dobitak ovi ustanovili gresku i vukli se po sudovima par godina ne znam sta je bilo na kraju od toga da li su dobili bilo sta uopste
By iDjoleQ
#191351 Kao sto je neko napisao oni su jako zasticeni i ne stoje neki jazavci iza kladionica nego ljudi u jakom sistemu koji sigurno mogu to oduziti ili prevagnuti na svoju stranu citanjem izmedju redova
By JohnnyNoCash
#191352 Bgm ja cekam za 3k€, ako dođe do toga advokata za ruke, dat ću mu 30%, nek se pozabavi i adios. Troškove svakako plaća gubitna strana tako da će ih i to koštati par hiljada €. Ako su njemu isplatili jutros, nema razloga da i sad ne isplati. Nismo više djeca, ne dam im ni dinar
By NeLePFC
#191353 Ja ne cekam neku veliku lovu,oko 500evra,ne znam koliko bi mi se isplatilo da tuzim u tom slucaju? Ako stvarno bude storno mozemo nesto zajedno smisliti,ali necu im oprostiti ovo,kao sto ni oni ne bi nama gresku uvazili.
By iDjoleQ
BookmarkMafijasi wrote:Tuzba sa kladionicom je u principu tuzba sa drzavom

Pa realno gledano jeste :D Dacu Vam primjer iz Federacije jednog priredjivaca igara, slotova konkretno. Covjek drzi Rodeo energetsko pice, ima teretane, hotele, restorane, svoju proizvodnju hrane itd itd nema branse da nije uvezan i nema nesto svoje. Kako ces ti dobiti tuzbu protiv njega :D