Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By NeLePFC
#191403 Sve lepo pise u pravilniku,mozemo da se zalimo upravi vodovoda. Clan 9 procitajte pa mi kazite na koju foru da ih tuzimo i ko ce preuzeti taj slucaj uopste"?!?!
By yoldza
#191405 Šta znaci greška ? To bi trebalo biti garantovan prolaz to jest mala šansa za pad sa realnosti...ako ste igrali da će jedan igrač uzeti sa određenim brojem poena a u realnosti ne mogao izgubiti onda to nije greška...

Da li je greška da je Boston kV 6 sa okrene Miami ..? Sto nije 1.2 jer su 2. A ovi 8 bili pre početka PO...nema greške ako je postojala mogućnost za pad ...
By JohnnyNoCash
#191407 Jednostavno, par bi bio gubitan da je bilo 0-4, teoretski moglo je biti i 3-4 i da par bude gubitan, da svaki set sa 0 izgubi.

Da je palo, crven bi bio tiket i ujeo vuk magare, ništa se ne bi desilo. Ovako 'greška' ne postoji, granica je prihvatljiva, ja sam uplatio tiket, i imam dokaz za istog, a oni nek se izvlače na 'grešku'
By yoldza
#191408 Ja sam hvatao greške na granice igrača NBA ali tipa gasol 18.5 oni daju 8.5 i naravno ako nisu storno pre meča nema ni nakon jer teoretski sam mogao pasti to jest da ostane u under...imate sto posto šansi da ih dobijete na sudu
By NeLePFC
braa1234g wrote:Drugo pise clan 9 brate ovo nije nikakva greska jesi lud

Ne gledas dobar dokument,citirao sam ti clan 9 na njihovom sajtu imas u pravilima

Član 9.

Priređivač zadržava pravo da promeni kvote objavljene u programu sportskih ili drugih događaja, i u tom slučaju uzimaju se u obzir kvote koje su važeće u momentu uplate klađenja.

U slučaju grešaka od strane Priređivača vezane za ponudu igara, kvota, koeficijenata, totala, granice hendikepa i drugo, greške koje se odnose za vreme i mesto odigravanja utakmice, ponuđenog takmičarskog para ili ekipe i slično, Priređivač zadržava pravo da taj meč proglasi nevažećim za sve vrste igara čak i posle završetka sportkog ili drugog događaja, a računa se kvota jedan (1,00).

Ukoliko greškom budu prihvaćene uplate u okviru kombinacije više različitih sportskih ili drugih takmičenja (više događaja na tiketu) sa kvotama čiji ishodi mogu međusobno da utiču jedni na druge ili da zavise jedni od drugih (primer: klađenje na određenu ekipu ili pojedinca da će osvojiti takmičenje i da će pobediti u utakmici, odnosno meču u okviru tog takmičenja i sl.), te kvote u ponudi biće poništene a sama opklada biće ažurirana na osnovu ostalih preostalih odigranih parova sa kvotama (ako ih ima na odigranom tiketu).

Priređivač kao pomoć učesnicima u klađenju za svaku pojedinačnu ponudu može dati još dodatnih informacija (primer: tabela i statistika takmičenja, neutralan teren, da li se igra na jednu ili dve utakmice ili pobede, rezultat prethodnog meča ako se igra revanš, runda takmičenja, vrsta podloge na kojoj se igra meč i slično), ali ne odgovara za tačnost podataka.
Last edited by NeLePFC on 24 May 2023, 20:30, edited 1 time in total.