Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
yoldza wrote:
SergioRodriguez wrote:Sve ovisi od kladionice do kladionice...u pravilima su ogradeni da uvijek mogu storno u slucaju greske i mozemo ih povuci za kuki

Greška mora imati logičku podlogu ne mogu proglasiti sve za grešku...

Naravno...ako sve kladionice nekog imaju na 18.5 a jedna 8.5 to je ocigledna greska

Ako svi imaju na domacina 1.20 a jedna kladionica 12.00 koeg onds je to logicna greska

I u tim.slucajevima imaju pravo na storno...nije fer ali to pise u pravilima...kockanjem kod njih si prihvatio njihova pravila

Radim u bransi kocke pa znam kako to ide... cim si prihvatio uvjete igre i igras kod njih prihvatio si sva njihova pravila

Cuvajte pare od odvjetnika i sudova nemate no gram sanse za prolaz...sve pise crno na bijelo

Kod nas naprimjer supersport ima u pravilima: ako naknadno procjenimo da smo krivo postavili tecajeve te precjenili odrexenu momcad imamo mogucnost stornirati listic...ne rade to jer time gube igrace...ali mogu i smiju

Ako ti se ne svida ne igras tamo i tjt
By iDjoleQ
#191442 Mozda pisati Burrazers neko na insta da lijepo objasni i sastavi sve. On je u kontaktu sa nijma i radi sa njima mislim da on moze reci bolje kako sta stoji jebes ga ili ih kontaktirati pa da se vidi sta su oni rekli
By NeLePFC
#191446 Zato sto im se moze. Lepo pise da mogu da storniraju i nakon zavrsetka meca.Eno i na redditu se niko ne oglasava na tu temu...Ovi sto su tako sigurni da ce dobiti imali su dosta vremena do sad da odu do kladionice i sta bi?
By iDjoleQ
#191447 Meni je bila smijesna situacija u jednoj kladionici gdje svako vece jedno 10-12 dana prije 2 godine stalno bila neka banalna greska. Tipa Janis skokovi 2.5, Ingles asistencije 13.5 itd itd.. Sve je prolazilo dobro isplacivali da bi se skontalo da je bookmaker pravio namjerno greske i igrao :lol: :lol: :lol:
By lucianonk
#191450 Ljudi i ja sam trenutno u Srb poslom i naravno odje sam odigrao tiket. I ja sam za tuzbu, ocemo li svi zajedno onda ? Da se dogovorimo, napravimo neku grupu na viber ili whatsapp pa da angazujemo advokata. Ove klocine odvratne iz maxbeta nas moraju isplatiti. Kakvi ljigavci ne mogu da vjerujem. Pi