Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By viljasboas
#191453 Bio u poslovnici.... Izbacio mi dobitni slip 5000 dinara. Decko se izgubio sto radi nije video to u zivotu mislio da sam pao jedan par pa mi vraca ulog, onda zvao 5 ljudi. Onda mu je menadzer iz BGDa rekao da su racunali kao 3 seta umesto 4 seta. Ja menadzeru rekao nisam ja igrao setove nego poene, postavili ste marginu, prihvatili pare, da je bio pad bio bi tiket gubitan. On kao "ne ne, svakako bi kvota bila 1" Ja rekao bi kurac, ja sam skoro pogresio plus umesto minus odigrao, 3 sata pre tekme niste hteli da stornirate tiket, slepci. Rekao sam da se vidimo na sudu, ima nas jos. On kao znam imao sam te slucajeve danas, to vam je to.
By yoldza
#191454 Nema šta ljudi ovo nije utak Finale LS pa neko zamjenik kV reala i Citija...jedino Maxbet ima to da igra nema niti jedna druga kladza znači nema vadjenja da je promašena margina jer očigledno je neko kod njih računao na 3 seta a ne 4 ipak to opet daje prostora da tip bude gubitan...nije se moglo igrati nigdje osim kod maxbeta pa da se vade na sure bet Tkz to jest kod njih jednu igru igraš a kod drugih se pokrivas...pogotovo ovi combo tiketi ovo je 1/1 na sudu se dobija...
By viljasboas
#191457 druga stvar gde su se izjebali, nisu odmah proglasili tikete kvota 1, nego su obarali mec po mec, cekajuci da mozda nesto i ne dodje do 38.5 pa da ti proglase tiket gubitnim.
By JohnnyNoCash
#191458 Ma oznacili dobitan pa gubitan haloo? Ima li koje sanse da se i ja pridruzim vama iz srbije? Iskreno odmah da razmijenimo kontakt, cimacu se za 3.5k€ i ako treba dacu ih sve u humanitarne, ali klošarima ni dinar ne ostavljam!!!!