viljasboas wrote:Bio u poslovnici.... Izbacio mi dobitni slip 5000 dinara. Decko se izgubio sto radi nije video to u zivotu mislio da sam pao jedan par pa mi vraca ulog, onda zvao 5 ljudi. Onda mu je menadzer iz BGDa rekao da su racunali kao 3 seta umesto 4 seta. Ja menadzeru rekao nisam ja igrao setove nego poene, postavili ste marginu, prihvatili pare, da je bio pad bio bi tiket gubitan. On kao "ne ne, svakako bi kvota bila 1" Ja rekao bi kurac, ja sam skoro pogresio plus umesto minus odigrao, 3 sata pre tekme niste hteli da stornirate tiket, slepci. Rekao sam da se vidimo na sudu, ima nas jos. On kao znam imao sam te slucajeve danas, to vam je to.
Isto i meni.
Igrao na kladomatu, otkucam tiket, kaze dobitan cestitamo,ja mu dam slip on mi isplati 5000dinara
yoldza wrote:Nema šta ljudi ovo nije utak Finale LS pa neko zamjenik kV reala i Citija...jedino Maxbet ima to da igra nema niti jedna druga kladza znači nema vadjenja da je promašena margina jer očigledno je neko kod njih računao na 3 seta a ne 4 ipak to opet daje prostora da tip bude gubitan...nije se moglo igrati nigdje osim kod maxbeta pa da se vade na sure bet Tkz to jest kod njih jednu igru igraš a kod drugih se pokrivas...pogotovo ovi combo tiketi ovo je 1/1 na sudu se dobija...
Tesko, tesko. Ne mozes ih dobiti jer imaju pravilo u pravilniku,koje si ti kao igrac prihvatio kad si uplatio tiket.
Jajarska posla u fazonu u slucaju spora kladionica je upravu,tj. clan glasi da kladionica moze da ponisti igru tj.da kvotu 1 ako utvrde da su pogresili.
Tako su mene izradili isto za onu bracu Holideje u indijani u plej inu protiv Wasingtona,isto kvotu 1 racunali
Opklade se primaju po Zakonima Republike Srbije.
Na ovo su se pozivali tada,a verujem da ce i sada, i ne mozes ih dobiti na sudu,nema teorije. Mada sam ja zadrzao moje tikete za svaki slucaj,ali mrka kapa nazalost
braa1234g wrote:Neznam ja ne zivim u srbii srecno vama
Voleo bih da isteras svoje pare,ali ako je maxbet isti kao u Srbiji,tj.pravila koja su postavili,a verujem da jesu, onda neka ti je Bog u pomoci.
Ja sam se ranije tako bio zainatio da ih tuzim,ali mi je drugar i najbolji prijatelj mog kuma rekao da moze da me zastupa besplatno,samo da naplati troskove sudjenja ako dobijemo,ali da je90% siguran da gubimo slucaj jer sam uplatom prihvatio njihova pravila,a ona su takva kakva jesu, pogotovo sto su tada za bracu Holidej koje su zamenili ponistili tikete pre poetka tj,posivili i napisali kvota 1 i vratili mi pare na nalog.
Za ovaj stoni tenis me interesuje da li su pre pocetka meceva stornirali ili ne?