braa1234g wrote:Brate racunali su pola parove kao dobitni pa onda preokenuli jesi lud nije ovo nikakva greska hahaha
Znam da nije greska,ali ja dok sam pratio prve meceve od 18h 25 i 18h 30 ukucavali su rezultate na status tiketa sam pratio,ali nisu zeleneli nijedan iako je zavrsen.
viljasboas wrote:ne, stornirali su jedan po jedan mec kako se zavrsavalo po redu. Znaci poslednji da nije dosao, bilo bi crveno i tiket gubitan. Cak jesu dobitni parovi oznacavani kao zeleni, pa posle prebacivani u crne, ko je igrao online.
aha, ja nisam odigrao onlie nego na kladomatu u poslovnici i uucao sam na sajtu status tiketa,i nisu zeleneli nijedan,znao sam odmah da ce da bude sranje,ja cekao ako pozelene da odma otrcim na kladomat i isplatim ali jok

braa1234g wrote:Neznam brate raditi sta hocete ja sam vam htio pomoci samo da uzmete novac to je to .
Hvala tebi u ime svih.
Mi koji smo stigli i uplatili smo uradili sto je do nas,i tiketi su dobitni,ali kad jajare racunaju kvotu 1 jbga,jedino sud ali sanse su 0% tu koliko sam upoznat. Onog decka na uplatnom da vatam za gusu i bijem nema smisla jer nije on kriv sto su mu gazde jajare i prevaranti,deci za lekove davali ove pare koje su nam zakinuli!!!
Član 9.
Priređivač zadržava pravo da promeni kvote objavljene u programu sportskih ili drugih događaja, i u tom slučaju uzimaju se u obzir kvote koje su važeće u momentu uplate klađenja.
U slučaju grešaka od strane Priređivača vezane za ponudu igara, kvota, koeficijenata, totala, granice hendikepa i drugo, greške koje se odnose za vreme i mesto odigravanja utakmice, ponuđenog takmičarskog para ili ekipe i slično, Priređivač zadržava pravo da taj meč proglasi nevažećim za sve vrste igara čak i posle završetka sportkog ili drugog događaja, a računa se kvota jedan (1,00).
Ukoliko greškom budu prihvaćene uplate u okviru kombinacije više različitih sportskih ili drugih takmičenja (više događaja na tiketu) sa kvotama čiji ishodi mogu međusobno da utiču jedni na druge ili da zavise jedni od drugih (primer: klađenje na određenu ekipu ili pojedinca da će osvojiti takmičenje i da će pobediti u utakmici, odnosno meču u okviru tog takmičenja i sl.), te kvote u ponudi biće poništene a sama opklada biće ažurirana na osnovu ostalih preostalih odigranih parova sa kvotama (ako ih ima na odigranom tiketu).
Priređivač kao pomoć učesnicima u klađenju za svaku pojedinačnu ponudu može dati još dodatnih informacija (primer: tabela i statistika takmičenja, neutralan teren, da li se igra na jednu ili dve utakmice ili pobede, rezultat prethodnog meča ako se igra revanš, runda takmičenja, vrsta podloge na kojoj se igra meč i slično), ali ne odgovara za tačnost podataka.
Braa 1234 ako budes isao na sud javljaj kako si prosao
Sto je najgore ja izrevoltiran zbog celog danasnjeg dana + ovo sto se desilo odem na online rulet i gurnem sve pare na 2 ruke U NADI DA CE ME POGODITI x50/x100/x200 i da im jebem majku, naravno popusim i na kraju JA NJIH POCASTIM STO SU MI UZELI PARE, nema veze.. Za lek im trebalo
NIJE MOJ NICKNAME IZMSILJEN TEK TAKO!!! Sve su to govna mafijaska u kravatama koji uzimaju na sve moguce strane, alavi smradovi, ali nece jos dugo trajati, SRECNO TROSENJE MILIONA U ZATVORU !!