Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UcenikBGD
braa1234g wrote:Cuj kad se igra 4 seta granice trebaju biti vece hahah

Na 4 dobijena!!!
Jesu iste granice u tennisu na mastersima gde se igra na 2 dobijena i na GS gde se igra na 3 dobijena???
By UcenikBGD
braa1234g wrote:Neznam brate pitaj mog advokata

100 evrića pravni savet, cena prava sitnica. :D
Pitaj ga ti, ti ćeš ionako da ga plaćaš :lol:
Njemu loše biti neće to je sigurno, za ostale sudija će da kaže
By NeLePFC
#191498 Da bra samo ti imas dobre advokate,a ovi iz Maxbeta sigurno nemaju. Samo napred. Jebo me stoni tenis,a lepo sam rekao da ga necu vise igrati
By braa1234g
#191499 Pa nele brate moj idi sutra uzmi nazad uplatu bar nisi u minusu ,da nisam podelio sa vama I ovaj bi naplatio bez sudove picke materine ,jebiga emigriraj od srbije
By djare28
braa1234g wrote:Pa nele brate moj idi sutra uzmi nazad uplatu bar nisi u minusu ,da nisam podelio sa vama I ovaj bi naplatio bez sudove picke materine ,jebiga emigriraj od srbije

Jebiga braa ispao si previse dobar covek, naravno to ode na tvoju stetu.

Srecno svima koji budete pokretali tuzbe, iskreno se nadam najboljem!
By fiti
#191503 Sto brate da ne pises nisi ti nista kriv i u pravu si sto posto može bilo kakav clan da pise tamo ako primi uplatu to je to ovo greska ne može da bude jer je postojala opcija za pad i to svako normalno ce da gleda tako ja vam kažem u crnoj gori su meni tako presudili rukomet hendikep sa poluvremena je stavio na kraj da bude ja sam imao jedan tiket sistem gdje su Rusija i spanija igrali i pao sam tu utakmicu inace bi isplata isla na 40 000 isto se pozivao na taj clan i da je greska i da je stornirao tikete nista mu nije pomoglo pa tako bi mogli svaki tiket da poniste