Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#191593 Lučki pa Posušju i Slogi Doboj dosta X za potvrdu ostanka, a ako Leotar i Sloboda( što je realno) ne dobiju ne treba im ni X .
Ne kažem da neće doči, ne pratim BiH ligu ali eto bojim se da ne odrade za klade, kontra uplata a ostanu u ligi, i bude na kraju vuk siti a ovce na broju
By JohnnyNoCash
#191597 Upravo, dovoljan je X, šta će odraditi pitanje je. Pratim BH ligu jer sam iz Bosne, i postoje mnoge kalkulacije, a iskreno na 1.55 ja ne vidim value ni u kvoti ni u tipu..
By Jeffrey
#191622 Double iz Favbeta 2.89 koef 5/10
- Hajduk-Šibenik tip Šibenik over 2 kartona( na 2 povrat)
- Antwerpen- Royal Union over 4.5 kartona
Nakon kupa i provociranja Livaje očekujem da Šibenik se osveti kroz faulove, ionako nisu si dobri svakako su ispali iz lige, bit će tuče, sudi Erceg koji voli potegnuti tak da vjerujem da će Šibeniku dati bar 2
- Antwerpen- Royal Union izravna borba za naslov tako da se tu nema šta reći puno očekujem u kost da se igra
By Lučki_radnik
#191699 NEMILO KESILOVILO NA BIH LIGI OPET I OPET!!!
GORI KRAVA, GORI ŠTALA NA MOKROM DOLCU
NAJBOLJA LIGA NA SVITU, ZADNJIH 5 KOLA DIGA BOGA OCA!!

JOS SAM SPOJIO LEOTARA I IGMANA X2, CIJELO KOLO OCEKIVANO ZA MENE
HVALA KLADIONICAMA!!
By Darko1987
#191703 @Lučki_radnik, nisam ništa ispratio al’ svaka čast, vidim da ti ovo dobro gađaš baš… :mrgreen: :mrgreen:
Samo nek se zeleni… ;) :mrgreen: ✅✅
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:@Lučki_radnik, nisam ništa ispratio al’ svaka čast, vidim da ti ovo dobro gađaš baš… :mrgreen: :mrgreen:
Samo nek se zeleni… ;) :mrgreen: ✅✅

Sloga Borac nigde nij bilo u ponudi,Posusje jeste ali kec 1,30!!! A kao sto rece DzoniNOKesh bio im je dovoljan X za opstanak pa stvarno nije imalo smisla igrati keca na 1,30!!!
Ali nevezano za to danas,svaka cast Luckom na parovima koje je postavljao u zadnje vreme!!!
By Lučki_radnik
#191716 ADMIRAL BET, 3/10, 2,11

BRONDBY- FC Nordsjælland 2

Predzadnje kolo Danskog šampionata, situacija je takva da se gosti bore za titulu sa Kopenhagenom, bod je razlika, 2 kola do kraja. Kopenhagen danas ima tesku utakmicu kod Viborga. Brondby i Kopenhagen su rivali gradski koji se mrze, domacin se ne bori za ništa doslovno tako da ocekujem da 3 boda prepuste ili kako god gosti ovo dobiju, kvalitetniji su svakako.
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:ADMIRAL BET, 3/10, 2,11

BRONDBY- FC Nordsjælland 2

Predzadnje kolo Danskog šampionata, situacija je takva da se gosti bore za titulu sa Kopenhagenom, bod je razlika, 2 kola do kraja. Kopenhagen danas ima tesku utakmicu kod Viborga. Brondby i Kopenhagen su rivali gradski koji se mrze, domacin se ne bori za ništa doslovno tako da ocekujem da 3 boda prepuste ili kako god gosti ovo dobiju, kvalitetniji su svakako.

moja isprika za ovaj fijasko, totalno nerealan rezultat ali ko te pita, svaki duel je dobio domacin, 6 udaraca u okvir, 5 golova, nema dalje, a gosti bez mirnoce u zavrsnici, ispravit cemo to brzo
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Sevilla - Roma over 5.5 kartona Favbet 1.85 6/10
- analiza bit će dodana

74 min winn, zbog gužve nisam stigao analizi napisati