Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#191823 Monteiro Hanfmann (37.5) više 1.80✅

Hanfmanna nema nigdje jedno vrijeme pa se probudi na zemlji svako koju sezonu i tako ukrug,legenda svoje vrste definitivno a s druge strane Brazilac klasik ,dobro poznati limiti.Ocekujem tu jedan Monteirovski meč na sljaci na početku turnira,nema puno brejkova,dosta gemova po setu ,ne mislim da će Hanfmann dobiti 3 0 ,pa on je već trebao biti kući ali je upao kao lucky loser u turnir .Mogu proći i veće granice za over ,to je takav meč
By Rudy5
#191824 Fritz-Mmoh (10.5) h2 1.6❌

Mmoh proigrao ove sezone pa se ozljedio dok je bio u najvećoj formi u svojoj karijeri.Nije igrao dugo,vraća se i ako je na približnom nivou ovo je lagani prolaz ..Fritz s druge strane ne ulijeva nikakvo povjerenje na 3 dobivena seta ,pogotovo ne na sljaci iako je dosta napredovao na njoj.Ne vidim da se ovaj žalio da osjeća nešto,ovo se mora uzet
By JohnnyNoCash
#191831 Stvarno čudan meč, ovaj treći set pogotovo. Dupla u TB, pa onda na mreži umjesto da završi poen on pusti da loptica padne u teren, što je dovoljno bilo da se Kecman vrati u položaj, svašta :roll: al dobro je na kraju ispalo.. idemo dalje :mrgreen: :mrgreen:
By Rudy5
#191832 Vavassori ukrao set doslovno,ima to Miša pod kontrolom,japanac goni svoje klasike na GSovima,Zverev baš na blista po ovom ,Harris medical lagana masaža ,Bubliku se malo omaklo
By malsha9323
#191834 Medvedev se izgleda nije jos prilagodio na uslove, nezavisno kontra koga igra, ceka servis skoro na tribini, sad ce jedna WC pauza i vrv povratak na velika vrata :lol: :lol:
By malsha9323
#191840 Ne znam, nisam znao da je tenis toliko pogodan teren za zutu stampu, narocito kod ovih domacih, mislim i na igrace i medije. :shock:

Krajinovic drami kako zavrsava karijeru
Duci, navodno tokom meca saznao da ima boginje
Cerka od Danilovica, dobila mec, puna sebe nakon istog prica kako se jebe sa nekim fudbalerom...

Kecmanovic 3, 2, 1...

Debakl potpuni od igre