Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Lučki_radnik
#192092 FAVBET, DOUBLE 8/10, 2,32

KRC Genk - Royal Antwerp FC OVER 4,5 KARTONA
Dornbirn 1913 - Grazer AK 2

Zadnje kolo, gori sve, rasprodan stadion, jedni i drugi mogu biti prvaci, jedni i drugi mogu završit 3. i bit ce najveci luzeri dana, nema druge nego da se pokolju
Grazer lovi titulu u zadnje kolu, sa pobjedom idu u Austrijsku Bundesligu, nema tu puno pametovanja, oni gube vise nego ja sa ovim ulogom ako ne uđu u 1.ligu
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Triple iz Favbeta koef 6.1 stake 1/10
Gala-Fener over 6.5 kartona 2koef
Braga-Porto over 6 kartona 1.85
Valladolid -Getafe over 6.5 kartona 1.65 koef
- ukratko, Gala Fener veliki derbi, da se igra za nešto išao bi jako ovo pošto je sve riješeno ide u triple, ali mora se odigrati gori kad igraju medusobno ide se u kost, sve se zna o rivalstvu
- Braga Porto finale kupa, nema popravnog, borba za trofej, uvijek bude vruče kod Portugalaca i mora se uzet ovo na 6 vračaju pare, jedan ss drži na 6.5
Valladolid - Getafe ovdje će da gori, da nije mali koef na 6.5 išao bi jako u singlu ovako neći nema value, stvar je ovakva zadnje kolo Valladune igra x jer Celta bi i sa porazom od Barce bila ispred, u kiks Almeria ne mogu se pouzdati jer igraju sa otpisanim Espanyol, tako da moraju iči na 3 boda, a šta se onda događa po nekim kombinacija poraz bi Getafe onda mogao koštati tako da jako bitna tekma za oba kluba ima da gori vjerujem da ide ovo na 7-8+, čekat ću live i ostale rezultate pa gurati u live kartone bit će na nož .
I DA ČEKAM DA FAVBET PUSTI GENK ANTVERPEN NA KARTONE, IZRAVNA BORBA, ULOG VELIK , NASLOV PRVAKA BELGIJE ILI BAR LP, PORAŽENI BI MOGAO OSTATI SUH TAKO DA TO NAPADAM JAKO. ( Ss već izbacio na 4.5 ali ne računaju crveni, čekam favbet kod njih će isto biti računam 4.5)

Uzeo kartone Genk ANTVERPEN za jako na 4.5 u Favbet ali nisam postao jer propalo brzo, valjda ste uzeli tko je stigao, natovario sam opasno na 4,5
By Jeffrey
#192101 LIVE oklada
Real- Bilbao over 1.5 gol koef 1.8 sve klade 3/10
- Benzema se oprašta vjerujem, 1 pol 0-0 a u najmanju ruku moglo biti 1-1, igra se full otvoreno ovo neće završiti bez golova, očekujem bar 2
By Jeffrey
Jeffrey wrote:LIVE oklada
Real- Bilbao over 1.5 gol koef 1.8 sve klade 3/10
- Benzema se oprašta vjerujem, 1 pol 0-0 a u najmanju ruku moglo biti 1-1, igra se full otvoreno ovo neće završiti bez golova, očekujem bar 2

72 min winn, i kako sam mislio Benzema da će ga piknuti za oproštaj
By Jeffrey
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Triple iz Favbeta koef 6.1 stake 1/10
Gala-Fener over 6.5 kartona 2koef
Braga-Porto over 6 kartona 1.85
Valladolid -Getafe over 6.5 kartona 1.65 koef
- ukratko, Gala Fener veliki derbi, da se igra za nešto išao bi jako ovo pošto je sve riješeno ide u triple, ali mora se odigrati gori kad igraju medusobno ide se u kost, sve se zna o rivalstvu
- Braga Porto finale kupa, nema popravnog, borba za trofej, uvijek bude vruče kod Portugalaca i mora se uzet ovo na 6 vračaju pare, jedan ss drži na 6.5
Valladolid - Getafe ovdje će da gori, da nije mali koef na 6.5 išao bi jako u singlu ovako neći nema value, stvar je ovakva zadnje kolo Valladune igra x jer Celta bi i sa porazom od Barce bila ispred, u kiks Almeria ne mogu se pouzdati jer igraju sa otpisanim Espanyol, tako da moraju iči na 3 boda, a šta se onda događa po nekim kombinacija poraz bi Getafe onda mogao koštati tako da jako bitna tekma za oba kluba ima da gori vjerujem da ide ovo na 7-8+, čekat ću live i ostale rezultate pa gurati u live kartone bit će na nož .
I DA ČEKAM DA FAVBET PUSTI GENK ANTVERPEN NA KARTONE, IZRAVNA BORBA, ULOG VELIK , NASLOV PRVAKA BELGIJE ILI BAR LP, PORAŽENI BI MOGAO OSTATI SUH TAKO DA TO NAPADAM JAKO. ( Ss već izbacio na 4.5 ali ne računaju crveni, čekam favbet kod njih će isto biti računam 4.5)

Uzeo kartone Genk ANTVERPEN za jako na 4.5 u Favbet ali nisam postao jer propalo brzo, valjda ste uzeli tko je stigao, natovario sam opasno na 4,5

Kesolovilo, zadnje sekunde me spasio Balikwisha, svaka ti čast care :mrgreen: :mrgreen:
By Jeffrey
#192175 Max stake 10/10 super sport 1.65
Vasco - Flamengo tip over 5.5 kartona
- veliki derbi, dva kluba koja se ne vole, međusobno makljaža bude, kad igraju nema tu ispod 6-7 kartona. Čekao Favbet ali ne daju, a u betu je 6.5 pa ću riskirati i uzet u ss za granu niže ali se ne računa crveni
By Jeffrey
#192177 Fiorentina - West Ham over 5 cards Bet 1.8 koef
- finale KL, jedna tekma, nema popravnog, grube ekipe, pobjednik ima zajamčenu Europu, i to EL sljedeće sezone( kroz ligu nisu izborili) tak da imamo važnost i vjerujem da će biti kartona. Sudi Špa Del Cerro vrti se oko 5, ove sezone zna zezati s kartonima ali tu je on negdje, za mene spada u suce koji će prije dati karton nego da priča kao Lahoz i Byrich tako da ovo uzimam za srednji stake 3.5/10
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Max stake 10/10 super sport 1.65
- veliki derbi, dva kluba koja se ne vole, međusobno makljaža bude, kad igraju nema tu ispod 6-7 kartona. Čekao Favbet ali ne daju, a u betu je 6.5 pa ću riskirati i uzet u ss za granu niže ali se ne računa crveni

Kako me Vasca izguzi, 1 pol popuše 0-4 i nema tu više agresivnosti
By enemies
Jeffrey wrote:

Bilo je agresivnosti i uletavanja i na 4:0, ali jednostavno sudac je zauzeo neki svoj kriterij i pustao je grubu igru i mozes ga j..
Gledao sam cijelu utakmicu, na 0:0 ne svira cisti penal po meni di igrac rukom pokupi loptu, tu je cak mogao dat zuti isto, a recimo svira penal za Vascu koji je po meni zuti za simuliranje, a jos je na VAR gledao
Ne znam, bas cudan sudac, u Europi bi sigurno bilo nekoliko kartona vise na onakvu igru..
Sreca pa nisam igrao, imao sam u betu live na 2.5 kartona 1.50 ali mi mala kvota bila, i to bi pao cak nemres vjv…
By UcenikBGD
Jeffrey wrote:

Jbga,ali ovo je običan prvenstveni meč 9.kola lige koja traje 38 kola. Ne vole se pola ovih klubova u Brazilu ali 10/10 max stake je prerizično za ovo. Da je finale nekog kupa ili zadnje kola za titulu i slično pa ajde,ali ovo je meč kao i većina drugih. A ovo napucavanje 0-4 za gosta u prvom je posebna priča. Ali očigledno je ove sezone Vasko teška kesetina čim je kec bio 4.00 na domaćina