Ruud max 1 set u finalu
Ja cu cak i 3:0 odigrati…2,50 u betu
viljasboas wrote:G.O.A.T.
UcenikBGD wrote:viljasboas wrote:G.O.A.T.
Ma nemoj, otvorio mu se zreb, AlkaTraz se povredio. Nadal zbog povrede nije igrao, Federer zbog godina, Kuerten Guga se penzionisao!!!
Srecno osvojio svih 23 GS turnira.
Ps. Ja sam teniski under manje!!! Ja sam teniski RW!!!
Sutra ce kosarkaski UM i RW umreti od muke,harakiri su spremili,nadaju se jos malo,nada umire poslednja!!!
Bodibond wrote:Nemojmo jesti govna... da se Alcaraz nije povredio bilo bi 3:1 za malog. Videlo se u drugom setu da je pitanje trenutka kad ce prelomiti mec na svoju stranu.
Sve je ok biti pristrasan, iako nisam ljubitelj Srdjanovog malog cestitke i njemu i Srkiju sto ga je napravio.
UcenikBGD wrote:Bodibond wrote:Nemojmo jesti govna... da se Alcaraz nije povredio bilo bi 3:1 za malog. Videlo se u drugom setu da je pitanje trenutka kad ce prelomiti mec na svoju stranu.
Sve je ok biti pristrasan, iako nisam ljubitelj Srdjanovog malog cestitke i njemu i Srkiju sto ga je napravio.
Prdiš kao i obično!!!![]()
![]()
![]()
Da se nije povredio?
Šta se povredio,hvataju ga grčevi ko pizdu u 20 godina, nek ide kući kod mame da plače, navikao na 2 seta da igra i u 3 seta da tambura slabije,kad mu dođe tvrdo odma grčevi. Ko ga jebe!!!
Lako je Nadalu bilo da osvoji 14 RGarosa,kad je Soderling oboleo, možemo i tako, zar ne?
Da je igrao polufinale protiv Ruda, ne bi ga fatali grčevi mili mili, možda će i Bam BAma da vataju noćas jbga
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]