Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gurovic15
#192609 pa kad niste hteli igrati jer nemate dovoljan broj igraca,vrlo moguce da ste i igrali opet bilo ovo finale koje je i bilo al to je sad druga tema
mislim da ste bili na vrhuncu protiv reala i sada se mucite no videcemo
By yoldza
#192612 Kakva je to liga gdje isti vlasnik ima dva možda čak i tri kluba ...sjećam se kad je Teleoptik bio prvi u drugoj ligi administracija je zabranila ulazak u prvu ligu ...košarka može sve tu je Coki
By Pl2ymak4r
yoldza wrote:Kakva je to liga gdje isti vlasnik ima dva možda čak i tri kluba ...sjećam se kad je Teleoptik bio prvi u drugoj ligi administracija je zabranila ulazak u prvu ligu ...košarka može sve tu je Coki

Ne mogu 2 kluba pod istim vlasnikom da ucestvuju u istom rangu,zato je formalno predsednik FMP-a na papiru Zoran Tošković i ako svi znamo da nije tako. Sredili su tako da ne bi doslo do ''administrativne greske'' .
By iDjoleQ
Gurovic15 wrote:Yoldza
Ucenik

eno gvardiola uzeo titulu lige samp. napokon sa sitijem,jel je to doslo vreme i da Zeljko uzme titulu?

nista negativno pitanje
moje licno misljenje da zvezda uzima 3-1,samo neznam da li veceras uzima brejk ili sledeci mec
o igracima ovu prvu mislim je sve bukvalno nagadjanje ko ce vise-manje jer smo gledali vise scenarija tj taktika trenera

Kao navijac zvezde 3-1 za Partizan sa pola gasa, ispali smo van ritma sto se tice teskih utakmica i to ce se pokazati. Kad kampaco nije na terenu ekipa izgleda kao da je za Ligu Sampiona... Nedovic u grcu kao da prvi put drzi loptu u rukama