Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nilliw
#193226 DiBartolomeo 2.5 ass manje

Bonga 2.5 ass manje

R.Smits 5.5 skokova manje

F.Jackson 8.5 preko

Od ovog momka ocekujem dosta ove sezone

Bivsi NBA igrac, fin skorer, imao je dobrih partina u Nju Orleansu

Zvezdina bekovska linija odbrambeno ne obecava, nadam se da ce dobiti samo minutazu od pocetka sezone
By Nasir Jones
#193233 Image

Rokas dobar u sutu za tri, uzet ce dosta suteva, forma, mora preko.
Ponitka dobar u off i deff skoku, danas ce biti skok vazan pa se dosta ocekuje od njega. Uzeo manju granicu.
Leday ce imati dosta laganiji matchup od ostalih pa bi morao izkoristiti. Isto uzeo manju sigurniju granicu.
Partizan nije outsider za ovaj match, imaju kvalitetu da zaustave maccabi. Maccabiju fali i baldwin, avramovic ide na lorenza i pola posla napravljenog.
Ocekujem dosta otvorenu utakmicu njemackog derbija i dosta koseva. Bayern kvalitetniji i igra doma.
By Kretschmar
lucianonk wrote:Frank Jackson 8,5 vise rekao bih poklon dana

Bice ove godine alfa i omega u ekipi asvela. Ekipa asvela skup rekreativaca, nije vrijedan pomena nije doveden osim njega. Paris lee prosle godine imao sezonu zivota, tesko da to moze ponoviti. De kolo je davno odradio svoje nije to onaj igrac. Luwawu je tu prvenstveno jer igra odbranu i sto je francuz, da je dobar igrac lomila bi se evropa oko njega, ovako ga oni potpisali pred sami kraj. Scott je doveden kao veliko ime ali on vec 3 godine ne igra u nba a neka to sto ne igra u nba nego je iz nba dosao u nancy tim sa sredine tabele francuske lige, dovoljno o njemu. Edwin jackson davno isprdio svoje u buducnost se raspadao a ne u asvel. Mislim da ce im frank jackson biti sve i ova granica od 8,5 je greska kladionica u prvom kolu sto se mora iskoristiti.

Koja kladionica?
By Darko1987
#193238 Vidim da EU selekcija polako kreće u akciju, svaka čast ekipa, puno sreće svima…

Malo sam editovao ovaj prvi post u temi koju je @JohnnY otvorio, molim sve članove da poštuju napisano. Prijedlog uz obrazloženje i analizu u onu temu, tiketi, prijedlozi, komentari, slike i sve ostalo ovde…

Sad ću ostaviti i onaj post kako da postavite sliku da imate i tu opciju… ;)
By Darko1987
#193239 Nakon što se uradili screenshot na svom uređaju (telefon, komp) sliku je potrebno učitati. Imate masu starnica za upload fotki, ja ću vam dati preporuku za ovu stanicu:
https://postimages.org

Kada uđete na ovaj link idete na opciju Choose images, nakon što učitate sliku idete na ovaj drugi link gdje se završava sa .pgn i taj link kopirate ovde na forumu. Evo u slikama kako bi to trebalo da izgleda:
Image

Image

Image

Kada kliknete na insert image link koji ste upload ubacujete između ove 2 zagrade

[img] xxxxxxxxxxx [img]

Što se tiče slike na profili, pisali su mi neki, to je baš jednostavno, potrebno je samo editovati sliku, i smanjiti pixels na 100x100. Znači desni klik na sliku / edit / resize / pixels / 100x100. Moja preporuka da slika koju hoćete da ubacite bude jednake širine i visine, tj kvadrat zbog proporcije i samog izgleda.

Image

Image

Kad ste spremili sliku idete na change avatar, ubacujete sliku i na kraju submit dole na dnu da to sve sačuvate.
By Darko1987
#193240 Malo sam sad preuredio EU temu, zbog preglednosti još jednom molim sve članove da postove ostavljaju u adekvatnu temu.

U glavnoj temi obavezno MARGINA, KOEFICIJENT, KLADIONICA!