Ticko994 wrote:Igraju deca od 17,18 godina jer Bosco nema pravo potpisivanja seniora.
Bravo za tipove, uhvatio sam u jednoj kladionici u 17h na 24.5
10 minuta nakon uplate kad sam video da je svuda 35.5 i vise, hteo sam da pojacam i tad su je izbacili iz ponude
Bravo i za Rovinjeza, doduse proslo mi je jedva jer sam imao 13.5 granicu, ali pik dobar, trebalo je to na 18,19 poena lagano da bude
2paNN wrote:Cao ljudi, dugo se nismo culi da ne kazem videliubrzo ce sezona pa ce biti dosta bolje..
Zanima me info sa tekme Real - Dallas, da li ce se igrati 12 ili 10 min cetvrtina?
Trebalo bi da bude otvorena tekma sa dosta poena, a prvu cetvrtinu mi daju na 52.5 sto mi je dosta povoljno ako se igra na 12 min.. Hvala unapred.
Niko mi nije odg ali nema veze, odigrao vise od 55.5 prva cetvrtina, evo ga prelaze na 5.50 do kraja hahahahaha laganeze....
Rovinjez wrote:Tyrone Wallace over 15,5 (1,85) admiral
sjajna sezona u parizu prosle sezone donijela mu je transfer u tursku gdje se odmah pokazao kao veliko pojacanje, u cluju zabio 18 poena i uz palmera bio jedini koji je bio na visini zadatka. Danas im dolazi buducnost koja je solidna ove sezone i morala bi biti zanimljiva utakmica. On je uvijek agresivan na kos i uzima dosta suteva tako da idem s njim danas
14 poena !!! 3/6 slobodna bacanja,DEBIL !!!
Turci sutnuli 23/26 slobodna, Palmer Adams i ostali Ameri 7/7 6/6 5/5 2/2. Cetvorica Amera 20 od 20 slobodna, jedino peti Amer, ovaj DEGEN 3/6 slobodna ???
Kako uvek onaj koji se igra over promasuje slobodna to mi nije jasno???

Will ima dobre partije protiv reala a i danas mu nece faliti motivacije, glavni ofenzivni igrac u klubu.
Partizan ce tezko braniti loverna, ofenzivno jak igrac, moze preko.
Baskonia dobar roster i igraju dobro, ekipa u formi, dok je alba izgubila pola ekipe, ostalo 3-4 dobrih igraca, a klupa je gotova, nemaju sirine da se bore sa dobrom ekipom.
Panatinaikos dobro igra prvi half, a kod bayerna kontra situacija.
ASVEL - PARTIZAN 2
ALBA - BASKONIA 2
Ja sam uzeo dubl Partizan 2,nema sta tu mnogo da se mudruje,ovakve meceve moramo da dobijemo,bez obzira na tanak roster i bez nekog posebnog pleja i petice,svejedno ne bi trebalo da bude problema protiv mozda i najlosije evroligaske ekipe.
Isto tako vidim pobedu Baskonije protiv ocajne Albe,koja ruku na srce ume nekad da odigra mimo svih ocekivanja,ali mislim da su Baski prerasli neke bubice i da ce ovo rutinski resiti

Sloukas je out za večeras, po meni Grant bi morao najviše profitirati u svakom smislu. Iza njega je brutalna sezona u Turskoj, Ataman mu daje veliku minutažu, u ovom meču će imati ogroman usage rate, ovih 8,5 na ove okolnosti i protivnika mi je must bet. U prvom meču protiv OLY za 33 min ubacio 5pts (1/4 FG, 3/4FT) uz činjenicu da je Sloukas ispalio 15 lopti. Vjerujem da uzima 4-5 lopti više sigurno, uz nekoliko izlazaka na liniju penala, moralo bi biti dovoljno protiv BAY za 9pts. U super kupu protiv OLY u onom debaklu Grant je uz Bo Cruz-a bio jedini na visini zadatka i ubacio 14pts.
Lauvergne na otvaranju protiv CZV najbolji igrač kod ASV, dosta se igralo za njega, očekujem i večeras sličan scenario. Partizan odlaskom Lessort-a ima veliki problem u reketu, Frank se još traži, Alen zna često da zapliva u defu i sklon je glupim faulovima, morao bi Joffrey dominirati. Maccabi je dosta gurao loptu na visoke igrače (Nebo 14pts, Sorkin 14pts), ASVEL bi morao imati sličan game plan. Nije igrao za vikend u domaćem prvenstvu, vjerujem da je spraman da ponovi sličnu partiju iz prvog kola protiv bivšeg kluba.
Baskonia već pomenuta, nema se ovde šta mnogo reći, čist value koeficijent 1,75 na ove okolnosti, čak da je Alba kompletna po meni gosti iz Vitorie bi bio favoriti. Prokockali su +6 pred sam kraj protiv Real-a, večeras bi morali biti na visini zadatka.
Kladionica zerobet Ili ti Atlantic
Venezija zene - Rogaska zene
H1 -36.5
Dok je na bet365 42.5
Danska zene - Kosovo zene rukomet
H1 -19.5
Dok je na bet365 -21.5
Sa 8.5 na 10.5 i to kvota 1.7