Beson 18.5+
Topic 20.5+
Nemam neku spec analizu zato i ne pisem u toj temi, jednostavno dva glavna igraca u svojim ekipama i najveci potrosacil lopti. Obe ekipe igraju brzu kosarku tako da ocekujem obe ekipe i na 85+ poena.. Svakako i dva najbolja igraca 20+..
Pozdrav.

Prosli X bilo blizu, da je pistoia 14sec pre krajem dobila skok u odbrani i dala trojku...
Partizan-barca ocekujem tijesan match do samog kraja (valjda nece partizan ovo lagano dobiti), sa malo srece moze doci.
Jedan 4 poena, drugi 2 poena, pa da nije Ognjena Jaramaza sa 0 poena i 0/2 slobodna bacanja i sa onom debilnom frizurom i debilskom facom, ovi bi bili najgori!!!
Odigrao jos ovu dvojicu, tu vidim value.
keyboard test full
space bar isn t working
Rovinjez wrote:ovo su cuda, mislim da je to to od mog objavljivanja ovdje, poz i sretno
Ajde nema odustajanja, i ja sam što se tiče košarke u kanalu, sreća se bude okrenula u našu korist . Svi pikovi su ti na mjestu samo ti rokaj dobar si tiper.
Lp
Pise da je Goss gtd ako se vrati ja ovo uzimam
Nije on toliko protagonista u napadu, puno mi je ovo za njega, jos druga utakmica u tri dana, mozda bude i tvrdje, svakako i da se ne vrati Goss puno mi je, za igraca cija specijalnost odbrana i koji vise razigrava ekipu, sto govori i granica od 5.5 ass na njega