Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alexey35
#193379 S. Juistison over 13,5 @1,85
Admiral, Meridian

Marusi-Paok je utakmica. Domaci sa pet stranaca raspolazu, od toga tri Srbina (Radljuica, Lukovic i Peno) i dva Amera. Ameri i Lukovic su udarne igle u napadu, a posto je Lukovic dobio mec suspenzije danas sve pada na Juistisona i Hilla. Juistison prve dve u dresu nekadasnjeg grckog velikana belezio 16 i 21. Verujem da mu odbrana Paoka nece mnogo problema praviti danas.
By Rudy5
#193385 Unicaja - Joventut (5.5) h1 1.75 ✅✅

Ovo je najtanji joventut u zadnjih par godina ,rotacija im je kratka pogotovo nakon ozljede Andrewsa a Ribas je ušao u veteranske godine i u padu je a na krilu im pep igra 20 min po mecu .Unicaja je ozbiljna ekipa ,skoro sve isto ko lani(osim Brizuele)malo teže utakmice na početku,imali su više odmora od gostiju koji su imali obaveze u eurocupu i mislim da će Unicaja bez problema dobit više od 5 razlike.
By Xavi Pascual
#193388 Dalibor ILIĆ 6.5+ (Crvena zvezda)

Naredna sedmica rezervisana je za dupli program EL, pa je za očekivati da Duško rasporedi minutažu, uz određeni load managment pojedinih igrača. Crvena zvezda ima nekoliko varijanti u kojima koristi Dalibora Ilića, a kako će Ja'von Franklin biti glavna pretnja - Ilić bi morao biti X faktor pre svega u skok igri. Realizacija za dva poena je u visokim procentima (kada igra u svojoj prirodnoj ulozi), a pravo iznenađenje su slobodna bacanja (10/12 u dosadašnjem delu sezone).

Dostupno: Meridian, Soccer, Maxbet.
By Alexey35
#193389 M. Teodosic under 8,5 @1,85
Admiral, Mocart

Sve se zna, duplo kolo u EL ide, realno je i da ne bude u 12 ali vredi probati ovo svakako. Zvezda prejaka da bi ovde bilo potrebe da Teo provede mnogo na terenu, a i ako bude igrao, nadam se da ce uglavnom kreirati.
By Dejo
#193390 M. Salash 11,5 + 1,85 admiral

U dobroj je formi,a ocekujem da Bourg moze da parira Monaku koji je u nesto losijoj formi.Salash takodje zna da iznudi faul,ima redovno po 5,6 bacanja po mecu tako da mi je danas izgledan tip
By Jeffrey
#193398 Scottie Wilbekin over 14.5 poena 1.66 bet

( oklada se nalazi pod player point milestones)
- za Fener se ozljedio Dorsey, tako da Wilbekinu ne gine 30+ minuta, velik je potrošač, prva tekma protiv Milana 31min 19 poena, druga sa Valencijom 22 min 14poena, sluša ga šut preko 50%. ima tako da očekujem da će doći do tih 15poena.
Srednji stake
By zverinjak
#193399 Nikola Topić 20.5+ ( Mega Basket ) maxbet ✅✅

Poz ljudi, evo i mog prvog posta, nadam se i prvog pogotka (na forumu).
Bez mnogo pametovanja, Topić glavni projekat Mege, odrešene ruke za napad, Đurišić polako biva zapostavljen. Mali Top igra protiv Zvezdine filijale FMP, pa eto i motivacija da pošalje poruku svom matičnom klubu da je spreman da zaigra za njih kada dođe vreme za to.

edit: Celu utakmicu razigravao ekipu (10ast) i onda ekspolozija u 4. cetvrtini, nastavljamo jako
Last edited by zverinjak on 17 Oct 2023, 10:06, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#193402 Partizan- Barca konačni ishod 1 koef 1.75 većina

- puna dvorana, jača ekipa,. prva tekma u Europi ove sezone doma, Barca zbog financijske situacije ostala na prosječnoj ekipi tako da moram probati na Partizan, stake srednji
By Rovinjez
#193403 Kelan Martin over 11,5 (1.85) admiral

zadnje dvije godine proveo u G league timovima denvera i new orleansa ali ocito shvatio da od nba angazmana nema nista tako da se odlucio za europu, tocnije karsiyaku koja danas otvara sezonu lige prvaka kod kuce protiv belgijanaca. Dobar napadac je prije svega, ima fin sut koji bas fino izgleda kad ga ide tako da danas s njim

Aamir Simms over 12,5 (1,85) admiral

ima veliko povjerenje spahije koji mu daje ogromnu minutazu, prvu utakmicu kontra londona 10 poena u 38 minuta uz malo suteva a onda ubio u parizu sa 28 poena (5/5 za 3) za 34 minute. Imaju 0-2 omjer tako da je pobjeda protiv hapoela vise manje pod moranje, vidjet cemo kako ce uopce izgledati hapoel radi poznatih stvari van kosarke
By Nilliw
#193414 Bochoridis(Aris) 7.5 preko mozzart ali i vecina cini mi se

Zapazio ga na prosloj utakmici, kad smo svi pratili Galinata

Mislim da je ovo mala margina za njega, minimum 9.5, obzirom da nije sporedan igrac, povremeni reprezentativac Grcke

Proslu protiv Lietkabilisa bio dosta aktivan, secam se da je usao u probleme sa faulovima.

Aris nema nesto sirok igraci kadar, tu je Galinat, Tolilopulos, Carr koji uzimaju suteve, ali Bohoridis je cini mi se tu neki drugi treci faktor

Proverio sam da li je Aris mozda doveo nekog igraca u medjuvremenu, ali koliko vidim roster je isti i dalje, plus je Blumbergs se povredio protiv Lietkabilisa a nije igrao proslu u kupu, sto moze biti samo plus za ovaj tip