1 double koef 2.4
Sevilla- Real over 4.5 kartona
Gala- Bešiktaš over 5.5 kartona
- dva derbija nema se šta tu puno pisati, povoljne margine, kod Seville Ramos jedan od kandidata za karton, sevilla gruba ekipa imaju 3+ kartona po tekmi, real se vrti 1-2 tak da očekujem tih 5, sudi Bengoetxea i on je na 5 tak da smo pokriveni.
Gala Bešiktaš nema se tu šta pisati, svi turski derbiji meni bi bili na margini 7 a ne 5.5 , sudi Meler top sudac za kartone, sudio prošle sezone dva derbija Fen-Beš 6ž1c, Fen-Gal 10ž1c,
1 singl Gala-Bešiktaš crveni karton DA koef 2.9
2double koef 1.95 većina
City - Brighton over 2.5 gola
Sheffield - Man utd tip 2
- Brighton izrazito napadaka ekipa, igra na gol više, City to odgovara očekujem golijadu, očekujem gol Hallanda na ovom meču, u Engleskoj nije mjesec zabio vrime je
Man utd pobjeda koliko je loš od Sheffield je jači, mora ovakve tekme dobiti
3 double koef 2
GORICA-Dinamo tip 2
Mainz- Bayern tip 2
- jači od svojih protivnika, zabranjen kiks jer konkurencija u ligi odlična tako da ne očekujem gubljenje bodova protiv lošijih ekipa
Pod bilo kojim drugim okolnostima ovo bi bilo suludo igrati manje jer su obje ekipe dosta napadačke, osobito kada igraju sa konkurentima. GOŠK novi prvoligaš, iznimno agresivni, zabilježili par dobrih pobjeda vođeni iskusnim trenerom Ćorićem, igraju skoro uvijek na gol više, ali danas mislim da će ih viša sila spriječiti u tome. Posušje također, već poznat od prošle sezone domaćinski nogomet koji iza sebe uvijek ima pristojnu podršku gledatelja koji ih guraju preko svojih granica, trener Karačić oživio ekipu i doveli par odličnih pojačanja i da ovo gledamo po nekom sunčanom vremenu koje privlači gledatelje na stadion i dobar teren, uvjeren sam da bi ovo bio spektakl kola. Međutim under idem jer kiša od jutros pada u Posušju, teren je dosta natopljen, trebaju tek raditi novi travnjak za par tjedana i ne očekuje se neki broj ljudi na utakmici zbog (ne)vremena. Kao što rekoh kiša već od jutros pada, a u prilog ovom tipu ide što se tek očekuje jače pogoršanje vremena koje će biti praćeno grmljavinom i pljuskovima u narednim satima. Očekujem danas jednu vaterpolsku utakmicu gdje bi jedan gol mogao presuditi utakmicu.
Double
Lyon - Clermont tip 1X
Utrecht - Ajax tup X2
Koef 1.69 većina
- dva velikana bunare na dnu i danas imaju idealne protivnike da upišu pobjede, Ajax i Lyon su jače ekipe od svojih protivnika i očekujem da napokon proigraju vrijede više od tablice gdje se nalaze.
(Ps kome je mali koef neka doda rukomet Kiel 1x)
Triple kartoni 3.94 Favbet
Standard - Anderlecht tip 4.5+ kartona
Salentarna- Cagliari tip 4.5+ kartona
Lorient- Rennes tip 3 + kartona over ( na 3 povrat)
- ukratko derbi u Belgiji nema jačeg, dva velikana bude uvijek oštro očekujem i danas
Salentarna Cagliari derbi začelja u Ita, a obično kad su takvi uvijeti bude oštro, bodovi vrijede duplo tako da važnost tekme bitna. Sudi Chiffi nije nešto za kartone vrti se na 4 ali ovo moram uzet zbog bitnih bodova za oba tima.
Lorient Rennes lokalni derbi, Lorientu je najveći rival Rennes margina niska za kartone jer na3 vrača se ulog tako da mi je tu value veliki.
Singl:
Oly-Pao tip crveni karton DA koef 3.2 super sport
- derbi u Grčkoj, super sport stavio žute 6.5 i to mi je za over ali idem sa crvenim jer ako će biti 7-8 žuti računam da moguće da se podupla karton i eto crvvenog, koef je top value je tu, sudi talijan Maresca na svakoj treći vadi crveni, na žutima je oko 5-6 tako da smo pokriveni tu, derbi iz grčke mora se uzet na kartone
KENZO_13 wrote:Lorient Rennes utakmica ko malo jaca rekreacija...nema faula.
Dobar je tempo bio ali bez previše faula to je problem. Ali više me iživcirao pad na Ajaxu vrate se u tekmu i onda popuše 4-3, Šutalo užas, cijela ekipa užaš, kumovalo i preki od strane navijača ali sve u svemu Ajax je koma, sljedeće kolo Psv će ih dobiti