Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By 2paNN
#193567 Leday p+s 17.5 + maxbet 1,93

Prosecno igra 31 min u Evropi sa prosekom 12+5. Ali kad se pogledaju te 4 utakmice postepeno mu je rasta usage rate i brojke. Protiv Zvezde redovno dobar i motivisan. Jos ako uzmemo u obzir da je Smajli pod upitnikom i ako bude igra svakako ce da igra manje nego inace, sto je samo plus ovom paru.

Poirier 7,5 + maxbet 1,80 ✅✅

Sve 4 utakmice u Evropi presao. Jako dobre procente ima i takodje dobru minutazu s obzirom na neke prethodne sezone. Sjajno saradjuje sa Kampacom sto se svakako vidi po brojkama.

W. Hernangomez 11,5 - maxbet 1,87

Igram ga samo na osnovu prva dva el klasika ove sezone gde je oba puta ostao daleko od ove granice (4,2 pts). Tavares i Poirier su jako dobri defanzivci reketa i ne vidim sta bi mogao da uradi Willy da bi promenio nesto, a da se ne zavrsi kao posladnja dva puta.

Srecno svima i pozdrav. :ugeek:
By Jeffrey
#193569 Uz Teodosića kojeg sam pisao već sinoć idem sa još par pikova:

Singlovi

1) Real- Barca tip 1 ( admiral, lokali rh) 1.55 ✅✅

- nemam tu šta pisati jači roster, igraju doma, Barca limitirana zbog love, imaju bolje rezultate od igre, Lull i Hezonja odmarali za vikend kompletni su, ogromna širina i vidim ovo lagano da dolazi.

2) Žižić 8.5 manje ( lokali, admiral) 1.85 ✅✅

- nešto mi govori da će Jones dobivati najveću minutažu, pa Žiža i tek onda Pleiss, tak da njegov usage rate je mali na ovu marginu, zadnji meč Žiža3 poena 13min, Oly doma zna odigrati dobru obranu i tvrdu tekmu tako da mi value.

3) Okobo 11.5 manje( bet) 1.74

- Loyd počeo trenirati i po svemu mogao bi večeras dobiti neke minute, s njim u ekipi Monaco opasno širok, tako da mi ovo previše za Okoba jer past će mu usage rate.
Last edited by Jeffrey on 26 Oct 2023, 23:55, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#193605 Moneke C 12.5 manje super sport 1.85

- vuče ozljedu pitanje dali će igrati, prije da neće ali ako slučajno udje u igru ovo mi odličan pik i na tu kartu pucam
NIJE IGRAO
Last edited by Jeffrey on 27 Oct 2023, 20:58, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#193606 Jones 13.5 manje super sport 1.85

- Žalgiris doma igra tvrdo, dobar pritisak na PG/Sg tako da vjerujem da Jonesu neće biti lako večeras do poena, jedmog Napiera su stavili u džep očekujem isto i večeras. Harper je gtd putovao je bilo bi dobro da igra za pik

Nadopuna>>≥
Žalgiris večeras ne prepoznatljiv u obrani, porokali ih bekovi, Jones 16 poena šut skoro 70% šta reči
Last edited by Jeffrey on 27 Oct 2023, 20:57, edited 1 time in total.
By lucianonk
#193625 B. Davies 10,5 više 1,85 lobbet ✅✅

Brendon Dejvis je strasno pametan igrac, centar sa visokim kosarkaskim IQ. Jako dobar pregled igre, asistira, skace, cita dobro igru protivnika, dobar na niskom postu, dobar sut sa polu distance. Veceras ide na dva korpulentna centra, Kavarijus Hejsa i Birutisa. Mnogo je brzi i pametniji od ovojice i mislim da ce sve svoje kvalitete odma u startu iskoristiti. Vidim ovo kao lagani over.

K. Evans 13,5 više 1,95 lobbet ✅✅

Evans je alfa i omega Zalgirisa. Sve ide od njega, dje je stao psoel godine prije povrede, tu je nastavio ove godine. Strasan igrac, jak, brz, dobar suter, mislim da ce biti nemoguc za cuvanje jones-u i jovicu. Jos domaci teren, dje se nijedan gost nije pretjerano naigrao.
By Jeffrey
#193659 Cobbs J. 15,5 manje super sport 1.85

- stvar je ovakva na početku utakmice Cedevita- Prometey došlo je do ozljede Cobbsa i izašao je i više nije ulazio, zamijenio ga je novo pojačanje Kleman Prepelić, e sad trener Cedevite dao izjsvu da moraju vidjeti stanje Cobbsa tako da idem sa kartom možda pokuša pa je ovo onda top pik ( vrlo vjerojatno neće igrati) a kad potvrde da ga nema onda Kleman Prepelić je + jer on če najviše profitirati ako ga u ponudu uvrsti Admiral
By Jeffrey
#193660 Prepelić 14.5 over 1.85 Admiral/Germanija ✅✅

- 99% Cobbs je out znači full minutaža za Prepelića slično kao u Eurocupu kad je dao 16 poena očekujem i večeras slično.

23pts
Last edited by Jeffrey on 29 Oct 2023, 08:57, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#193662 Scrubb T. više 12.5 Admiral 1.85 ✅✅

- Obradoiro danas oslabljen, čega ga velika minutaža i potrošnja.

Thomas 13.5 više Admiral 1.75

- Joventut oslabljen danas dosta, falit će poena a inače su ogramičeni što se tiče napadača, očekujem Thomasa u full angažmamu večeras.

(13poena 1/6 trice)
By Jeffrey
#193683 Deck manje 10,5 Admiral/Bet 1.85 ✅✅

- očekujem max odmaranje za Decka došao nedavno iz ozljede, ovo Real dobije bez angažmana bitnih igrača, Deck u EL igrao dosta zadnju tako da očekujem Musa i ovi što su manje igrali da dobiju minute.
Analiiza 100% pogođena 13 min 5 poena .
Last edited by Jeffrey on 29 Oct 2023, 15:31, edited 1 time in total.