Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jeffrey
#193697 Anthony Davis over 21.5 pts + 9.5 rb @1.89 super sport ✅✅
betbuilder

- ne vidim kako Sabonis može večeras zadržati Davisa, ima da Davis izdomimira večeras nebi se čudio jednoj partiji od 30ak poena . Pošto će večeras biti jedan brži peac nego što su LaL imali u ove dvije tekme vidim Davisa na tih 10+skokova, kupili su protiv Sacramenta i Loney, i Markanen i Kessler tako da dopuštaju jako dosta skokova a tu bi Davis morao dominirati isto. Davis prva tekma protiv Denvera lošije brojke ali nešto manja minutaža ali izmorio se protiv Jokića, druga tekma sa Sunsima pokazao je pravo lice i takve brojke očekujem i večeras.
Last edited by Jeffrey on 30 Oct 2023, 07:50, edited 1 time in total.
By LaVine
#193700 Michael Porter Jr over 6.5 Rebounds 1.93 volcano ✅✅

Dok ne podignu ovo je po meni zicer ;)
Pisao i proslo kolo za njega pa da ponovim da je jako agresivan na skoku na obije strane. I na zadnjoj jr uzeo nekoliko skokova Jokicu jer ih ceka ,a Porter leti na svaku loptu, sa tim vjerovatno prebija losu sutersku formu i losu odbranu :D
Veceras je tu Oklahoma koja i nema kladicnog skakaca tako da mu je to jedna prednost ;)
Proslu utakmicu je u prvih 5 minuta imao 7 skokova samo da se zna :D
Obije ekipe sibaju i pustaju trojke tako da ce samo trojki ispucati 50 prve postave a u tu je samo oko 30 potenvijalnih skokova koje n padaju direktno ispod obruca i Jokicu u tuke vec njego a agresija to kupi u i oko reketa ;)
Holgrem ce takodje izlaziti na sut spolja,a i da izvuce Jokica ispod kosa da bi Sai imao laksi put do obruca, ma sve se slozilo da bi on morao i veceras na 10+ skokova.
By Jazavac
#193712 Nikola Jokic 8,5 Assists + 1,75 Superbet

Moj maler SE nastavio I sinoc, elem mislim da CE zelenom Holgremu pomagati na Dzokeru vrv GA I udvajati tako da mi je margina za asiste za asistenciju promasena. Znamo svi za sta je sposoban a I Sam voli vise da razigrava nego da daje poene. Takodje Chet ce pokusavati da ga izvuce iz reketa, to, doduse nije za Dzokera problem Ali sve mi se cini da CE ICI na asistenciju vise.

SGA 28,5 + 1,85 Superbet

Redovno ih punio prosle sezone, fizicki je spreman bio je na Svetskom, nastavio da razvaljuje prve dve tekme. Ne vidim Kako CE MU doakati ovde, Pope je ok defanzivac ali nije elitni, sto moras da budes da bi zaustavio ovog manijaka.

Stavio I Cheta Holmgrena u ovom triplu na 11,5+, kontam da CE SE loziti da Bude makar dvocifren protiv najboljeg igraca sveta, ume I za 3 da sutne tako da mi je bas simpa pik.

NAPOMENA:
UPLACENO DANAS OKO 14H MOZDA SU SE GRANE MENJALE
By Darko1987
#193717 Josh Giddey (OKC) under 15.5 @1.86 bet365 ✅✅

Josh je igrač koji uglavnom uvijek prvo gleda da razigra saigrača pa tek onda na koš, jako inteligentan igrač sa odličnim idejama u napadu. Po meni on večeras napadački ne bi trebao imati mnogo prostora, nekih 30-ak minuta, 10-ak lopti, ovih 15.5 mi je visoko na ovaj usage rate. Dort bi trebao dobiti mnogo veću minutažu prvenstveno zbog defanzive. Prije 2 dana protiv Cavs-a samo 2pts uz šut 1/8.
By Darko1987
#193735 Devin Vassell (SA Spurs) under 3.5 Assists @2.05 bet365 ✅✅

Ne znam na osnovu čega ovolika kvota, po meni ovo ima vrijednost. Vassell je neko od koga se očekuje da šutira i zabija, nije on igrač koji baš ima kvalitet razigravača. Uglavnom dodaje samo kad mora, vjerovatno se očekuje da ga George pritisne gdje će ovaj morati da gura loptu al’ LAC prilično dobra ekipa defanzivno gdje skoro svi mogu da preuzimaju u defu, udvajanja na njemu ne bi trebalo biti ni pod razno tako da ja tu ne vidim neku veliku korist.

U karijeri odigrao 7 mečeva protiv LAC i skupio isto toliko asistencija, naravno 0/7 na ovu granicu. U prva 2 meča ove sezone protiv vs DAL 3ass i vs HOU 2ass uz produžetak i 40 minuta u igri. Imao je 5.5 potencijalni u prosjeku u pomenutim mečevima.

Nadam se da će klipani odigrati dobro u defanzivi, iznenadan poraz od Utah, Portland su demolirali, sa tim pristupom ni San Antonio neće bolje proći pa u tom scenariju starteri još ranije na odmor.