Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
#193825 @2paNN prebaci postu EU temu za novembar kad budeš u prilici, juče sam ja to otvorio. Samo kopiraj post, prebacio bi ga ja al’ ode na vrh stranice jer si ranije postao… :roll:
By lucianonk
Teo wrote:DOS Santos Y. 7,5 Under 1,90 [Maxbet]

Mnogo je ovo za njega.Trebali bi se veceras vratiti Nedovic i Hanga.Jednostavno on nije za ovaj nivo kosarke .Dosta sira rotacija na bekovima kod Zvezde, tako da ne vidim njega na mnogo minuta.

Slažem se, odličan pik za danas.
By Nilliw
#193926 Tyr.Jones 5.5 vise Merkur

Ovaj Efes mozda i najgori za kladjenje, nastavljaju kao i prosle sezone nemas pojma koji ce centar imati najvecu minutazu.

Tu je Zizic, tu je Pleis a tu je i Dzons koji je pokidao proslu protiv Galatasaraja mada su izgubili, imao je 18 poena, pre toga u Turskoj kolo 20 a izmedju sa Olijem dva poena otuda i ovoliko granica ali mislim da ima value samo da ne udje u neke faulove brze i ocekujem da ubaci 3 kosa iz igre eventualno neka bacanja
By Nilliw
Dejo wrote:W.Hernangomez 14,5 + 2,60 admiral

Probacu Vilija veceras na vecoj granici iz vise razloga:
1.Ide na Papajanisa i Lesora koji dosta ispadaju u odbrani
2.U usponu je forme pruza sve bolje partije
3.I veceras nema Laprovitole koji je bio u najboljoj formi od Barsinih igraca,mora neko uzeti njegove suteve
4.Veseli nije igrao drugo poluvreme u prvenstvu za vikend,ne znam koliko ce biti spreman za veceras

Papajanis ti je brate moj dobri u Hristu u Istanbulu