Jeffrey wrote:Saarbrucken- Bayern over 3.5 gola koef 1.5 za jače
- nije loš sastav protiv trečeligašax očekujem 6+ a ne 4 komada, ovo mora proći
Znači za nepovjerovati 3 ligaš ti zabije 2 gola a padne ti oklada, o bayern šta mi napravi
Jeffrey wrote:Saarbrucken- Bayern over 3.5 gola koef 1.5 za jače
- nije loš sastav protiv trečeligašax očekujem 6+ a ne 4 komada, ovo mora proći
enemies wrote:Gorica - Osijek 1x&0-3
Hajduk - Rudes manje od 3,5 gola
SS betbuilder 3,40
Osijek nakon katastrofalnog niza di nisu pobjedili ne znam koliko utakmica dobili Hajduk u gostima i nakon toga doma pobjedili Istru 3:1, no rezultat izgleda bolje nego sto im je igra bila. Cijelu utakmicu nisu imali nijednu izradenu sansu protiv Istre koja je ove sezone osjetno slabija u odnosu na proslu, dva gola su zabili iz kornera i jedan iz penala.
Gorica ekipa koja igra cvrstu obranu i kojoj je jako tesko zabit gol, i Dinamo i Hajduk su prosuli bodove u Gorici gdje su u grcevitim borbama nakon pocetnog vodstva primili gol da bi nakon sto su se otvorili primili i drugi.
Osijek ovakvom igrom tesko da ce uopce i gol zabiti, eventualno iz prekida ako uspiju stogod, tako da moj tip je ovdje da Gorica nece izgubiti i da nece bit previse golova.
Na Poljudu Hajduk docekuje najlosiju momcad lige i vidim da kladionice predvidjaju golijadu Hajduka no ja mislim da to i nece bas biti tako.
Prvo da spomenem Rudes koji je drugorazredna ekipa i ako se nesto drasticno ne promjeni na polusezoni oni sigurno idu u nizi rang. Iskreno ne gledam Rudes osim kad igraju s Din ili Haj, prvu utskmicu u Zg sam gledao i oni kolko se sjecam nikakvu ozbiljniju sansu nisu imali, bas su jako tesko dolazili do gola a kamoli sanse stvarali tsko da od njih ne ocekujem da daju gol pogotovo na cvrstu Hajdukovu obranu.
S druge strane Hajduk u zadnjih 7 prvenstvenih utakmica je zabio sveukupno 4 gola, od toga Belupu iz penala, Dinamu i Lokomitivi je zabio Sahiti na svoju individualnu kvalitetu i gresku Dinamove obrane u derbiju, te Gorici iz prekida glavom. Isto jako malo sansi rade, igra nikakva, proslo kolo protiv Belupa se branili drugo poluvrijeme kao da igraju protiv Barcelone…
Uz sve to fale Livaja i Krovinovic koji su se cistili kartona i Melnjak koji se ozljedio, Pukstas se tek vratio iz ozljede, ostali igraci su cisti prosjek. S toga moj tip je ovdje da nece biti vise od 3 gola, a ja cu osobno odigrati i 0-2.
NeLePFC wrote:Govnarski sudija nista od kartona ne svira a mogao je bar 2 da pokaze do sad. Valjda ce se otvoriti malo u drugom poluvremenu
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]